![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#4831
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Kalua, sa pui o poza cu roastbeef-ul tau, ca eu am incercat de cateva ori si nu mi-a iesit asa cum e cel de la restaurant, ori nu mi-a dat macelarul bucata de vita care trebuie, ori nu am stiut eu cum sa-l leg si cat sa-l las in cuptor dar...mai am de invatat multe. Am vazut azi, mazare uscata, asta trebuie fiarta si facuta piure? Gandesc ca nu e ok pt. montignace, nu?
Mie, cand am 60 kile, imi place cioco. chili (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) ! Da' si chili si visine in aceeasi ciocolata nu am vazut. ora 17; pulpe de pui cu brocoli la cuptor, peste care am pus iaurt ( ca era fierbinte si mie imi era foame !!) Va pup! |
|
|
kalua |
![]()
Post
#4832
|
Musafir ![]() |
La ce sa legi roastbeeful? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Calitatea carnii e foarte importanta, din rahat nu se poate face bici la capitolul asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Voi pune reteta, dar e nevoie macar de-un termometru care se infinge in carne (eu lucrez cu doua: unul in cuptor si unul in carne (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
Mazarea uscata este conforma. Eu pentru piure o folosesc pe cea congelata. Ciocolata aia arata asa, mi-a luat-o Mr. kalua, eu nu mi-as fi cumparat-o. (IMG:http://www.lindt.de/WebRoot/Lindt/Shops/Lindt/44FC/9815/954C/0078/F7CB/3E70/505D/7478/01431.jpg) |
|
|
dr_wise |
![]()
Post
#4833
|
Musafir ![]() |
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Am picat in limba de poftaaaaa.....mai ai si alte poze d-astea "sexy"?! Excita-mi suculetele, te rog!
Dupa ce am vazut visinele alea sexoase, imi vine sa scuip cioco 85% cheala mancata cu 2 ore in urma! Meniul meu de today: d - portocala, o painica cu cascaval si unt, un ou moale, cafea cu lapte p - cabanosi, ceva branzica, 3 mititei cu mustar conform, da' iute in draci, mi-a iritat gatul beteag mai tare, ceapa, rosie, salata verde, castravete, toate in cantitati mici...zic eu...desert cioco 85% cacao Acum as manca niste fructe, portocala, mar, kiwi si atat...sunt plina ochi! Am tras astazi 2 ore de sport, maine o tai iara la un cardio, dupa care ma infiintez la petrecerea de botez cu high level in baterii. De abia astept, sper sa fie muzica buna, fiindca am un chef nebun de bantuiala dupa ce am ascultat toata dupa-amiaza "ziga zaga" cu Loredana, imi vine s-o iau ca smintita pe aratura si sa topai ca o apucata! Mai, nu stiu ce-or face nimphe si stoina pe unde au plecat, aici a plouat mocaneste toata ziua, mi-a intrat apa pana-n ultima celula!!! |
|
|
![]()
Post
#4834
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Imi place cum arat ciocolata ta! Da' nu poftesc.n
Am si eu o intrebare, daca mananc o masa lipidica, de ex. racitura,trebuie sa pun si o salata langa ea musai?? Ce salata pot pune la racitura? Eu inainte puneam salata de sfecla rosie cu hrean dar acum... N-am nici un fel de termometru din care zici tu asa ca... o sa merg in cautari. Pai l-am legat ca... asa am gasit eu reteta, cu el legat fedeles. (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#4835
|
Musafir ![]() |
Doctoreaso, ptiu sa nu fii de deochi cu sportul tau! Bravo! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
irinico, fa si tu cum fac multe popoare: bagi o salatica ca antreu (rosii, ardei, etc) si dupa aceea mananci racitura. Sfecla rosie poti manca din cand in cand, are IG-ul mare, dar incarcatura glicemica mica. Trebuie sa va povestesc o faza apropo de sfecla rosie: eram la coada la supermarket si-n fata mea o mama cam de varsta mea, aranjata, dichisita, fiica de vreo 12-13 ani si-un baietel de vreo 3 ani. Copchila ia in mana niste sfecla rosie fiarta, curatata, pusa in plastic si-o intreaba pe ma-sa ce-i aia, mama habar n-avea, pana la urma a citit si s-au lamurit. Fiica a zis sa o cumpere, mama a zis ca nu cumpara, ca nu stie ce sa faca cu ea si pana la urma tot la gunoi ajunge. Ajunsa la casa, o intreaba casierul daca muschiuletul de porc pe care l-a luat e ok si ea zice ca l-a intrebat mai devreme daca-i ok pentru ca ea nu stie cum trebuie sa arate. Am stat si m-am intrebat oare cu ce-i hraneste pe copchii aia, saracii? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
Post
#4836
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
buna seara tuturor(mai bine spus noapte buna!).nu am reusit sa mai intru zilele astea,dar am mincat conform...atit doar,zilnic cite 2-3 patratele de ciocolata conforma.
bravo dr,Wise cu sportul,eu nu reusesc sa-mi misc fundul la sala.atit doar,merg pe jos la servici si spre casa,pentru ca nu-i f.departe,dar de cind a dat frigul acesta... QUOTE Am stat si m-am intrebat oare cu ce-i hraneste pe copchii aia, saracii? probabil cu pizza si spaghete. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) meniul de astazi- 2portocale mic dejun-paste integrale fierte "a dente",,tari si bune,cu gem dietetic prinz-salata de rosii cu telemea de oaie,cioco 85% cina-mincarica de linte cu gogosari in otet, supra cina-2felii de cascaval cam anapoada?ce spuneti de linte seara?e permis?pentru ca o facusem pentru maine,dar nu am putut rezista |
|
|
![]()
Post
#4837
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Mai dragutelor, vad ca nici voi nu aveti somn si navigati noptile pe aici.
Eu, aseara pe la ...22 m-am apucat de facut Miel cu linte rosie. De fapt eu am facut vita cu linte rosie, da' am terminat-o pe la 12 si ceva. Eram asa de incantata cum a iesit de buna, ca voiam sa intru sa va povestesc, da' m-am gandit ca..ce veti zice voi ca eu am de bucatarit pe la ora aia. Ei bine, mancarea asta e grozav de buna ( si cand ma gandesc ca slabesti mancand...imi vine sa va pup zgomotos pe toate si mai ales pe iubitul de Montignac!). Am gustat putin aseara, cat sa vad cum este dar azi la pranz... Vedeti, vedeti, uite acu' ma ingras, numai la gandul ca voi manca...fara limita. Ce natie de om mai sunt si eu! O zi frumoasa sa aveti, dragelor! |
|
|
![]()
Post
#4838
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphe, spune CLAR ( magazin, raft, rand, pret (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) unde mai gasesti tu pate vegetal inedit ca prin iasi a disparut ...disparut. Irinici, e adevarat ca a disparut, dar trebuie sa stii sa cati bine. Eu am observat ca multe produse bune (ca pret si calitativ) sunt puse pe rafturile de jos, iar pe cele de sus sunt alea scumpe si proaste, dar bine marketate. Asa ca atunci cand am fost eu ultima data la un Mega Image de langa mine, m-am dus direct la raftul de produse pt diabetici/ dietetice. Si unde trebuia sa fie Inedit, am dat peste Hame (care are zahar si amidon la greu (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ). dar am facut o genuflexiune si m-am uitat bine si, ce sa vezi? Ascunse bine, dar nu foarte bine, o multime de pateuri!! Am luat doar 4 si acu ma gandesc ca daca mai trec pe-acolo si mai gasesc comoara, mai cumpar cateva, eventual pe toate, ca au termen de valabilitate pana in 2009 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-ati inebunit cu ciocolata! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Asa c-am ras 2 bucati 70% cu chili si visine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mai mult decat ok nu mi s-a parut. Irinico, vreau sa-ncerc si eu un fel de taci si-nghite cu faina de naut (reteta de panelle), savedem ce iese. Asta apropo de 'maliga. Eu fac acusi capellini (spaghetii subtiri de tot) cu creveti si telemea de oaie (faza a doua), iar deseara o pun de-un roastbeef la temperatura redusa. Asta va fi mancat cald cu piure de mazare cu galbiori si salata, iar rece cu remulada light. Iar de plimbat nu ma plimb nicaieri, e-o vreme de nu dai niciun caine afara din casa. Dragele mele, dar eu pot sa ma consider viteaza ca nu poftesc cioco! N-am mai pus gura pe dulce de o sapatamna si nici prin cap nu-mi trece sa pacatuiesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kalua, vreau si eu reteta de remoulade light. Mai, nu stiu ce-or face nimphe si stoina pe unde au plecat, aici a plouat mocaneste toata ziua, mi-a intrat apa pana-n ultima celula!!! Pai ce sa faca Nimphe? Ete ca s-a plimbat si s-a intors cu coada intre picioare. Si de ce?? Tot din cauza vremii!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Sa va zic: vineri noaptea, cand dormeam mai bine, ne suna socrii, care erau deja la bunicii sotului meu, sa ne spuna sa nu mai venim, ca vremea e cumplita si-ti vine sa stai numai in casa. Deci eram cu bagajele gata facute si nu mai aveam unde sa mergem! Asa ca dimineata, pe la 8, cand ne-am trezit, am zis sa nu stam aiurea in casa, ci sa plecam si noi undeva, daca tot avem bagajele facute. Si am plecat pe la 9 spre munte. Nu va ganditi la Valea Prahovei, c anu suntem amatori. Am luat-o pe drum spre Moldova, cu gand sa ajungem in zona Pentelu. Am trecut prin Buzau, Focsani, Odobesti si am oprit la Lepsa, ca ne era foame rau. Pluase toata ziua si noi speram sa gasim totusi zapada, dar nik!! Asa ca am zis sa ne intoarcem acasa, ca pe ploaie n-avem ce sa facem. La intoarcere ce sa vezi? Zonele prin care trecuseram in urma cu o ora, erau acoperite de zapada si ningea ca in povesti!! F frumos, dar halulcinant, ca daca te uiti prea fix la fulgii din bataia farurilor, ameteai! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ma rog, am ajuns aseara pe la 20.30 si azi ne-am lafait in pat la caldurica. Ploaia aia a fost nasoala rau, dar fulgii care i-au urmat au meritat efortul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asa ca pot posta si eu meniul de ieri: MD: omleta cu pastrama de oaie si rosii P: ciorba de burta, ficatei la ceaun, ciperci sotate si castraveti murati. Asta a fost la resturantul din Lepsa. Eu stiam ca ciupercile sotate sunt cu putin ulei si atat, dar astia au pus si smantana! Si l-am intrebat pe ospatat daca a pus si faina si a zis ca nu crede. De castraveti nu l-am intrebat, dar erau de-aia de casa, nu de conserva din magazin. Oricum, am zis ca o sa-mi dau seama daca au fost neconformitati in ele daca poftesc dulce. Si uite ca n-am poftit!! Deci poate totul a fost confrom, ca gustos a fost!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) C: 1 painica cu 1 ou fiert tare cu mustar, 1 pateu Inedit si o rosie. Stiu ca painea se mananca doar seara, dar ieri mi-era atat de foame si nu aveam mai nik in frigider! Ca sa nu mai zic ca al meu sot si-a luat o shaorma imensa si mirosea de-mi muta nasul din loc. Si salivam la fiecare imbucatura de-a lui (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Acu ma duc la piata si poate si la hipermarket. Ma gandesc sa-mi iau bicicleta de camera, dar mi-e frica ca nu ma tin de ea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Apoi vom sta in casa, la film, vom lenevi. sa vad daca al meu sot renunta la ideea plimbatului, ca el e maniac cu plimbarile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gata, va pup, sa aveti o zi linistita! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#4839
|
Musafir ![]() |
Nimphe, ma gandesc ca ai scris din greseala ca painea se mananca numai seara, ca ai vrut sa scrii de fapt dimineata?
Remulada e o maioneza mai condimentata si cu plante in ea. In functie la ce o mananc pun in ea si niste sardele, capere, castraveti murati, tocate foarte mic. Mie-mi place cu tarhon in ea, dar se face si cu patrunjel sau marar sau plante de Provence etc. Important: ca la maioneza sau orice mancare facuta cu ou crud, e mai mult decat bine sa se consume intr-o zi. |
|
|
blu_dea |
![]()
Post
#4840
|
Musafir ![]() |
Fetelor,stiu ca pe vremea cand postam eu pe aici era trsitete mare cu mustarul,cum ca nu se gaseste in comert unul conform.
Am dat peste unul in frigider care pare ok.E de la LA GRANDE FAMIGLIA si contine: apa, mustar boabe min 16% , sare, acidifiant(acid acetic alimentar), indulcitor(zaharina),colorant alimentar(tartrazina),condimente. Primeste OK-ul? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 08:18 AM |
|