IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

51 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > »   
Reply to this topicStart new topic
> De-ale graviditatii, Schimb de idei, pareri, sfaturi legate de sarcina
Philia
post Feb 7 2007, 07:48 PM
Post #381

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

sa va traiasca copilasii,iar celor care sunt insarcinate sarcina usoara :*
Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Feb 7 2007, 10:53 PM
Post #382

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

OO, ALexa.. ce onoare! de cand nu te-am mai vazut! pai spuneai, doamna (era sa zic domnisoara, sa am pardon (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) ca ne pui poze.. pai? unde-s? vrem sa vedem fetita maaaare..
sper ca ti-ai revenit complet dupa aventura din spital. cat despre lucrare, o sa treaca cu bine. daca te putem ajuta cu ceva, cu o vorba buna, cu orice, aici suntem. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Zibba, felicitari si din partea mea! sa ai o sarcina usoara! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
medeea2004
post Feb 8 2007, 07:57 AM
Post #383

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 112

QUOTE(MonicutzaB @ Feb 6 2007, 02:14 PM) *
felicitari, zibba! sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina cat mai usoara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

fetelor, de alexa si ceccyly mai stiti ceva? mi-e dor de ele. vreau sa stiu si eu ce mai fac, ele si bebelusele. speram sa puna alexa poze de la botez. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
dar de medeea?

Buna tuturor! Am mai intrat din cand in cand dar cum nu a mai scris nimeni am stat in umbra! Moni esti tare draguta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Noi suntem bine, Raisa (ne-am decis si in privinta prenumelui, Raisa Maria) este tare agitata se pare ca este nerabdatoare sa ne cunoasca atat pe mine cat si pe tati! Ma loveste foarte tare, de a reusit sa-mi inflameze rinichiul drept, cu ocazia asta am aflat intre timp ca am si pietre la rinichi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Acum iau un tratament si sper sa nu mai am crize pana dupa nastere! Chiar azi intram in saptamana 36, suntem tare bucuroase, am inceput sa facem cumparaturi pt. camera...

Despre Cecy pot sa spun ca este bine, nu are timp de nimic decat de Vanessa, ii ocupa tot timpul...Vanessa este o dolofana din cate mi-a spus Cecy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Zibba felicitari si sa ai o sarcina usoara... sanatate multa tie si bebelusului!

O zi buna tuturor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
MonicutzaB
post Feb 8 2007, 09:52 AM
Post #384

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

Medeea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ma bucur mult ca ai si scris de data asta, nu doar ai citit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mama, deja esti in sapt. 36! nici nu stiu cand a trecut timpul. hai ca mai ai un pic. ai grija de tine, probabil ca deja toata lumea ti-a zis sa bei multe lichide si sa mananci cat mai putina sare, dar o fac si eu anyway. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) cand mai ai timp si chef poate mai ne povestesti ce ai mai cumparat, cand nasti etc. hmmm, imi place numele pe care l-ati ales. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
cand mai vorbesti cu Cecy spune-i, te rog, ca ma gandesc des si la ea si la Vanesa si ca abia astept sa mai vad poze (deh, am si eu o obsesie cu pozele!).

+Quote Post
ZIBBA
post Feb 8 2007, 11:07 AM
Post #385

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

multumesc,mult,fetelor...medeea sa ai o nastere usoara...mai ai un pic!:)

+Quote Post
fortelady
post Feb 8 2007, 09:33 PM
Post #386

Musafir

bafta in sesiune Alexa!
si medeea.. iti urez o ultima luna de sarcina fara peripetii si nastere usoara!
nasterea te-ai decis cum va fi? naturala sau cezariana?

alexa, ai MP, imi raspunzi si mie cand mai intri te rog? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
medeea2004
post Feb 9 2007, 10:36 AM
Post #387

Incurabil

Ziua buna!
Moni (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) DPN este 8 martie, insa sunt sigura ca o sa nasc mai devreme! Pentru gargarita am cumparat deja patut cu mai multe intrebuintari, raft+masa de infasat, carut + scaun auto si cateva lucrusoare, sambata mergem iara la cumparaturi o sa mai dau amanunte dupa... Legat de alimentatie evit cat se poate sarea, insa degeaba am niste glezne asa umflate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O sa-i transmit lu' Cecy ca te gandesti la ea (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Merci Zibba, sa dea Dumnezeu! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

fortelady (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , m-am decis sa nasc natural, asta in cazul in care nu apare vreo complicatie deoarece am luat multe kg, acum si criza de rinichi... noi totusi speram ca o sa fie bine pana la urma!

O zi buna si o sa incerc sa mai scriu, macar acum cat am timp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Ala80
post Feb 9 2007, 10:46 AM
Post #388

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Doamne, Medeeea, ce trece timpul! Parca ieri aflasei de sarcina si faceai planuri de nunta....si acum mai ai un pic si nasti! Iti doresc nastere usoara si bebe sanatos! Nu-ti bate capul cu kilogramele in plus. Te bagam la Monti si scapi de ele imediat. Te pup! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

ps: sper sa te prind in week-end sa "povestim" un pic la telefon sau pe mess

+Quote Post
medeea2004
post Feb 9 2007, 10:59 AM
Post #389

Incurabil

Stiu Ala (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , ai asa dreptate... parca ieri vb. cu tine de restaurante, vestea cu sunt graviduta nici acum parca nu sunt dezmeticita si mai am putin si nasc! Cand vad cum trec saptamanile ma napadesc emotiile! Trece timpul asa de repede nici nu-ti dai seama! Am avut o sarcina nu foarte grea, acum ca au trecut lunile, legat de kg o sa am nevoie de ajutor dupa ca sunt o uriasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Merci mult pt. vorbele frumoase si ar fi fain sa mai vb. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
ZIBBA
post Feb 19 2007, 10:42 AM
Post #390

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

buna,fetele...ce faceti?eu sunt trista...am pierdut sarcina...asta e...cauza?inca nu se stie sigur...probabil stressul mare...si o mai fi si altceva...astept rezultate de la medic...n-am kef de nimic...de-aia nici n-am fost pe-aici zilele astea---cel mai rau imi pare rau ca ne facusem atatea iluzii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ...nu era foarte mare...insa...stiti si voi cum e...offf.

aveti grija de voi!

+Quote Post

51 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 08:48 AM