IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 229 230 231 232 233 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
mihaela1977
post Nov 4 2008, 03:03 PM
Post #2301


Tratabil
**

Group: Tratabil
Posts: 122
Joined: 4-October 08
From: deva, HD
Member No.: 5,029



Am inteles, sa traiti! Atunci inseamna ca in faza I nici painicile filosofale nu le pot combina cu lipide?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post Nov 4 2008, 03:28 PM
Post #2302





Musafir






Miha, TREBUIE sa citesti cartea lui Monti! Din cate vad nu ai inteles mare lucru, si esti foarte confuza.
Cu painicile filozofale e altceva, sunt cu tarate si le scade IG-ul, deci pot fi combinate cu lipide, dar atentie! numai dimineata.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
mihaela1977
post Nov 4 2008, 03:41 PM
Post #2303


Tratabil
**

Group: Tratabil
Posts: 122
Joined: 4-October 08
From: deva, HD
Member No.: 5,029



OK Pescarush, am primit cartea lui Monti de vreo 3 zile , am comandat-o pe net, dar cred ca nu am fost prea atenta...nu stiam chestia cu taratele.Incet, incet inteleg corect toate lucrurile si n-o sa va mai bazai atat. Pupici.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
angy03
post Nov 4 2008, 04:46 PM
Post #2304


Tratabil
**

Group: Tratabil
Posts: 88
Joined: 3-October 08
From: Bucuresti
Member No.: 4,982



Dragele mele,

Sper ca ati avut o zi buna
eu tot ocupata in ultima perioada

Mihaela sarmale ptr faza I eu am facut cu carne de pui si in loc de orez am pus carne tocata (piept de pui)
am pus cimbru si piper si separat foi de dafin si ardei rosu - si pasta de rosii conforma - am pus in loc de grasime ulei de masline

Nu trebuie deloc paine - sunt ff dietetice
Noi le adoram - acest gen de sarmale...

Smantana lichida exista la Carrefour - este cea ptr frisca care este mai scumpa dar si mai grasa - deci exclus faza I

In rest ma laud ca am fost cuminte:
D- fulgi cu iaurt 0,1
G- mere
P- salata de varza cu pui gratar
G -mere
S - chiar nu stiu ce mai am prin frigider....
incropesc eu ceva de ex rosii cu branza


Maine la fel ...
Toata faina luata de la plafar Titan este integrala - voi face pupuri cu varza - abia astept.....
si varza ceheasca......
dar asta sambata ... ca in rest nema timp.....

O seara buna



Go to the top of the page
 
+Quote Post
mihaela1977
post Nov 4 2008, 04:50 PM
Post #2305


Tratabil
**

Group: Tratabil
Posts: 122
Joined: 4-October 08
From: deva, HD
Member No.: 5,029



Super Angy03, voi incerca si eu. Carnea de pui o tai cubulete?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ToothFairy
post Nov 4 2008, 06:01 PM
Post #2306


Incurabil
*****

Group: Editorialist
Posts: 1,312
Joined: 18-January 07
From: SB
Member No.: 1,062



angy draga, si uleiul de masline tot grasime este ..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) numai ca e vegetal...
Mie sincer mi se pare un pic aiurea combinatia de carne cu carne...mai degraba mie imi fac cu ochiu` sarmale cu carne de porc ("usurata" cu un pic de carne de vita) si cu ciuperci....si nu mai zic, pt faza 2, cu orez basmati...este scump el asa, da` isi merita banutii...
Eu am venit acusica de la aerobic, mi`am luat o punga de cereale germinate...au un gust cam....necomestibil, nu stu`, o sa pap cand mi-e foame...ca mi se duce toata pofta de mancare dupa ce le pap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) e si asta o solutie..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
happyCat
post Nov 4 2008, 06:47 PM
Post #2307





Musafir






Creme Fraiche e smantana de aia in care sta infipta lingurita.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Nov 4 2008, 07:10 PM
Post #2308





Musafir






Aici sta furculita infipta in: Schmand, Saure Sahne, Crème Fraiche, Créme Double si toate difera.
In Franta exista si créme fraiche liquide. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
angy03
post Nov 4 2008, 09:00 PM
Post #2309


Tratabil
**

Group: Tratabil
Posts: 88
Joined: 3-October 08
From: Bucuresti
Member No.: 4,982



vreau sa fac o rectificare - la reteta de sarmale- am spus carne tocata de pui cu varza tocata ptr umplutura
varza tocata in loc de orez
inmoaie bine carnea de pui si sunt ff bune
scuze de incurcatura Mihaela

reteta ar fi:
carne pui - picior fara piele sau piept de pui
varza tocata ff marunt
o ceapa taiata marunt
piper -sare - cimbru - marar verde
albus de ou

in cratita se caleste ceapa sau praz cu ulei de masline
apoi boia de ardei neiute si pasta de rosii conforma
se ia de pe foc
se pune un manunchi de marar cimbru - foaie de dafin
un strat de varza tocata
apoi un rand de sarmale
un rand de varza
tot asa

mai umplu si cativa ardei rosii ptr a da gust bun (cu aceeasi umplutura) si-i pun printre sarmale
pun apa si o las la foc mic la oala de presiune
spre sfarsit (apreciez - fierb in max 20 min ) opresc focul las cateva minute pana se deschide capacul si pun si niste zeama de lamaie
(depinde cat de acrisor este sucul sau pasta de rosii)

asta este reteta mea

este normal si parea ciudat sa amestec carne cu carne!!!
hehehe v-am scris repede de la servici

Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Nov 4 2008, 09:07 PM
Post #2310





Musafir






Doftoreaso si angy, bravo, puneti retetele aici, sa le mai gaseasca bunica cand le-o cauta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

413 Pages V  « < 229 230 231 232 233 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 11:52 PM