Sunteti in categorie: Casa si Gradina

Decoratiuni de Craciun

cadouri de craciun, decoratiuni pentru craciunUnul dintre cele mai frumoase lucruri pe care la facem de Craciun este decoratul casei si al bradului in asteptarea lui Mos Craciun. Licaririle beculetelor, alegerea locului pentru asezarea bradului, decorarea cat mai frumoasa a lui si crengutele de brad lipite pe usa de la intrarea in casa sunt numai cateva lucruri care ne aduc aminte de venirea Craciunului si care ne provoaca o bucurie imensa in suflet.
Fiecare persoana care isi decoreaza casa vrea sa isi puna propria sa amprenta si sa ii dea acesteia un stil cat mai personal si care sa il defineasca. Un alt element de care se tine cont foarte mult in decorarea de Craciun este respectarea traditiilor. Cu micile sfaturi pe care ti le vom da noi casa ta va arata mai bine ca niciodata.

Luminitele de Craciun
Cu fiecare an care trece beculetele de Craciun tind sa ocupe un loc din ce in mai important in decorarea caselor, a strazilor si a brazilor. Daca iti vei achizitiona o instalatie si peste cateva zile se va arde unul dintre beculetele acesteia aceasta nu va ma functiona. Iti va fi foarte greu sa descoperi care este beculetul care provoaca infunctionalitatea instalatiei si de aceea va trebui sa investesti bani intr-un aparat care va verifica fiecare beculet in parte pana il va detecta pe cel care iti creaza probleme. Aceste aparate se pot gasi la majoritatea magazinelor care vand decoratiuni de Craciun.

Alaturi de ingeri

Decoreaza-ti casa cu cati mai multi ingerasi. Vei avea parte de un sentiment de liniste si pace pe toata durata sarbatorilor. Acestia te vor face sa crezi din ce in ce mai mult ce acolo sus exista ingeri care ne urmaresc fiecare pas si ne vegheaza in fiecare noapte.

Foloseste-te de fructe
Aranjeaza un bol de fructe si pune-l in mijlocul mesei la care vei lua cina de Craciun. Nimic nu miroase mai bine de Craciun ca o portocala sau o combinatie de mai multe fructe.

decoratii de craciun decoratiuni de iarnaPune-ti amprenta pe toate lucrurile
Daca alegi ca Mos Craciun sa iti "livreze" cadourile in ciorapii aceia special creati pentru Craciun gandeste-te sa ii personalizezi putin. Brodeaza pe ei numele tau, al sotului si al copiilor. In acest fel il vei ajuta pe Mos sa nu incurce cadourile. In zilele noastre Mos Craciun vine pana si la animale asa ca nu uita sa ii pregatesti si catelului un ciorapel cu numele sau.

Nu uita de vasc
Decoreaza-ti casa cu plante specifice sarbatorilor de iarna. Doua dintre acestea sunt poinsettia si vascul. O poinsettia artificiala va arata foarte bine in sezonul acesta si este si foarte usor de ingrijit deoarece nu are nevoie de nici un pic de apa. Daca ai nevoie de un pretext de a iti saruta sotul sau pe cei dragi agata o crenguta de vasc sau mai multe in casa ta.

Crengute de brad
Nu uita sa pui pe usa de la intrarea in casa cateva crengute frumoase de brad. Pentru a le da acestora mai multa stralucire leaga-le cu o fundita rosie. Crengutele artificiale iti vor fi de folos ani la rand insa nu te vei putea bucura de parfumul lor asa cum ai face-o daca ai avea unele reale. Acest parfum este predominant in aceasta perioada a anului. Daca te gandesti sa pui cateva crengute si la geamurile casei va trebui sa iti achizitionezi o agatatoare magnetica pentru acestea. Aceasta agatatoare este alcatuita din doua parti: una va ramane in interiorul casei si cealalalta pe dinafara geamului. Magnetii din care sunt compuse aceste doua parti sunt atat de puternici incat pot fi folositi si pentru usi.

Potrivire perfecta
In momentul in care iti achizitionezi un brad asigura-te ca are dimensiunile potrivite locului in care te-ai gandit sa il amplasezi. Brazii artificiali sunt foarte usor de ingrijit, in schimb cei naturali au nevoie de foarte multe apa.

Respecta traditiile
In fiecare an, in Ajun, una dintre traditiile de Craciun spune ca toata familia ar trebui sa se adune in jurul bradului pentru a il decora. Nu numai bradul va avea nevoie de haine pentru a il primi pe Mos Craciun ci si casa ta. Aceasta trebuie sa fie cat mai calduroasa si mai primitoare.

Zambeste!
Aminteste-ti sa ai mereu langa tine un aparat foto sau video si asigura-te ca are beteriile incarcate. Acum ca ai terminat cu decorarea casei fa cateva poze si filmulete pentru a iti aminti mereu cu drag de ceea ce ai facut anul acesta.

 

Sursa: Decoratiuni de Craciun