![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Althe, la mine si-a mutat piciorusele in partea stanga de vreo saptamana, e f bine asa ca inainte erau in dreapta si mai vizau ficatul din cand in cand (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Acum doar vezica e in pericol uneori, imi da cate una de simt o durere asa ascutita insotita de impresia ca fac pe mine. Dar tot e dulce (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) .
Rox, sa scot verigheta preventiv deci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Am 31 de saptamani vineri. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
O sa spuneti ca am innebunit, dar am 40 ani si vreau un bebe! O sa caut un ginecolog, poate ma ajuta sa aflu daca exista riscuri si cit de mari sint. Nu am nascut niciodata si tare mi-e teama ca s-a cam "inchis sezonul", dar vreau sa incerc! Ce ziceti, ati mai auzit de mamici la virsta asta? (in afara de celebritati, desigur)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Si ce exemplu mai bun vrei sa ai? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) daca asta iti doresti mergi inainte. Si eu imi doresc mult de tot un copil pe anul viitor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Charlie, eu o sa fiu in situatia ta la un moment dat. Un copil e o bucurie, asa ca nu vad ce ar putea sa iti stea in cale (in afara de, Doamne fereste!!!) vreo treaba legata de sanatatate. Insa nu cred sa fie cazul. Sa te ajute Dumnezeu sa faci un bebica! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Da, am auzit de mamici ce au aceeasi varsta cu tine si chiar de mamici cu varsta mai inaintata decat a ta. Nu vad varsta ca pe o piedica in calea visului tau. 40 de ani nu e sfarsitul vietii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Charlie, ce frumooos!!! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Eu am mai auzit de mamici la varsta asta. Problema principala se pare ca este ca dupa o anumita varsta cresc riscurile, din ce in ce mai mult, de a naste copii cu anumite probleme de sanatate. Spre exemplu, riscul de a avea un copil cu sindromul Down este mult mai mare la femeile mai in varsta decat la femeile tinere. Nu vreau sa te sperii totusi, 40 de ani nu este o varsta asa de inaintata. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa te interesezi la ginecolog si sa cauti cat mai multe informatii despre asta, pe internet! Si sa ne tii la curent, te rog. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Multumesc de incurajari, dragele mele! (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Apropo de celebritati, Monica Anghel a anuntat de dimineata ca e gravida pentru prima oara, la 41 de ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Asa ca de ce nu, charlie, daca asta iti doresti... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oau, sa fie intr-un ceas bun.
Charlie, multa bafta, iubita! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 25-February 11 Member No.: 9,913 ![]() |
daca mai citeste cineva forumul..as dori cateva sugerimente sau imbunatiri pe care le-ati aduce unui costum de baie pt femeile insarcinate..as aprecia parerea acelora care au trait aceasta experienta..
multumesc |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 10:15 PM |
|