IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 299 300 301 302 303 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
unicorn
post Jul 5 2007, 02:00 PM
Post #3001

Contaminat
*

Group: Membru
From: timisoara
Member No.: 1,778

buna fetelor la voi cum este vremea ca aici este urat, ploua si este rece (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , nu pot sa-mi scot piticul afara care incontinu i-mi spune "mami tai-tai" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

d:2 felii paine integr. cu pateude soia
p: supa de rosii si mazare
c: salata de legume

kalua am sa te zapacesc cu intrebarile (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , dar nu numai pe tine daca vrea si altcineva sa-mi dea sfaturi e super ok
am vazut ca unele fete consuma ouale sub forma de omleta cu ciuperci de ex. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) iar eu am inteles ca nu este permis prajit nimic, altele am vazut ca papa peste sau carne (lipide)+rosii, castraveti (glucide) si din cate am inteles eu combinatia glucido-lipidica nu este permisa, ajutati-ma si pe mine sa inteleg asta. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 5 2007, 02:47 PM
Post #3002

Musafir

unicorn, nu ti-ai facut temele! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
Glumesc!
Uite-aici.
Ai voie prajit, singura chestie e sa nu facem abuz de grasimi animale (mai ales).

+Quote Post
pescarush
post Jul 5 2007, 06:53 PM
Post #3003

Musafir

Salutare montiniacelor!
N-am mai avut tmp sa scriu, dar v-am citit aproape in fiecare zi.
Pun si eu meniul pe azi:

D - cereale cu lapte, un ceai cu lamaie
P - spaghetti bolognese (faza 2), salata verde, cioco 72%
C - piersici, cateva migdale.

Later edit: unicorn, legumele (rosii, ardei, castraveti, varza, etc) chiar trebuie mancate cu lipide.

+Quote Post
unicorn
post Jul 5 2007, 07:07 PM
Post #3004

Contaminat
*

Group: Membru
From: timisoara
Member No.: 1,778

merci mult fetelor sunteti cele mai faine si bune prietene pe care le am (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
kalua nu am gasit in tabel lubenita si a venit tata azi cu una asa de buna ?????????????? ce spuneti eu stiu ca e mai mult apa de ea asa ca as manca dar nu fara acodul cuiva mai ales ca am reusit sa dau deja 3 kg jos (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 5 2007, 07:08 PM
Post #3005

Musafir

Am uitat sa va spun ca a inceput sa mi se faca foame pe la 9 jumate-10, deci as putea incepe si eu sa iau micul dejun. Problema este ca ai mei colegi merg la cantina cel tarziu la 12 (la 1 se si inchide cantina), cand mie nu mi-ar mai fi foame. Nu stiu cum sa fac sa fie bine. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

stoina, Petreasca a plecat azi dimineata. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Are un baiet frumusel foc. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Tare frumos a fost aseara, acuma am ramas cu o nostalgie...Tre' sa vii tu ca sa-mi treaca! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 5 2007, 08:20 PM
Post #3006

Musafir

Lasa kalua, mai bine vii tu in Ro si poate ne intalnim gashca mare undeva la Buc sau la Cta...ei, ce zici? Eu deja mi-am propus sa trag un meeting cu roxy, ala, lotte si blu la Buc in toamna...sa vezi atunci poze de paparazzi!!!!
Dragutelor, azi am fost iar magaritza mare, adica am mancat niste bunataturi in seara asta....
d - 3 felii de paine integrala(imi pare din ce in ce mai buna) cu salata de vinete si rosii(deja mi-e dor de dejunul meu glucidic), cafea cu lapte
p - cotlet de porc gratar cu spanac
s - aici e aici, da' mi-a fost pofta...ou ochi cu kaiser rumenit, pus pe telemea de oaie, rosii, usturoi(en gros), doua degete de vin rosu sec(mai erau cateva picaturi pe fundul sticlei, e saracul ramas de la ziua mea)..gata! m-am spovedit!
Acum as rontai niste nectarine, da-i prea devreme, nu mi-am facut inca digestia de anaconda satula.

+Quote Post
pescarush
post Jul 5 2007, 08:24 PM
Post #3007

Musafir

unicorn, uite aici IG-ul pentru lebenita:

Watermelon* 75

de pe site-ul lui Monti.
se poate manca in cadrul unui mic dejun compus numai din fructe. nu te lasa pacalita de faptul ca contine atata apa, pe langa apa, cred ca restul e zahar (ma rog, fructoza).
m-am gandit sa-ti copiez si explicatia lui:

* These foodstuffs, even though they have high GIs, their pure sugar content (pure glucid) is quite low (approximately 5%.) Consuming these foods should not significantly affect blood sugar levels.

+Quote Post
kalua
post Jul 5 2007, 08:30 PM
Post #3008

Musafir

Avem toate astea traduse pe site. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Dar trebuie cautate. Si cine cauta gaseste. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (adica si site-ul are o functie de cautare, se pune cuvantul respectiv - da nu regionalisme precum lubenita - si gasesti tabelul respectiv cu IG-urile).
Inafara de asta am vorbit si aici, pe forum, de pepene mai mult decat o data. Si forumul are functie de cautare.

+Quote Post
roxanica10
post Jul 5 2007, 08:37 PM
Post #3009

Musafir

Kalua, ar fi super bine sa te obisnuiesti sa mananci la micul dejun. Am mai spus eu pe aici ce-a zis doctorul ala: ca cei care mananca dimineata au risc mai mic de atac vascular cerebral. Dar la voi de ce se inchide cantina asa devreme? Voi la cat terminati programul? La noi cantina e deschisa intre 11-16, si daca ma duc la ora 1 e o gloata de lume, asa ca eu mananc dupa ora 2, cand e mai liber, si gasesc mancare buna fara probleme.
Si eu te astept in Ro cu nerabdare si-o astept pe doctoreasa la Bucuresti, ca de cand promite ca vine...acum are un motiv...o topesc caldurile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Eu am mancat astazi asa:
D: un mar, dupa, iaurt cu fulgi
P: piept de pui la gratar cu salata de rosii cu castraveti, peste la cuptor (din ala bun)
G: migdale (gata...s-au dus; nu-mi mai iau altele prea curand intrucat ma ispitesc prea tare si nu pot sa ma abtin in privinta cantitatii)
C: nectarine (nu pot sa va spun cate, pentru ca tocmai mananc din ele...si inca nu m-am oprit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ; deocamdata sunt la a 3 a
Bun venit in grupul nostru Unicorn. Sa stii ca daca esti consecventa, vei avea rezultate remarcabile cu Monti. Cate kg ti-ai propus sa dai jos?
Pupici pentru toata lumea!

+Quote Post
kalua
post Jul 5 2007, 09:14 PM
Post #3010

Musafir

Cantina-i deschisa pentru masa de pranz de pe la 11 si 10, si-un sfert pana la 1. Asa-s nemtii, mananca devreme. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Programul il terminam (oficial) pe la 5.
In sine e deschisa de pe la 8, dimineata pentru micul dejun.

E tare aiurea, dis-de-dimineata nu-ti bag ceva in gura nici moarta, mi se intoarce stomacul pe dos. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 299 300 301 302 303 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 02:18 AM