![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce minunatie de catel e Boni! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sta acolo ca la expozitie!
Sper sa se inteleaga bine cu Ara! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ii e frica de Ara si fige de ea mincind pamintul... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi pare rau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O intreb maine dimineata pe Mayra daca stie vreun truc de imprietenire (Mayra-i si dresoare, adica profesoara la scoala de caini).
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Te rog din tot sufletul. Bonita e disperata!
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai, scumpa de ea, ce rau imi pare!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu nu cred ca ii e frica de Ara.
cred doar ca simte ca e la Ara acasa. incearca sa le apropii... nu stiu.. tine-o pe Bonita in brate si cheam-o pe Ara. arata-i Bonitei ca e si locul ei acolo.sincer nu cred ca fuge de Ara. e geloasa. si eu de abi astept sa sa-mi vad cacatelul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si sa vi-l arat si voua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Are o tinuta eleganta, Boni (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Nu am avut niciodata 2 caini, dar cred ca pana la urma or sa se imprieteneasca, e mai bine ca nu-i gelozie... Imi pare rau ca nu se impaca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Foarte draguta Bonita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Treptat se va imprieteni cu Ara. Bafta ! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Citire de la Mayra: dupa ca Ara a fost afara si si-a consumat cat de cat din energie (apropo, a zis ca boxerii oricum sunt mai "salbatici", nu se uita-n stanga sau dreapta, chiar si cei dresati, asa-s ei de la natura) sa te pui cu ambele intr-un loc inchis (Mayra are o lada maaare de lemn), una in stanga, cealalta in dreapta ta. Si sa le vorbesti, sa le mangaii, sa le dai (pe rand) cate-o "bombonica". Si chestia asta repetata de cateva ori pe zi.
Succes si sper sa ajute! |
|
|
![]()
|
|
Saru mina mult, iubita!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:50 PM |
|