![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Eu sunt Bambi _ rasfatata poreclita pe rand: bebelusu', gogosica, ingerasu', iubita lu'mama .....
asa tare o iubesc pe mami, incat dimineata, cand ea pleaca la serviciu, eu ii imprumut pijamaua sa dorm mai bine la mine in cosulet, sau ma distrez rontaind cu spor la pantofii preferati de tati.... This post has been edited by Maàt: Oct 30 2008, 11:54 AM
Reason for edit: EDITAT SCOS POZA LIPSA
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
hihihi, un pufulet poznas!
E bine venit in club (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Doamne, e... imi vine sa o mingii, sa o jumulesc, sa ii dau pupicei pe burtica! e superba! sa iti traiasca!
Cit are? Daca roade, cumpara-i "oase" din vina deshidratata de bou:) Papusa mica! |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce minunatie de catel, zici ca e o jucarie! Sa iti traiasca si sa fie cumintica!
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ptii, ce pufuloi! Sa-ti traiasca si sa te incante, e o papusica!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Multumim pentru aprecieri!
ce sa spun sunt moarta dupa ghemotocul meu alb si jucaus, are aproape 8 luni si este o catelusa foarte isteata si foarte curioasa; inainte rodea diverse obiecte care-i ieseau in cale doar cand era singura acasa, "oase" i-am luat deja le devoreaza (IMG:style_emoticons/default/322.gif) incet incet s-a obisnuit sa stea singura pana vin eu de la birou ca stie ca o asteapta o recompensa: o plimbare luuungaaa si joaca in parc pana obosesc eu ca ea... e hiper energica |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ai rabdare;in vreo 3 ani o sa o iei in brate ca sa mearga afara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In alta ordine de idei, Boni a facut baita si ma pupa in timp ce vorbea, cu Scorpi la telefon, pe sub plapuma... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumusete de pufulete, blekytza!
Maat, pe cand poze noi ale cupiilor tai? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca si iubirile mele
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Maui/IMG_9723.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Maui/IMG_9725.jpg) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am topit... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 02:06 AM |
|