![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ultima poza e mortala. Ma astept ca in orice clipa sa ne spui ca latra. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Vad ca Giony il cam ia drept perna, cand doarme. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ufff, ce frumosi sunt amandoi (IMG:style_emoticons/default/love.gif)
V-am mai spus ca vreau si eu mieunatoare? V-am zis...dar tot mai vreu si inca n-am (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Vezi ca la zoomania, la real, sint mai tot timpul pui de pisoi la adoptat - gratuit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
poza cu ala micu` cracacit e beton! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aratat pozele si familiei, nu s-au mai oprit din "miorlaiala" ca ce dulce-i Benny. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kari, da` Maui se urca in pod? ... de fapt, intrebarea era- tu ai pod la casa? ce fain! Vreau sa vaz "dinozaurul" si eu... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i pod, sunt grinzile de la balcon (avem balcon de lemn). Nu stam la bloc, ci e o casa mare, cu doua etaje (etajul doi e de fapt mansarda, de-asta vine acoperisul pana deasupra balconului), cu 8 apartamente in ea.
Si Maui e imparateasa intregului balcon, adica si la ceilalti doi vecini pe etaj cu noi. Binenteles ca am intrebat oamenii daca-i deranjeaza Maui, ei sunt bucurosi de oaspeti, o lasa si in casa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) S-apoi va dati seama ca a vazut mata ditamai cainele pe teritoriul ei de actiune! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Biata Maui, a plecat ca o buna proprietareasa in inspectie si a dat peste intrus... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bine ca era departe de dihanie si avea curaj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumim pt complimente fetelor...Benny s-a rusinat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i48.servimg.com/u/f48/11/68/91/51/dsc05615.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Aooleu! Pupam rusinosul!
Di, am vazut si eu motanasii aia, dar ai mei nu ma lasa aci cu animalute si nici la B nu am voie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:05 PM |
|