![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pesca, citi ani are Sunny? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
implineste un an in 26 ianuarie. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Prea putin de dua ori pe zi mincare. In perioada asta mai are nevoie inca de vitamine si calciu. Ii mai dai ?
Doua mese e prea putin dupa parerea mea. Poate poti sa o pacalesti sa mai ciuguleasca ceva. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu vrea ea mai mult, Di. ce-i drept ca-i mai "cade" cate ceva, cand suntem pe-acasa si mancam, dar nu mult, doar asa, ciuguleli. slabuta nu e, si este sanatoasa. vitamine separat nu i-am dat niciodata, nu mi-au spus sa-i dau. le primeste sub forma de fructe (cand mancam noi), ii plac la nebunie merele, mai gusta si banane si cate un pic de portocala.
dar pe ambalajele de mancare pentru caini scrie ca de pe la 10 luni mananca o data pe zi. oricum nu m-am luat eu neaparat dupa ele, ca mi s-a parut si mie cam putin, pentru 10 luni, si i-am dat cand i-a fost foame. sper sa nu spun intr-un ceas rau, dar inca n-am avut nici o problema de sanatate, si sta pe-afara destul de mult, si chiar cu fundul in zapada. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) abia o pot baga in casa cateodata. |
|
|
![]()
|
|
PLS, nu-i mai da banane!!!!
Bananele nu sint bune, sint contraindicate. Ficatul nu le proceseaza si sint toxice pentru catei. Da-i niste calciu sau brinzica, te rog, e bun pentru oasele care inca ii mai cresc. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
uff, n-am stiut de banane. noroc ca nu a apucat sa le guste prea des, ca nici noi nu le cumparam decat rar. branzica ii place mult.
This post has been edited by pescarush: Jan 2 2009, 08:17 PM |
|
|
![]()
|
|
Ara pe 1 Ianuarie 2009.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce pupicioasa e!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Bambi implineste in curand un anisor si deja ne pregatim de petrecere (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
am realizat o sedinta foto de test sa vad daca sta cuminte si iata rezultatul: (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/100_2017.jpg) (IMG:http://i433.photobucket.com/albums/qq57/blekytza/100_2019.jpg) nu mai are rost sa va spun ca din 10 fotografii doar astea sunt cele mai prezentabile... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bleky, e adorabila. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cand implineste un an? Noi o sarbatorim pe Sunny luni, face tot un an.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:59 AM |
|