IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

51 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > »   
Reply to this topicStart new topic
> De-ale graviditatii, Schimb de idei, pareri, sfaturi legate de sarcina
CristinaU
post Mar 5 2009, 10:26 AM
Post #461

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,956

daca era baietel era mai simplu cu fetita e mai complicat..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ....suntem inca in negocieri
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Mar 5 2009, 10:40 AM
Post #462

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Inca o fetita!!! Cristina, sa dea D-zeu sa fie totul bine si peste juma' de an s-o vedem in poze. Avem invazia bebeilor pe elady, super!

Off topic - Pesca, la mine inca nu se vede noul avatar (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) . Am o chestie cu incaltaminea rosie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Din pacate nu posed acei pantofi si nici picioarele din avatare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by Altheea: Mar 5 2009, 10:41 AM

+Quote Post
CristinaU
post Mar 5 2009, 01:25 PM
Post #463

Contaminat
*

se pare ca nu ma pot bucura deloc...azi merg sin nou la medic deoarece mi-au aparut ca niste firicele de sange in secretie... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) m-a speriat si doctora care a inceput sa tipe ca de ce nu am venit azi dimineata la spital....mai am si eu servici...offf....sper sa fie ok...da nu inteleg ce s-a putut intampla ca ieri la ecografie era totul ok (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 5 2009, 04:35 PM
Post #464

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

iti tinem pumnii, iubita, Doamne ajuta!

+Quote Post
CristinaU
post Mar 6 2009, 01:04 PM
Post #465

Contaminat
*

cred ca e cazul sa-mi schimb ginecologul....mia spus ca e posibil sa fi avut reactii adverse la ovulele pe care tot ea le-a prescris...ufff...complicati sunt doctorii astia...important e ca bebe e bine am colul inchis....vestea proasta e ca mi-a mai dat niste analize care costa destul de mult...oamenii astia au impresia totusi ca la noi cad banii din cer.... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) nu stiu ce sa mai zic insa oricum am dormit tare linistita aseara dupa ce mi-am vazut din nou copilasul la ecograf si mi-a aratat si ca am colul inchis ca sa stau linistita.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 6 2009, 03:12 PM
Post #466

Musafir

Tocmai am vazut cum nastea una la tv. Dumnezeule mare prin ce dureri trece si tipa saraca. Apoi au folosit nush ce unelta (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
Philia
post Mar 6 2009, 03:26 PM
Post #467

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Forceps, Rozy?
Am vazut si eu animatii si nasteri in direct (filmulete) dar nu mi-au parut de nesuportat. Adica, ma gandesc ca atatea zeci si sute de femei au nascut natural, ba mai mult, fara niciun fel de ajutor si eu sa ma sperii dintr-atat? Neah!
Nasterea e ceva natural si trebe tratat ca atare.

+Quote Post
evelinab
post Mar 13 2009, 01:21 PM
Post #468

Contaminat
*

Member No.: 6,066

Buna .
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
pe 12.03 am aflat ca sunt insarcinata si sunt extrem de fericita .
este prima oara cand sunt insarcinata , si sunt foarte incantata .
am sanii sensibili , a doua zi dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, toata ziua m-a durut mijlocul, asa ca la c.m , a treia zi aveam o presiune in ovarul drept si mi-a amorit putin piciorul drept. astazi ma simt mult mai bine .simt doar sanii tensionati in rest nu prea ma mai doare nimic .
ma rog la Doamne Doamne sa ma ajute sa duc la bun sfarsit aceasta sarcina de mult dorita .

nu am ginecolog , adica am unul la care am mai mers dar e cam ...nepasator sa zic. imi convenea ca era la Medicover si am abonamentul platit de firma .
cine imi poate spune ...pe scurt, si daca doriti bineinteles ce urmeaza sa fac acum .Ecografie de confirmare prima , si apoi cam ce urmeaza...asa verific si eu daca ginecologul imi spune tot si ma hotarasc daca voi ramane la el ..sau ea...ca nu stiu unde sa merg inca.

pupicei

+Quote Post
Diana.
post Mar 13 2009, 01:24 PM
Post #469

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sa fie intr-un ceas bun! Bine ai venit si, te rog, nu abuza de emoticoni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
evelinab
post Mar 13 2009, 01:25 PM
Post #470

Contaminat
*

Member No.: 6,066

scuze .
de fericire . multumesc mult

+Quote Post

51 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 10:43 AM