![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Forumul este citit in permanenta de cineva, pentru ca este un forum public si are multi utilizatori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu stiu la ce te referi cand spui "sugerimente", insa presupun ca este vorba de sugestii. In cazul costumelor de baie nu cred ca poti face vreo modificare. cel mai bine ar fi sa-ti cumperi un costum de baie special pentru gravidute (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bun venit pe forum! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 8-April 11 Member No.: 10,083 ![]() |
Salut mamicile, taticii si piticii de pe acest topic. Sunt si eu o burtica de luna a 7-a si citesc cu interes postarile din acest forum.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 23-June 11 Member No.: 10,347 ![]() |
remina, ce faci? si eu sunt cu burtica si mai am putin. ai nascut ?da ne detalii!:)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 18-November 11 Member No.: 10,789 ![]() |
multumim de sfaturi
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 1 Joined: 18-January 12 Member No.: 10,916 ![]() |
Buna ziua,
Avem placerea sa va anuntam ca in data de 20 - 22 ianuarie, Stem Cells Bank organizeaza in Iulius Mall Iasi un Workshop despre celule stem care va fi insotit de concursuri cu premi. Va multumim si va astemptam. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pe bune, cu "premi" ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Macar daca tot faceti spam, scrieti si voi mai ingrijit!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 4 Joined: 27-January 12 Member No.: 10,941 ![]() |
sunt si eu in situatia lu charlie? am 42 de ani si as vrea sa fac un copil. credeti ca e ok sa mai facem copii de acum? eventual puteti sa imi recomandati un ginecolog bun in timisoara?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu vad de ce sa nu fie ok, draga mea! Atita timp cit sinteti sanatosi ... bafta!
Totusi e ciudat pentru in fotografii nu pare sa ai mai mult de 20 de ani. Si-aia cu greu... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 4 Joined: 27-January 12 Member No.: 10,941 ![]() |
mda.....nush la ce poze te referi insa eu am scris pt o prietena buna care vrea sa faca copii. eu intr-adevar sunt mai tinerica. inca mai astept raspunsuri si sfaturi poate o ajutam.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 06:03 PM |
|