
Reteta de quiche Montignac este o reteta foarte simpla si rapida care poate constitui o gustare monti excelenta, sau chiar un pranz. Iata ce repede si usor se face reteta eLady de quiche Montignac.
Reteta de Quiche Montignac: Ingrediente
- 2 cepe medii taiate pestisori
- 1 fir de praz taiat rondele fine
- 1 ardei iute feliat subtire
- 1 catel de usturoi batut
- 150 grame sunca sau bacon conform
- 4 oua mari
- 200 gr crema smantana grasa
- 200 gr branza tare, maturata, data pe razatoare
- sare si piper dupa gust
- ierburi de Provence
- ulei de masline
Reteta de Quiche Montignac: Cum se prepara
Incalzeste cuptorul la cuptor la 190 de grade.
Unge o forma de quiche neaderenta cu ulei de masline.
Bate bine ouale cu smantana, sarea, piperul si ierburile de Provence maruntite.
Se amesteca celelalte ingredientele intr-un castron s isa acopera cu ele partea de jos a formei neaderentede quiche. Toarna ouale batute in forma peste celelalte ingrediente si da la cuptor pentru aproximativ 25 de minute.
Se mananca calda, alaturi de o salata.
Pofta buna!