Sunteti in categorie: Retete de slabire

Reteta Motignac: Pseudolasagne de dovlecei cu galbiori

Lasagna (lasagne) sunt foile pregatite din acelasi aluat ca pastele fainoase, care sunt umplute cu sos, parmezan, carne deporc, vita, pui, peste sau chiar fructe de mare si care se gatesc prin gratinare.Copyright©elady.ro
Noi iti propunem o reteta de „pseudolasagna” deosebit de gustoasa si care are avantajul de a se incadra prefect in dieta Montignac.

Ingrediente necesare:
2 dovlecei
100 g sunca de Serrano
ciuperci „galbiori” (se pot folosi si de la conserva cand nu avem proaspeti)
cascaval sau parmezan ras
kaiser
ceapa
Philadelphia - branza crema

Cum se prepara:
Kaiserul se taie in bucatele mici si se prajeste, grasimea topita nu se foloseste, se adauga ceapa taiata mic, ciupercile taiate (nu foarte mic). La sfarsit se adauga branza.
Dovleceii se taie de-a lungul in fasii si se pne un strat de dovlecei in forma de lasagne, urmat de unul de compozitia cu ciuperci, cascaval ras, sunca, iar dovlecei si asa mai departe.
Ultimul rand de deasupra trebuie sa fie cascaval.
Se coace in cuptorul preincalzit.

Pofta buna!
Reteta publicata pe forum la May 13 2006, 04:10 PM
Copyright © Kalua
Reproducerea fara acord strict interzisa!

 

 

Sursa: Reteta Motignac: Pseudolasagne de dovlecei cu galbiori