![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Ii place la periat in special pentru ca peria scarpina. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cand ma vede cu peria in mana deja e cu burta-n sus si incepe sa toarca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ar fi in stare sa stea la periat o zi intreaga, numai ca imi amorteste mie mana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Laura, hai si perie-i si pe ai mei, ca eu nu reusesc deloc. Nu le place.
Poza aia de buletin e super haioasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce tare-i Laura.Pisicul lui maica-mea nu sta cand vrea sa il perie,fuge de numa,dar culmea...la mine sta si se mai si intoarce cu roatele in sus sa il perii mai bine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar vaaaaai,cata delicatete (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) acu sa nu credeti ca asa ne hranim noi,sanatos, catelul cu cate un baton de salam pe zi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) acu' e la dieta,papa numai boabe (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
This post has been edited by rozy: Sep 6 2008, 03:13 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaaa nuuu in nici un caz nu e hranita asa!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Boabe la fata cat cuprinde.
Si pentru ca a fost cuminte, a fost si putin gadilata pe bultica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/IMG_2053.jpg) (IMG:http://i32.photobucket.com/albums/d1/albinuza/IMG_2054.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ii frumoasa tare Rona, minca-i-as nasul! Pupati gfata din partea mea. Cum se mai simte?
ps: pentru cine nu stiem "bestiuta" raspunde de fapt, la numele de Rona. S-au m-am prostit io? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Tu sa te prostesti? never ever! da Rona e bestiuta! pai oiseau zice ca se simte bine si papa boabe fara probleme ca pana acum!
Deci cred ca i.a folosit la ceva chinul de la doctor (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Albi, citi ani are Rona?
|
|
|
![]()
|
|
9 ani! Facuti anul asta in martie! e batranica de acum! cu toate ca speranta de viata la dalmatieni e de 13-14 ani! Mai are de trait!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 06:46 PM |
|