IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

51 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > »   
Reply to this topicStart new topic
> De-ale graviditatii, Schimb de idei, pareri, sfaturi legate de sarcina
Meg
post Mar 11 2007, 11:32 PM
Post #401

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Fetelor, ce face Medeutza? stie cineva? cred ca acum isi tine bebelina in brate.. o sa incerc sa o sun maine, sper ca are acelasi numar de tel. va anunt daca aflu ceva nou.
sper sa fie bine fetele!
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 11 2007, 11:39 PM
Post #402

Musafir

Chiar s-o suni si sa ne spui, Meg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ieri m-am gandit la ea, ca de-acuma sigur e mamica.

+Quote Post
Ala80
post Mar 12 2007, 09:25 AM
Post #403

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Inca nu a nascut. Bebitei ii place la mamica in burtica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mi-a promis ca-mi da mesaj cand naste, asa ca va tin la curent.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dana1
post Mar 15 2007, 10:34 AM
Post #404

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 1,347

Buna, sunt insarcinata in 19 saptamani si de vreo 2 luni mi-au aparut o groaza de cosuri pe fata. Am fost la mai multi dermatologi, mi-au dat zineryt dar acum nu-si mai face deloc efectul (inainte de a ramana insarcinata l-am mai folosit si ma vindecase complet). Am folosit si masti cu argila, ceaiuri de galbenele, dermogent, o gramada de chestii, dar fara nici un rezultat. Arat pe zi ce trece tot mai rau, fata este plina de cosuri purulente, dureroase, am fff. multe semne si ma deprima, sunt cu psihicul la pamant. Am si sarcina gemelara si nu vreau ca starea mea sa le-o transmit bb, dar cand ma uit in oglinda, imi vine sa urlu, credeti-ma. Voi asa ati patit in timpul sarcinii? La inceputul sarcinii eram ok, dar acum, au luat-o hormonii razna. Va rog ajutati-ma!

+Quote Post
Diana.
post Mar 15 2007, 04:23 PM
Post #405

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Dana, ai postat acelasi mesaj de 3 ori... e de-ajuns o data ca sa primesti raspuns.

+Quote Post
unicorn
post Jun 11 2007, 01:11 PM
Post #406

Contaminat
*

Group: Membru
From: timisoara
Member No.: 1,778

infuzie de hamamelis, coada racului, coaja de stejar la 200 ml. apa se foloseste o lingura si jumatate de plante se face o infuzie, se umezeste o compresa si se aplica pe fata
asta am gasit ceva mai recent pe int.nu incerca cu alte tratamente pt. ca poate sa i-ti afecteze sarcina, daca vrei sa scapi sau macar sa i-ti ameliorezi starea ,te sfatuiesc sa incerci numai cu produse naturale si din plante pt. a nui periclita pe bebei mult succes cu puiutii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Altheea
post Feb 14 2008, 10:40 AM
Post #407

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Am fost ieri la control, am facut ecografie. Am 7 saptamani. In mare sunt ok dar m-a pus pe ganduri medicul.....mi-a zis ca pana la urmatorul control, peste 2 saptamani, sa nu fac eforturi, sa nu car greutati si ....fara iubareala! Cica sa se fixeze sarcina mai bine. Asta m-a speriat....nu prea am auzit de gravide sa li se recomande asta, oare e ceva in neregula? Mi-a dat si tratament, elevit (complex de vitamine) si no-spa daca apar dureri de burtica. ma gandesc ca daca totusi era ceva mai grav imi dadea ceva mai serios.

+Quote Post
Teocris
post Feb 14 2008, 10:50 AM
Post #408

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Paza buna trece primejdia rea. Ai grija de tine! Acum nu mai esti singura, sunteti doi.

+Quote Post
lxn
post Feb 14 2008, 11:46 AM
Post #409

Musafir

Elevit si No-spa a luat si cumnatica mea pe perioada sarcinii si a fost totul in regula. Medicul poate fi doar precaut, asa ca nu-ti face griji. Daca ai dubii, poti sa mai vezi un medic si sa te linistesti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
divi2007
post Feb 14 2008, 12:12 PM
Post #410

Musafir

Ti a spus asta pt ca in primul rand e precaut si e mai sensibila sarcina in luna a 3 a , eu in locul tau nu mi as face ganduri pt ca nu iti fac bine nici nie nici bebelusului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Daca era mai grav gandeste te ca zicea sa stai la pat doamne fereste asa in schimb ti a spus cam ce se zice in general la gravidute, si eu am avut o prietena si tot asa i a spus doctorul fara efortuiri si a nascut un baietel sanatos
Eu zic sa stai linistita si bucura te de bebelus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

51 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 02:40 AM