![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pisicutele astea sunt mortale, toate! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
E mortal Benny!!:)
Foarte frumusel! |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce de minunatii de pisicute pe aici! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Cleo, griutele alea seamana cu ai mei foarte mult, mai putin culoarea ochilor. Benny e o scumpete, ce labute dungate si dragute are!!!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vi-l prezint pe Aladar, tatal scirboasei mici, care a ramas cu numele de ARA.
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/aladartatalara.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Wow, ce dulau! (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) Si ce mod de alint pentru fetita ta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Stiu ca boxeri sunt cam balosi. Ara cum se comporta in privinta asta? |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, dar nu puteti sa ii lasati numele in 'acte' Ara, sau cum a numit-o mama ei, iar voi sa ii puneti alt nume la care ea o sa raspunda?
Pisoii mei au in actul de pedigree un nume lung care nu mi-a placut, iar noi le-am dat alte nume. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 9-July 08 From: USA Member No.: 4,216 ![]() |
pescarush, ce scumpa e "vulpita" ta! as pupa-o (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ara este la a doua zi de birou - printre altele, am fost la doctor si asa cum mi-am imaginat, e racita la pipiu de la statul pe gresie... asa ca facem tratament cu antibiotice. Plus ca ne curgeau si urechile nitel- tot de la gresie..,. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
In poze, Ara Tasha obosita de munca de birou... (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/CATELSOMNOROS2.jpg) (IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm83/dmb_1973/CATELSOMNOROS.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se vede pe ea c-a muncit de s-a spetit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Exploatati copilul! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
rrrrrrrr, ce m-as baga in ea, s-o smotocesc. Vecina de langa noi are grija din cand in cand de cainele sorei ei, un dog german parca. Azi dimineata aud latrat cand Mr. kalua a coborat sa ia ziarul, chiar vorbim dupa aceea despre asta. Dar cand am dat sa ies eu din casa, cu gandul deja la treaba, si a inceput dihania sa latre, am facut o saritura de vreu metru. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaaaaa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ma chis cate putin de placere..... edulce foooc!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
sa-ti traiasca, si sa fie sanatoasa!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:33 PM |
|