IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

51 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > »   
Reply to this topicStart new topic
> De-ale graviditatii, Schimb de idei, pareri, sfaturi legate de sarcina
roxanica10
post Feb 14 2008, 02:10 PM
Post #411

Musafir

Altheea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , parca am mai auzit-o si eu pe-asta cu evitarea contactului sexual in primele luni de sarcina, pana se formeaza bebe. Stai sa se contureze el, ca dup-aia poti sa-i dai bataie linistita (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Stiu un caz in care tipa are chef nebun de sex si e in cateva luni bune de sarcina.
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Feb 14 2008, 02:21 PM
Post #412

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , nu am probleme sa stau fara,m-a ingrijorat de ce mi-a zis sa stau fara....
Roxanica, am vazut la bar ca esti somnoroasa in ultima vreme, vezi sa nu fie vreun simptom ca asa s-a manifestat si la mine! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma paleste cate un somn de-mi vine sa umblu cu perna dupa mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 14 2008, 02:28 PM
Post #413

Musafir

Altheea, nu vreau sa mai ma gandesc daca raman sau ba. Il las pe Cel de Sus sa-si faca treaba. Cand o sa fiu, evident c-o sa fiti printre primele care o sa aflati. Mi-ar fi placut sa fiu si eu in aceasta perioada, ca impartaseam sfaturi si impresii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Feb 14 2008, 02:29 PM
Post #414

Musafir

Altheea, mie mi se pare doctorul tau un psiholog prost tare. Cum poate sa spuna asa ceva fara sa-ti dea detalii? Pai orice femeie insarcinata (mai ales la prima sarcina!) isi face cel putin 1001 de ganduri la asemenea sfaturi.

+Quote Post
asgaard
post Feb 14 2008, 02:38 PM
Post #415

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Cam asa sunt medicii in Romania, kalua... Altheea, cauta si tu un alt medic, de obicei medicii mai in varsta au idei din astea in cap, de multe ori fara nici o justificare stiintifica. Eu n-am experienta, dar din cate stiu eu numai in cazuri de iminenta de avort se recomanda asa ceva, si sunt sigura ca la tine nu e cazul.

+Quote Post
Altheea
post Feb 14 2008, 02:47 PM
Post #416

Incurabil

Medicul este tanar si foarte apreciat aici in Constanta. S-a purtat frumos si haios pe alocuri, mi-a zis ca nu e ceva grav, ca multor femei recomanda asta...dar am o prietena care este tot la el si ei nu i-a zis asa ceva.
Pai cam asta mi-a zis si mie, sa am grija sa nu provoc vreun avort spontan ca n-ar fi sarcina inca bine fixata. Mai mult nu s-a pronuntat, cred ca asteapta si rezultatul analizelor cu care o sa ma duc la el peste 2 saptamani. Ma gandesc ca daca ar fi fost asa grav nu-mi dadea doar vitamine ci si utrogestan. Nu stiu daca ar trebui sa merg si la alt medic...si daca celalalt imi spune ca totul e ok pe care sa-l cred? mai bine cred ca ar fi sa stau linistita astea 2 saptamani si sa ma lamuresc dupa ce am si analizele facute complet. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
medeea2004
post Mar 31 2008, 05:23 PM
Post #417

Incurabil

Member No.: 112

Ziua buna la gravidute! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce amintiri, ce vremuri, parca a fost ieri! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am intrat sa va urez o sarcina usoara si multa sanatate!
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
Altheea
post Apr 1 2008, 10:40 AM
Post #418

Incurabil

Aseara am fost la eco, avem 14 saptamani, suntem foarte bine si am trecut in trimestrul al 2-lea. Burtica se vede binisor deja...chiar mi se pare prea mare, s-a bulucit dintr-o data! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cu greutatea stau bine, n-am mai luat de mai bine de o luna. Am inteles ca am trecut de perioada mai grea, cu greturi si pofte, dar cum n-am avut parte de ele nici inainte nu pot decat sa ma bucur si sa merg bine in continuare. In seara asta fac poze si bag pe grup. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Astept sa ne spuna si Jolie cum se mai simte, cred ca si ea a trecut in trimestrul 2 si sper ca a scapat de starile de rau.

+Quote Post
lxn
post Apr 1 2008, 10:45 PM
Post #419

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Altheea! Cand aflam daca-i fetita sau baietel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Altheea
post Apr 2 2008, 10:54 AM
Post #420

Incurabil

QUOTE(lxn @ Apr 1 2008, 11:45 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Altheea! Cand aflam daca-i fetita sau baietel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Cam peste o luna jumate sper. Si eu abia astept! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

51 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 10:45 PM