Sunteti in categorie: Horoscop

Horoscop 2020 Zodia Varsator

Horoscop 2020 Zodia Varsator, horoscopul 2020 zodia varsatorului, horoscop an 2020 varsator, predictii horoscop 2020 pentru varsator, horoscopul 2020 zodia varsator,  horoscopul 2020 varsator completConform predictiilor din horoscop 2020, toata energia persoanelor nascute in zodia Varsator anu acesta promite acelasi tip de ton energizant, de schimbare constanta si puternic ca anul trecut.
Exista schimbare la propriu si, evident, o schimbare care are loc constant in afara dorintelor tale. Dar sunt si vise acolo, si viziuni si dorinte care par uneori nebuloase si alteori ultra-clare. Intr-un anumit sens, nu poti controla ceea ce se intampla independent de vointa ta in viata, dar iti poti mentine integritatea, pastra neschimbate convingerile si cu putin efort le poti arata si altora cum sa se intoarca cu adevarat la sine indifferent de predictiile astrologice, prin orice fel de vreme cosmica.

Sa te lasi in voia sortii ramane a fi cea mai importanta fraza si sugestie pentru 2020. Orice se poate intampla, iar cele mai glorioase clipse pot incepe in orice moment.

Horoscop 2020 Zodia Varsator: Iubire si relatii

Previzibilitatea, stabilitatea, securitatea si multumirea iubirii, a casatoriei si a relatiilor pe termen lung nu sunt punctul tau forte in acest an si ai putea observa pierderi in toate aceste domenii, ba chiar si in relatii de prietenie.

Acest lucru i-ar putea trage inapoi unii, pe masura ce va iti dai seama ca nu ii intelegi pe toti si ca, in mod special, nici ei nu te inteleg.

S-ar putea sa apara toane ciudate, frictiuni, focare  bruste de scandal. Chiar si relatiile de afaceri ar putea intampina unele piedici. Ai avut cateva lectii de invatat anul trecut in ceea ce priveste relatiile, iar lectiile respective nu vor scadea in intensitate in anul 2020.

Horoscop 2020 Zodia Varsator: Cariera si locul de munca
Puterea personala este atuul tau in 2020 in sectorul cariera. Vei simti o anumita neliniste pana la jumatatea anului, cand totul va parea sa capete ses. Fara indoiala, veti gasi idei de pionierat, noi modalitati de a face lucrurile si vei fi inovativa imbunatatindu-ti performantele, acestea fiind motivele care vor sta la baza carierei si a succesului tau profesional din acest an.

Pur si simplu vei emana incredere si siguranta si asta ii va face sip e altii sa te urmeze. Totusi, horosopul 2020 arata ca acest an nu este un moment bun pentru a incepe o noua aventura sau o afacere. Este insa timpul sa culegi recolta a ceea ce ai facut pana acum, dar intr-o directie noua sau intr-un mod nou. Iti doresti respectful colegilor si al sefilor si in sfarsit il vei avea pana la sfarsitul anului.

Horoscop 2020 Zodia Varsator: Bani
Banii te vor urma in 2020. Te-ai concentrat asupra acestora in ultimii ani si succesul financiar te va gasi in toate felurile posibile. Totul va fi mai mare: vanzari mai bune, promotii, onoruri, recunoasteri profesionale, venituri. Este un an bun.

Singurul factor care te-ar putea impiedica sa produci venituri este dat de relatiile care pot sustine exact aceasta productie de venit.

Ar fi bine sa cultivi relatiile daca veniturile sau finantele tale depind de acele relatii. Primavara este un moment bun pentru a cere sfaturi din afara, dar si asistenta in domeniul financiar. Pana la sfarsitul anului vei vedea ca esti intr-un an cu o crestere puternica, constanta, un an al progresului.

Horoscop 2020 Zodia Varsator: Sanatate
Ai putea fi puternic atrasa de practicile alternative privind sanatatea, se arata in zodiacal pentru anul 2020 si va fi in beneficiul tau sa le integrezi in viata de zi cu zi. Te-ai bucurat de o sanatatea fizica vibranta in anii trecuti, dar provocarile in acest ascpect al existentei tale de la inceputul anului te vor conduce catre solutii date de medicina alternative si la vindecare. Va dura cateva luni, dar nu vei avea probleme grave.
Este foarte probabil in acest an sa intri in grupuri sau retele de oameni cu obiceiuri sanatoase.

In 2020 vti avea nevoie de o sanatate buna, deoarece problemele relatiei si parteneriatelor tale pot continua sa provoace un stres mare. Stresul ar putea avea avea efece somatice, asa ca este momentul sa pui in practica principiile unui stil de viata sanatos in 2020.

Horoscop 2020 Zodia Varsator: Concluzii
Relatiile si angajamentele iti vor aduce cele mai profunde si semnificative schimbari de viata la inceputul anului, iar apoi aceasta influenta va trece la modul in care te daruiesti pe tine in tot ceea ce faci si in relatiile cu oamenii dragi.

Natura muncii tale se poate schimba si concentrandu-te mai putin pe „cat de mult” sau ceea ce poti obtine personal si mai mult pe cat poti da si cat ii poti ajuta pe altii va permite viitorului tau sa se materializeze in transformari frumoase.

Nu conteaza care este jobul tau real, exista o garantie ca poti ajunge unde iti doresti si sa iti lasi amprenta asupra lumii chiar si prin intermediul  celor mai simple si pline de compasiune munci de rutina.

Zodia Varsator - Trasaturi si calitati
Esti o persoana unica, de o independent feroce. Esti diferita de altii, vrei sa fii originala si vei face orice pentru a fi neconventionala. Vrei sa fii libera sa-ti urmezi propria cale.

Acest lucru te face imprevizibila. Prin urmare, reactionezi intotdeauna impotriva cutumelor sau  a asteptarilor. In cel mai rau caz, devii rebela fara cauza.

Esti inteligenta si ai un spirit intelectual cu idealuri puternice si opinii socialiste. O umanitara in suflet, care pune accent pe egalitatea si libertatea oamenlor. Poti fi chiar o inventatoare si o radicala.

Materiile reale dar si stiintele oculte sunt domenii ale vietii in care stii te exprimi. Din aceasta cauza, puteti parea cool si detasata. Este necesar ca tu sa iei legatura cu sentimentele tale.

Grupurile joaca un rol important in viata ta, oferindu-ti o directie si un scop. Esti foarte sociabila si ai multi cunoscuti. Grupurile din care faci parte sunt alcatuite dintr-un intreg spectru de oameni. Prin exprimarea idealismului tau, fiind toleranta si cu minte deschisa, gasesti recunoastere si implinire. Viata ta se invarte in jurul cunoasterii adevarului.

Scopul tau este sa ai libertatea de a reorganiza in mod responsabil societatea si grupurile in care esti implicata, pe linia unui viitor ideal. Prin urmare, trebuie sa aveti un viitor! Lumea nu este inca pregatita pentru ideile tale; prin urmare, esti intotdeauna inaintea timpului tau. Continua.

Este necesar sa gasesti libertatea si ca oamenii sa iti respecte spatiul. De aceea trebuie sa te simti libera sa te misti si sa te exprimi. Trebuie sa faci propriile alegeri, intrucat raspunzi puternic la oricare alta persoana care alege sau decide. De fapt este posibil sa mergi complet contra curentului. Daca oamenii inteleg acest lucru si iti permit sa alegi propria directie rationala, te vei simti bine.

Esti foarte cooperanta si loiala, pentru ca esti in esenta o persoana cooperanta. Dar mai intai, trebuie sa stii ca nevoile si dorintele tale sunt  luate in considerare in egala masura de ceilalti si nu ai regulile altcuiva impuse asupra ta.

 

Sursa: Horoscop 2020 Zodia Varsator