![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 23 Joined: 26-February 09 Member No.: 5,956 ![]() |
daca era baietel era mai simplu cu fetita e mai complicat..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ....suntem inca in negocieri
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Inca o fetita!!! Cristina, sa dea D-zeu sa fie totul bine si peste juma' de an s-o vedem in poze. Avem invazia bebeilor pe elady, super!
Off topic - Pesca, la mine inca nu se vede noul avatar (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) . Am o chestie cu incaltaminea rosie (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Din pacate nu posed acei pantofi si nici picioarele din avatare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by Altheea: Mar 5 2009, 10:41 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 23 Joined: 26-February 09 Member No.: 5,956 ![]() |
se pare ca nu ma pot bucura deloc...azi merg sin nou la medic deoarece mi-au aparut ca niste firicele de sange in secretie... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) m-a speriat si doctora care a inceput sa tipe ca de ce nu am venit azi dimineata la spital....mai am si eu servici...offf....sper sa fie ok...da nu inteleg ce s-a putut intampla ca ieri la ecografie era totul ok (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
iti tinem pumnii, iubita, Doamne ajuta!
|
|
|
![]()
|
|
cred ca e cazul sa-mi schimb ginecologul....mia spus ca e posibil sa fi avut reactii adverse la ovulele pe care tot ea le-a prescris...ufff...complicati sunt doctorii astia...important e ca bebe e bine am colul inchis....vestea proasta e ca mi-a mai dat niste analize care costa destul de mult...oamenii astia au impresia totusi ca la noi cad banii din cer.... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) nu stiu ce sa mai zic insa oricum am dormit tare linistita aseara dupa ce mi-am vazut din nou copilasul la ecograf si mi-a aratat si ca am colul inchis ca sa stau linistita.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai am vazut cum nastea una la tv. Dumnezeule mare prin ce dureri trece si tipa saraca. Apoi au folosit nush ce unelta (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Forceps, Rozy?
Am vazut si eu animatii si nasteri in direct (filmulete) dar nu mi-au parut de nesuportat. Adica, ma gandesc ca atatea zeci si sute de femei au nascut natural, ba mai mult, fara niciun fel de ajutor si eu sa ma sperii dintr-atat? Neah! Nasterea e ceva natural si trebe tratat ca atare. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 13-March 09 Member No.: 6,066 ![]() |
Buna .
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) pe 12.03 am aflat ca sunt insarcinata si sunt extrem de fericita . este prima oara cand sunt insarcinata , si sunt foarte incantata . am sanii sensibili , a doua zi dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, toata ziua m-a durut mijlocul, asa ca la c.m , a treia zi aveam o presiune in ovarul drept si mi-a amorit putin piciorul drept. astazi ma simt mult mai bine .simt doar sanii tensionati in rest nu prea ma mai doare nimic . ma rog la Doamne Doamne sa ma ajute sa duc la bun sfarsit aceasta sarcina de mult dorita . nu am ginecolog , adica am unul la care am mai mers dar e cam ...nepasator sa zic. imi convenea ca era la Medicover si am abonamentul platit de firma . cine imi poate spune ...pe scurt, si daca doriti bineinteles ce urmeaza sa fac acum .Ecografie de confirmare prima , si apoi cam ce urmeaza...asa verific si eu daca ginecologul imi spune tot si ma hotarasc daca voi ramane la el ..sau ea...ca nu stiu unde sa merg inca. pupicei |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa fie intr-un ceas bun! Bine ai venit si, te rog, nu abuza de emoticoni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 13-March 09 Member No.: 6,066 ![]() |
scuze .
de fericire . multumesc mult |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:43 AM |
|