![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
[quote name='dr_wise' date='Jun 28 2007, 11:57 PM' post='104095']
bineeee mey...poate merg singura, da' o sa zica dragutzul meu ca am intrat rau de tot in criza varstei si m-am saturat sa-l aud zicandu-mi asa!!! Daca ma supara, chiar intru si-o sa fie vai si amar de el, ca mi-s plina de energii neconsumate! Bateria DURACELL ma cheama! Dom'le, cand fusei eu Nasha Reta...asta prin 2001...nasa se ocupa de voalul miresei si buchetul ei de mireasa, bineinteles, cu acordul personajului principal. Acum nu se mai poarta?! Se poarta,cum nu? Sint o nasa 'fiebinte" (adica de pe 2 iunie )si am platit buchetul si luminarile. De voal nu stiu....o fi chestie de zona, poate??? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoina, reteta a pus-o ala aici
Daca-i veni ar fi durere! Hai, vorbeste odata cu iubirea vietii tale! nimphe, in cap poti sa-ti pui niste floricele albe. Vorbeste cu coafeza, florile naturale trebuie cumva preparate ca sa nu se ofileasca. Am vazut eu o mireasa foarte frumoasa asa, a renuntat si la voal pentru florile astea. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 33 Joined: 11-June 07 From: timisoara Member No.: 1,778 ![]() |
de luni incep si eu regimul MM dar am cateva nelamuriri (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ( asta pt ca nu am gasit cartea nici unde si am luat de pe net mai multe variante ale regimului Montignac care sunt cam la fel dar cu mici exceptii) ma lamuriti voi???
este voie cartof sau nu ? fiert in cafea, ceai este permisa zaharina- deobicei beau cafeaua cu 1-2 pastile (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) morcov am inteles ca nu este voie, dar in supa se poate folosi fara sa il consumi, doar de gust ? pe luna aprox. cate kg dai jos cu regimul + spot ( in referatele pe care le-am gasit scria ca o varianta dai jos in prima saptam 3-5 kg, alta ca in 3 saptam dai jos 2-4 kg, si ultima ca in decursul unei luni dai jos intre 2-5 kg ) totusi cum e??? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) merci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unicorn, se vede treaba ca n-ai inteles mare lucru, dar nu-i nimic, te scoatem la liman. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Citeste toate paginile de aici. Te va ajuta mult. Cartof nu-i voie in nici o varianta. Nici cafeaua nu-i buna, ar trebui sa treci la cea decofeinizata. Fara inlocuitori de zahar. Morcov fiert nu-i voie, dar il poti pune in supa (zic eu, Montignac nu s-a pronuntat in privinta asta). Nu exista vreo regula cat se slabeste intr-un anumit timp pentru ca fiecare organism este individual si slabitul asta depinde de o multime de factori. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buon giorno, frumoaselor!
Sa va spun ce-am descoperit...aseara am mancat ca o disperata cirese, cred ca-n jur de 1kg...daca nu mai mult...si aveam mustrari de constiinta, nu multe, dar am zis: asta e, o data si ma calugaresc! ce-o fi o fi! Dimineata, cand ma urc pe cantar, ce descopar????????????? 70kg...CU MINUS!!!! Unul infinitezimal, dar conteaza ca acul indicator era in marginea din stanga a lui 70kg si nu in dreapta, nu?! Gata, am descoperit smecheria lui Roxy-foxy! Seara trebe sa rontai fructe exclusiv, daca vreau sa-mi scada sunculita mai repede! Si ma pun pe pregatit scrisoarea de dragoste pt MM in weekend-ul asta, sa am timp s-o si traduc, nu? Va pup cu dragoste! Ein moment, bitte...am uitat sa-mi etalez "cuceririle": 87kg.................70kg.....65kg Uau, oare cum voi arata la 65kg?! Stiti de cand n-am mai cantarit atat?! De cand l-am nascut pe fiu-meu! 18 ani si 1/2! Uauu! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dom'le, cand fusei eu Nasha Reta...asta prin 2001...nasa se ocupa de voalul miresei si buchetul ei de mireasa, bineinteles, cu acordul personajului principal. Acum nu se mai poarta?!
Asta asa, ca sa stiu ce ma asteapta cand si-o gasi blu italianul potrivit, plus ca mai am o colega de facultate pe lista de asteptare. [/quote] acu-s alte vremuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) mai, doar n-o sa stau sa-mi cumpere nasa voalul!! daca imi ia ceva care nu-mi place?? nu va zic cat m-am stresat cu el, pt ca m-am kinuit sa gasesc unul simplu de tot, fara marginea aia din guta nesuferita!!! in plus, noi avem nasi f tineri, deci nu-s cu traditiile astea... |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu, dragutzo!
Tu ti-l alegi, nasa e doar sponsor oficial! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oho...felicitari dr_wise. M-ai dat pe spate! Pai de cand iti spun eu, baga fructe seara si vei slabi! Eu o sa renunt la cina exclusiv din fructe cand ajung la 60 sau cel putin mai alternez o seara doua cu salate.
Nimphe, mie mi-a luat nasa voalul, dar l-am ales eu. Tiara mi-am comandat-o din State si costa vreo 67 usd si mi-a fost rusine sa-i cer banii. Noi am avut niste nasi super de treaba, adica ei au platit lumanarile, mi-au luat mie nu stiu ce cadou (vase de yena), au cumparat gaina; ai mei au cumparat nasilor un cadou (ca asa e datina). Mamai-mea a avut pretentia ca eu sa port la biserica mahmudeaua la gat (tezaurul ei), dar dupa, am dat-o jos. Am vrut sa impac pe toata lumea si mi-a placut sa respect traditiile. Am avut si-un lucru vechi si-un lucru imprumutat. La mine si cerceii si tiara aveau perle. Se zice ca nu e bine sa porti perle la nunta (simbolizeaza lacrimile), dar nu-s atat de superstitioasa. Imi aduc aminte cu placere de nunta mea, pentru c-am organizat-o pana la cel mai mic detaliu si am fost foarte incantata de rezultat. Si acum on topic, meniul meu de ieri: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: friptura de porc la gratar cu omleta simpla si salata de rosii si castraveti C: paste cu somon (am fost la Tratoria il Calcio si mi le recomandase inainte Ala, c-ar fi de faza 2; cert e ca n-am reusit sa mananc mai mult 1/4 din portie, fiind foarte satioase; mi-au placut si dimineata nu se schimbase situatia pe cantar) Astazi ma duc la petrecerea tatalui meu si sigur se vor supara pe mine daca mananc numai fructe. Sa vad cum ma eschivez. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
dragele mele, culmea e ca chiar ieri si azi am avut niste discutii despre bani cu nasa. ea e o prietena de-a mea, e mai are decat mine cu 1 an si ne stim de f m ani (din liceu). ei nu au o sit materiala excelenta, asa ca nu avem pretentii de la ei, intelegeti? ii lasam pe ei sa decida ce si cat vor da pt nunta.
eu nu vreau o nunta cu traditii, dar se pare ca n-am scapat de turta, de exemplu. si tare mi-as dori sa nu-mi cante ia-ti mireasa ziua buna...nu o sa fie nik live, doar muzica inregistrata si d bun gust. nu cred in chestia aia cu ceva albastru, vechi, d eimprumut, astea sunt luate de la americani si nu amestec una cu alta. dar da, mi-ar placea ca tata sa ma duca la altar:)) sa vedem... va pup |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Bravo, dr. wise, esti TAREEEEE ! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Wow, mai ai atat de putin pana la 65.
Treaba cu mancatul de fructe seara am verificat-o si eu pe pielea si functioneaza intr-adevar, cantarul arata mai prietenos dimineata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Asta se intampla cand ma culc la ore acceptabile, si nu mi se mai face foame dupa fructe. Dar saptamana asta, pentru ca am fost oarecum in concediu, m-am culcat la niste ore...matinale, si pe la 12 noaptea, mi se facea o foame de lup....am incercat sa mananc conform, de ex. sandwich-uri din paine cu tarate cu somon afumat (o nebunie, va recomand pe caldurile astea, e usor-de-preparat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , gustos si satios) cu rosii si ceapa, asa ca, degeaba mancam fructe pe la 20. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:27 AM |
|