![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 23 Joined: 26-February 09 Member No.: 5,956 ![]() |
Buna din nou se pare ca bacteria ce mi-a dat de furca si de care inca nu am scapat e luata de pe instrumentalul spitalului.... si ca sa fie treaba treaba tot doctorul meu este indignat ca am trimis rezultatele analizelor prin sot pt a imi da o alta reteta fiindca nu mai puteam pleca de la servici si de data asta.. (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif) Ca sa nu mai spun ca ma doare teribil o masea si trebe sa-mi sun ginecologul sa-l intreb daca in al doilea trimestru am voie o anestezie usoara ca sa-mi omoare nervul si tare imi e ca se ia de mine si o sa fac urat (IMG:style_emoticons/default/swear[1].gif)
Bine macar ca bebe e bine si sper ca toate problemele sa se rezolve cat mai repede pt ca sunt cu moralul la pamant. Bun venit noilor viitoare mamici multa sanatate si sarcina usoara (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De ce sa iti omoare nervul? Ia mergi la alt medic cu radiografia. E la moda scosul nervului de-a moru` artei...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 23 Joined: 26-February 09 Member No.: 5,956 ![]() |
oricum trebuie sa imi curete acolo si sa-mi puna o plomba ceva....ca ma omoara maseaua si nici nu pot lua nimic
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Cristina, este foarte important sa ai o relatie buna si deschisa cu medicul care iti urmareste sarcina. Pe mine m-ar inhiba un medic care "face urat" sau se da indignat din te miri ce. Ma intreb cum o sa te trateze cand vei fi in travaliu? Tot indignat va fi cand vei avea dureri? Acolo va fi singurul om pe care te vei baza, ori daca el va avea o astfel de atitudine fata de tine te vei simti singura si in nesiguranta. Iti spun asta pentru ca pentru mine a contat enorm prezenta medicului meu in acea zi. Chiar daca in final a trebuit sa-mi faca cezariana, faptul ca era acolo si avea grija de mine pe mine m-a linistit mult.
Evelinab, bine ai venit! felicitari pentru sarcina! Dupa ce se confirma sarcina urmatorul pas este sa mergi la medicul tau de familie sa te ia in evidenta, sa te cantareasca si, foarte important, sa-ti dea trimitere pentru analize - sange+urina. Inainte de asta incepe sa iei acid folic (vit B9). Acidul folic este recomandat sa se ia chiar din momentul in care te hotarasti sa ai un copil si in primul trimestru de sarcina. Este foarte important in prevenirea aparitiei defectelor neurale ale bebelului. Aa, si informeaza-te de un medic bun care sa-ti urmareasca sarcina si sa te asiste la nastere. Deocamdata atat, pe parcurs mai vorbim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Tocmai ce m-am intors de la gineco si m-a pocnit o belea. Sunt ingrijorata fiindca am observat ca am multe bubite/cosulete mici si tare mancacioase pe sani si cateva pe burta. Oi fi facut vreo toxiinfectie sau alergie alimentara??! Daca da, afecteaza bebelusa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Nimeni nu a mai auzit de asa ceva? Nici pana acum nu mi-au trecut, ba chiar s-au inmultit, am cateva si pe spate. Marea majoritate sunt insa pe piept. Am fost acum la urgenta ca sunt tare nelinistita, am tot citit aseara pe net de diverse minuni care se manifesta prin mancarimi dintr-astea groaznice, prin ele si colestaza de sarcina care poate ajunge chiar la efecte fatale asupra bebelului. Mi-au luat sange si am sa sun maine sa vad ce a iesit la rezultate, intre timp ma imbolnavesc de nervi.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, multa sanatate si sa dea Domnu' sa fie totul bine. Incearca sa gandesti pozitiv. Eu n-am auzit pana acum de asa ceva. Sfatul meu este sa nu mai stai sa citesti pe forumuri, ca te ingrijorezi prea tare.
Te pup! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, nu intra in panica, nu cred ca e nimic grav. Daca e ceea ce banuiesc eu, singurul lucru urat va fi discomfortul tau.
Nu stiu cum se numeste, dar a avut sotia fostului meu sef asa ceva, si nu i-a trecut decat dupa ce a nascut. Au mancat-o ingrozitor, si nu-i trecea cu nimic mancarimea. I-au si spus de atunci ca nici nu-i va trece, pana naste. Copilul nu este afectat. Ei i-au dat solutie mentolata si nu mai stiu ce altceva. Sper sa nu te manance prea tare, dar de gaza nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. Te pup. P.S. Tot asa a inceput si la ea, cand era prin luna a 7-a. Oricum, vorbeste cu medicul, sa fii sigura ca sunt eliminate alte suspiciuni. This post has been edited by pescarush: Mar 15 2009, 03:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Multumesc (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) . Cu alcool mentolat ma alin si eu, mi-au dat niste pastile dar nu vreau sa le iau decat daca mi-o veni sa-mi jupoi pielea de pe mine. Din descrierile citite de mine pana acum, seamana ff bine cu asa-numita foliculita de sarcina care cica n-ar fi periculoasa pt bebe, decat eventual ar putea sa tina greutatea bebelusului mai mica.
|
|
|
![]()
|
|
Clau ma bucur tare mult ca te-ai linistit si ca e totul ok... (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Eu inca stau ca pe ace pana termin tratamentul bine macar ca dupa numai 2 zile se vad deja rezultate si sunt cat de cat linistita pentru ca ma simt bine.... dar oricum pana nu o sa-mi vad puisorul la ecograf dupa tratament nu o sa fim impacati (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ms mult de incurajari (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:27 AM |
|