![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
m-am topit!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
noi astazi am facut baie (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/100_1939.jpg) si tare am fost jucausa si nu am lasat-o pe mami sa citeasca (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/100_1940.jpg) Urmatoarea data cind mai dispar pozelem ne suparam. RAU DE TOT! Nu e prima data cind fac curat dupa tine si crede-ma ca nu asta e scopul vietii mele. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
imi cer scuze nu stiam ca daca mut pozele in album dispar o sa fac atentie de acum inainte
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua atata-i de dragalasa maui, incat cred c-as umbla cu ea prin casa pe post de sal (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
are o mutrita de pui trezit din somn si proaspat imbaiat cu blanita ei pufoasa cu par lung |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tare-i dulce si suntem si noi topiti dupa ea. Pe post de sal sau caciula o poarta des fiica-mea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
E 'very good looking' Maui (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu personal sunt indragostita de Maui si-mi doresc un pisic exact ca ea (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Am si salvat poze cu ea in computer (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Kalua, daca vreodata face puiuti Maui, viu in Germania sa-ti fac o vizita....
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua cred ca un cineva caruia nu-i plac pisicutele dar da cu ochii de maui, se inamoreaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ce sa mai zicem de noi astilalti care iubim pisicutele
eu se prea poate sa apar la anul cu poze despre o pufosenie care latra deja ne gandim la nume fii-mea zice 'Cleo' eu ' (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mai avem pe lista Jazz, Cloe, Jade si mai vedem. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Hahahaha, mortala faza cu Cleo, si presupun ca nu stie ea ca e nick-ul tau!
Si? v-ati interesat de ceva pufuleti? Abia astept sa cunosc noul membru al familiei |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
si mie imi place Cleo pentru catelusa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
niste vecini de pe strada au adoptat un catelus de 10 saptamani ieri, de la Human Society, nu se stie exact ce e, dar se pare ca are ceva din german sheppard si labrador, e negru cu putin alb pe piept. e un dulce. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) domnisoara mea, aka Sunny, se pare ca nu l-a placut, nu a vrut sa iasa la plimbare cu el. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) venise baiatul lor, prieten cu fiu-meu, sa-i scoata impreuna. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:00 AM |
|