![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Zibba, imi mare sincer rau! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Iti doresc multa sanatate! Sa treci cu bine peste momentul acesta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zibba, nici n-am cuvinte sa-ti spun ce rau imi pare. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
va multumesc fetele...e nasol...si sunt trista pentru ca mi-l doream mult...am sa vad ce fac de-acum incolo...doctorul a zis ca nu e grav...ca asa se intampla...dar eu stiu ca e o cauza undeva...mi-au facut analize...ma mai duc si peste cateva zile...mai vedem ce se intampla...
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi pare tare rau zibba.
si eu am pierdut prima sarcina si nu se stie care a fost cauza. acum am 2 baieti mari, frumosi si cuminti (cand dorm). am avut probleme cu sarcinile, in special cu cel mic, dar am reusit sa le duc pana (aproape) la capat cu bine. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
merci,pescarush...stiu ca am timpul inainte...acum s-a intamplat si gata...sa iti traiasca baietii si sa te bucuri de ei!eu am zis ca daca apuc sa fac pe primul nu ma mai opresc,fac 3! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am zis sa mai astept cateva luni ,sa ma angajez si eu ,poate am noroc si iau examenul asta...ca sa fiu mai linistita...si ca sa am bani sa ma duc la o clinica privata sa imi faca toate analizele asa cum stiu eu...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
Zibba, imi pare sincer rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) multa sanatate si putere sa poti merge mai departe! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
Moni i-am spus lu' Cecy ca ai intrebat de ea... te pupa si ii pare rau ca nu mai are timp deloc sa intre pe forum! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si acum despre mine... sunt pe ultima suta de metri, la ultima eco DPN-ul a fost 3 martie, de acum incolo se poate sa nasc oricand! Gargarita cantarea acum o saptamana si ceva 3234g, este o dolofana (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) O zi faina tuturor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Medeea, sa ai parte de-o nastere usoara! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Zibba, imi pare sincer rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) multa sanatate si putere sa poti merge mai departe! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Moni i-am spus lu' Cecy ca ai intrebat de ea... te pupa si ii pare rau ca nu mai are timp deloc sa intre pe forum! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si acum despre mine... sunt pe ultima suta de metri, la ultima eco DPN-ul a fost 3 martie, de acum incolo se poate sa nasc oricand! Gargarita cantarea acum o saptamana si ceva 3234g, este o dolofana (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) O zi faina tuturor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) merci ,medeea...acum sunt bine...traiesc cu speranta ca voi avea alt bebe in curand! bafta multa,fii curajoasa,ai sa fii o mamica foarte frumoasa si sunt convinsa ca "minunea"ta va fi la fel! sa ne dai vesti bune! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Zibba, regret ca trebuie sa te confrunti cu o astfel de situatie, insa iti pot spune din proprie experienta, ca vei trece peste acest episod trist si ca vei avea nu peste mult timp din nou bucuria de-a purta in pintece o alta comoara, care va creste si va veni pe lume sanatoasa si dornica de viata.
Si eu am pierdut inainte de Carina-fetita mea de 4 luni un bebe iar la 6 luni dupa, am ramas insarcinata cu Carina si acuma am un bebe grasut si super vesel, de la care nu-mi mai iau ochii. Vorbele mele si ale celorlalti te ajuta si nu prea, tu poarta-ti durerea asa cum stii tu-de durut doare, insa timpul va veni peste sufletul tau cu balsamul uitarii si te va ajuta sa devii pe zi ce trece, tot mai puternica. Cauza este cel mai probabil o anomalie cromozomiala-un defect genetic, motiv pentru care organismul alege sa opreasca sarcina din evolutie. Fii puternica si nu dispera, alt bebe asteapta sa vina la tine. Medeea, bafta multa si sa ne anunti marele eveniment. Pup restul fetelor, Fortelady, Ala, Meg si in special pe Monicutza pentru care am o slabiciune. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
Alexa, sunt sigura ca nici nu trebuie sa-ti spun cat imi esti de draga. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) de Carina nici nu mai vorbesc. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
zibba, imi pare tare rau. as vrea sa pot sa-ti spun mai multe dar nu pot, cuvintele chiar mi se par goale. sper ca viata sa se revanseze fata de tine! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:25 AM |
|