![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
cu placere, sa fie cu noroc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Pot sa ma mai plang (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ? Mi se ingrasa parul la o (1!!) zi dupa ce-l spal, nici inainte nu o duceam prea bine, dar 2 zile era decent macar. Si seara ma balonez chiar daca nu mananc mare lucru toata ziua, am o burta de somalez de nu ma mai incape in nici un pantalon din lume.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, asta cu balonatul te tine pana-n luna a 5 a parca. Eu credeam ca mi-a crescut burtica, dar cand colo eram balonata.
Parul si mie mi se ingrasa repede, ba chiar imi si cadea. Cam de prin luna 6 si jumatate a inceput sa cada mai putin si se ingrasa mai greu (acum il spal la 4 zile, in loc de 3). Of, abia te astept sa ajungi in trim II (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , ca sa ti se schimbe starea total. Si la mine trim I a fost cam de cosmar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
De celulita sa nu mai zic, nu? Ca aia era si inainte, acum doar am o scuza oficiala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Dar cu vergeturile cum stai? Eu am tendita clara de a le face, sunt deja zebra pe fund de ani de zile, doar pe abdomen nu vreau sa-mi inchipui asa ceva!!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu am vergeturi pe burta deocamdata, dar ma dau zilnic cu crema de la Mustela. O alta varianta si chiar una f buna mai este uleiul de migdale dulci de la Aboca.
Am inceput sa ma dau cu crema de prin luna a 5 a, ca atunci am sesizat eu ca-mi creste burtica. Hai nu te mai vaita atat, ca-i un dar de la Dzeu sa fii mamicuta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Las' ca ne revenim noi si cu greutatea si cu toate dupa. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Am cetit asa un pic. Destul ca sa ma sperii...cu toate ca Roxanica are dreptate.
|
|
|
![]()
|
|
Sigur ca e frumoooos, e o minune (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 23 Joined: 26-February 09 Member No.: 5,956 ![]() |
Ma pot considera o viitoare mamica fericita desi sunt insarcinata doar in 10 saptamani nu am avut greturi, ameteli, discomfort de nici un fel...mananc normal singurele lucruri care "nu mai intra" ca sa spun asa sunt cafeaua si ciocolata insa mi-a descoperit o noua pasiune pentru masline...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
P.S.Ma bucur sa va cunosc! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bun venit la noi, Cristina! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si felicitari!
|
|
|
![]()
|
|
Eu am detestat maslinele in primul trimestru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Sarcina usoara in continuare!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:26 AM |
|