![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow, Maat! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Se vede ca va ocupati intensiv de ea! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ara pupacioasa
Kari, invata foarte repede. Culcat a invatat intr-o zi, circa 12 repetitii.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Scuze, am vrut sa pun niste poze, dar am vazut ca face trimitere direct la site unde sunt multe poze personale. O sa incerc sa le copiz de acolo pe calc si apoi sa le pun aici.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
view image si apoi bagi intre tagurile cu img linkul din browser.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Di, pe Albastrica l-am adus din "vacanta", dar nu l-am mai pozat ca am problemele cu bateriile de la aparatul foto. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
... azi mi-au murit si mie bateriile ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Hai sa vi-o arat si eu pe iubirea vietii mele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Coco... coco-cococo... Tiii ce pasaroi!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Ara e o cumintica si o frumoasa ...sa aveti parte numai de bucurii din partea ei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Maui e o scumpete ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) iar ptr pasare... nu pot spune nimic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ptr ca eu am o problema cu pasarile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai ce misto sunt clipurile video , imi plac la nebunie mai vreau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ce desteapta e Ara sa tot ai catei asa Szi eu am o slabiciune pt pasari, a ta e sweet rau de tot stie sa si vb , animalutele voastre sunt o terapie cand le privesc m am uitat de nu stiu cate ori la clipuri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) eu am mai nou niste porumbei vreo 4 , vin aproape cand le dau paine sunt f blanzi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:20 AM |
|