Va aflati in:

Articole / Horoscop

Horoscop 2020

Publicat: 31.08.2019

HOROSCOPul 2020, horoscop an 2020, predictiile din horoscop pentru 2020, horoscopul 2020 pentru toate zodiile, horoscopul 2020 complet, horoscopul dragostei in anul 2020, horoscopul de bani 2020


2020 va fi un an in care toate semnele zodiacale vor putea profita de un nou inceput, atat in viata personala, cat si pe plan financiar. Conform horoscopului anului 2020, unii dintre noi ne vom concentra pe amuzament, distractie, placere si hobby-uri, in timp ce altii isi vor folosi creativitatea, ambitia si increderea pentru a initia proiecte personale si / sau mai ample.

Anul 2020 este foarte important, deoarece marcheaza inceputul unei noi ere: conjunctia dintre Jupiter si Saturn initiaza un nou ciclu de 20 de ani. Aceasta conjunctie va avea loc si va influenta in principal semnele de apa (Rac, Scorpion si Pesti).

Relatia dintre planete si pozitia lor ne va influenta viata si va defini intr-o anumita masura personalitatea noastra. Pentru a va ghida pe tot parcursul anului, fara sa fiti surprinsi de evenimentele neprevazute, cititi ceea ce stelele va pregatesc in 2020 pentru fiecare zodie in parte:
Horoscop 2020 zodia Berbec
Horoscop 2020 zodia Taur
Horoscop 2020 zodia Gemeni
Horoscop 2020 zodia Rac
Horoscop 2020 zodia Leu
Horoscop 2020 zodia Fecioara
Horoscop 2020 zodia Balanta
Horoscop 2020 zodia Scorpion
Horoscop 2020 zodia Sagetator
Horoscop 2020 zodia Capricorn
Horoscop 2020 zodia Varsator
Horoscop 2020 zodia Pesti

Horoscop 2020: Dragoste

Anul acesta veti avea sansa sa va recunoasteti prietenii adevarati, pe cei pe care puteti conta si care va vor fi alaturi toata viata. Daca inca nu v-ati gasit sufletul pereche, acesti prieteni va pot ajuta. La inceputul anului este posibil ca unele prietenii sa se prabuseasca, dar prietenii vostri adevarati si fideli va vor ramane alaturi.

Horoscop 2020: Compatibilitate intre semnele zodiacale

In acest an, nativii nascuti sub semnele de foc (Berbec, Leu si Sagetator) vor avea rareori o relatie buna cu semnele de apa (Rac, Scorpion si Pesti).
In mod similar, semnele Aerului (Gemeni, Balanta si Varsator) nu vor fi pe aceeasi lungime de unda cu nativii din zodii de Pamant (Taur, Fecioara si Capricorn).

Cei care inca nu si-au gasit inca un partener de viata vor putea acum sa o faca. Fiti atenti la modul in care conduceti aceasta relatie noua, armonia in cuplu trebuie mentinuta pentru ca doua eclipse vor avea loc.
In septembrie Marte va starni spiritele. Daca nativii din zodiac Berbec nu au parteneri in viata lor, acum poate aparea si pentru ei cineva important. De asemenea, pot aparea unele crize de gelozie.

Horoscopul 2020 arata ca nativii Pesti sunt compatibili cu nativii din zodia Rac, Scorpion, Taur, Fecioara si Capricorn. Venus poate aduce pe cineva, poate repara ceva. Neptun retrograd va poate face nemultumiti de ceea ce aveti acum.

Horoscop 2020: Cariera
Veti avea mult de munca si stelele sunt de partea voastra. Va puteti regasi in anumite situatii care sa va puna in contradictie cu superiorii de la serviciu, deoarece incercati sa rezolvati singuri problemele, fara a-i mai consulta pe altii. Unele obstacole pot aparea in timp ce incercati sa va atingeti obiectivele, dar aceste obstacole nu vor fi foarte greu de depasit. Incercati sa lucrati intr-un mod creativ, evitand rutina.

Horoscop 2020: Bani
In 2020 este posibil sa obtineti recunoastere profesionala si chiar sa castigati mari sume de bani. Daca aveti proiecte specifice, gasiti investitorii necesari pentru a le putea pune in practica.

In a doua parte a anului 2020 va puteti astepta la cheltuieli mai mari. Sfatul nostru este sa va ascultati mereu intuitia.

Horoscop 2020 Sanatate
Inceputul anului aduce cateva probleme de sanatate cauzate pe de o parte de stresul la care sunteti expusi si, pe de alta parte, de o dieta prea saracacioasa in substantele nutritive de care organismul are nevoie.

In acest an, sanatatea ar trebui sa fie principala preocupare pentru nativii din zodia Capricorn. Va puteti confrunta cu probleme din cauza unei boli care va afecteaza de mult timp.
Anul 2020 este cel mai bun moment pentru unele schimbari in dieta zilnica.

HOROSCOP 2020, horoscopul anului 2020, predictiile horoscopului pentru 2020, horoscop 2020 pentru toate zodiile, horoscop 2020 complet, horoscopul dragostei 2020, horoscop bani 2020
Influenta planetelor asupra semnelor zodiacale in 2020

In astrologia mondiala relatia din Jupiter si Saturn este principalul ciclu planetar utilizat pentru studierea perioadelor istorice. Conjunctia dintre aceste doua planete se intampla o data la fiecare 20 de ani si are un puternic caracter fondator, care descrie inceputul unei noi ere politice, economice si culturale.  Aceasta conjunctie are loc in Varsator.

2020 reprezinta inceputul a ceea ce numim „Era Varsatorului” sau „Era de Aur”, perioada in care echilibrul economic al lumii va fi restabilit si societatea va cunoaste o noua ordine.

Pe 14 decembrie 2020 va avea loc o eclipsa totala de Soare. Eclipsa va fi vizibila in Oceanul Pacific si in partea de sud a Americii de Nord. Nativii Capricorn isi pot relua studiile si se pot orienta spre alte domenii de interes. De asemenea, pot primi stiri din strainatate care ar putea schimba radical o situatie.

Potrivit astrologilor, anul acesta va fi marcat de patru eclipse partiale de Luna si doua eclipse de Soare, dar care vor avea o influenta scazuta asupra vietilor noastre.

La randul ei, aparitia Lunii Noi va reprezenta un aspect pozitiv si benefic pentru toate semnele zodiacale, simbolizand un nou inceput, o luare de initiativa, demararea unui nou proiect sau deschiderea unei noi etape intr-un anumit aspect specific al vietii.

Mercur retrograd in 2020
17 februarie (In Pesti) - 10 martie (in Varsator)
18 iunie - 12 iulie (in Gemeni)
14 octombrie (in Scorpion) - 3 noiembrie (in Balanta)
Mercur retrograd va aduce probleme de comunicare in viata voastra actuala. Mai mult, chiar daca analizati cu atentie ce trebuie sa faceti, exista sanse mari sa va razganditi inainte de a comunica ideea cuiva sau, pur si simplu, sa nu puteti pune in practica aceasta idee.

Venus Retrograd

Perioada cuprinsa intre 13 mai 2020 si 25 iunie 2020 va aduce probleme emotionale in viata cuplului, cum ar fi incapacitatea partenerilor de a-si exprima dragostea si tendinta de a-l invinovati pe celalalt pentru toate problemele noastre sentimentale.

Pluto Retrograd (intre 25 aprilie 2020 - 4 octombrie 2020)

Pluto Retrograd va aduce schimbari importante si bruste pe tot parcursul anului 2020, ceea ce poate insemna o posibila perioada de retragere, singuratate, pierderea cuiva drag si alte greutati care au ca obiectiv final o evolutie spirituala importanta, dupa depasirea tuturor problemelor.

Jupiter in Capricorn

Diligenta, disciplina si responsabilitatea - sunt trei calitati pe care toate semnele zodiacale le vor castiga datorita lui Jupiter. Nativii din Taur vor fi realisti si vor evita sa-si asume riscuri prea mari si vor obtine succesul numai prin munca grea. Nativii Pesti doresc sa aiba un partener care ii poate ajuta sa realizeze o multime de lucruri.

Horoscop 2020: Concluzii

In concluzie, 2020 este un an dedicat re-evaluarii si dedicarii pe teluri pe termen lung, care necesita obiectivitate si perseverenta, calitati pe care le gasim la Saturn in Varsator. Increderea si deschiderea catre viitor sunt asigurate de Jupiter in Capricorn, in timp ce Uranus in Taur ne va ajuta sa obtinem o alta perspectiva fata de activele noastre.
Nota (5 / 5)
Noteaza

Posteaza Comentariu

Comentarii adaugate: 0. Fii prima care adauga un comentariu pentru acest articol.

Comentarii postate (0)

Horoscop

Horoscop 2010

Horoscopul pentru arata ca 2010 reprezinta o et...

Horoscop

Semnul zodiacal poate fi motivul pentru nefericirea ta

Ne nastem imperfecti. Dar asta nu inseamna ca n...

Celebs & Style

Jennifer Aniston a implinit 44 de ani

La multi ani, Jennifer Aniston!Jennifer Anisto...

Dieta Montignac

Painea in Dieta Montignac

In Dieta Montignac nu este permis consumul de ...

Dieta Montignac

Metoda Montignac pentru incepatori

Acum 20 de ani, francezul Michel Montignac a f...

Newsletter elady

Mirese si Nunti

Urmeaza sa participi la o petrecere de logodna? Iata cateva sfaturi despre tinutele pe care le poti aborda!

Petrecerea de logodna este un eveniment extrem de special atat pentru fericitul cuplu, cat si pentru cei dragi. Cand vine vorba de codul vestimentar adecvat pentru o petrecere de logodna, o ocazie de celebrare a iubirii, acesta poate varia in functie de tema...