![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Nici eu nu prea am avut greturi, doar un pic dimineata pana mancam ceva. Dar n-am mancat carne aproape toata sarcina, abia in luna a 8-a am inceput sa mai ciugulesc cate un gratarel.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Fetelor, nu stiu daca sunt nebuna sau chiar ar trebui sa-mi sun medicul. Stiu ca e bine sa miste bebe, dar de vreo 2 zile mi se pare ca matza mea din burtica e agitata, adica intr-o secunda-doua face nu cateva, ci un milion de miscari: se zbate, loveste, tresare, se invarte...oare e normal sau o fi ceva in neregula cu ea?
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, e normal. S-ar putea ca ceva din ce-ai mancat sa nu-i placa. De exemplu, a mea facea f urat la fasole.
Atata timp cat misca, eu zic ca-i normal. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
sigur nu are de-a face cu mancarea pt ca era dimineata devreme.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Au si ei unele zile in care-s mai agitati. Eu vad chestia asta acum la fi-mea.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Si al meu avea zile in care aveam impresia ca vrea sa-mi iasa prin piele. De obicei facea pe la 6 dimineata sau noaptea dupa 11. Apoi erau zile in care ma speriam pentru ca abia misca. Dar pentru linistea ta poti sa-ti suni medicul desi sunt sigura ca nu-i nimic anormal. Mai ai putin pana in trim 3, a crescut si ea si este mai vanjoasa, de miscat mult se misca si inainte numai ca nu ii percepeai tu toate miscarile.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) mie-mi plac pantofii Altheei, ca de fiecare data, si astia (impreuna cu picioarele) arata super. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Clau, si eu zic ca nu e nimic anormal, dar poti suna medicul sa intrebi. |
|
|
![]()
|
|
Am sunat, a zis ca e absolut ok. Ufff, paranoia de gravida :confused:.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 23 Joined: 26-February 09 Member No.: 5,956 ![]() |
Stimate mamici ieri mi-am facut ecografie si posibil fetita mea e ok....am trecut pragul de 12 saptamani de acum 7 zile din spusele doctorei....am si prima ei poza din burtica...sunt super fericita... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cristina, ce bine si frumos!
V-ati gandit deja la posibile nume? |
|
|
![]() ![]() |