IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 107 108 109 110 111 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
blu_dea
post Feb 1 2007, 07:27 PM
Post #1081





Musafir






QUOTE(lotte @ Feb 1 2007, 04:28 PM) *
blu, la pateul inedit, scrie ceva de genul, soia, ulei si condimente, parca.nu stiu daca in condimente este inclus si amidonul, sper ca nu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)


Draga Lotte,am fost azi la supermarket,am gasit da'n-am avut curaj sa iau...pana nu stiu ce inseamna"condimente"nu pun gura.Stii,yo acu tre sa fiu mai habotnica ca am de dat,totusi,in jur de 15 kg,deci... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am lasat un mesaj pe forumul lor si astept raspuns-sa vedem cat or fi de seriosi.

Szimcsi (IMG:style_emoticons/default/322.gif) pt apa plata!si eu ma zbat sa beau macar 2 L pe zi..hai ca parca nu mai e asa greu:p

Kalua,cum faci parizerul ala la cuptor ca deja imi ploua in gura.... (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)

hanah,m-ai facut curioasa cu piureul de gulii. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ya sa-mi iau si eu.Dar,stiu ca s-a mai discutat pe aici,avem voie or ba?Parca era o polemica asupra denumirii in engl... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sau am visat? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Ah,era sa uit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Meniul meu azi:
ora 4 dimin(!!!)-nici nu stiu unde sa incadrez-la meniul de ieri sau la asta de azi...(m-am trezit si teleghidata m-am dus in buc.dimin,nici nu-mi mai aminteam!) : paine integrala
ora 11:30: 2 snitzele soia,2 portocale(am luat la cunoshtiintza ce s-a scris despre fructe-astea au doar 35IG deci e ok sa le mananc imediat dupa masa;) thank God (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
ora 18:00 :2 snitzele soia,1 ardei,2 portocale
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ala80
post Feb 1 2007, 07:29 PM
Post #1082


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



Blu, doar fructele sub forma de compot/gem pot fi mancate imediat dupa masa. Cele crude nu au ce cauta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
doi
post Feb 1 2007, 07:38 PM
Post #1083





Musafir






Azi am mancat conform, dar mult.
D-Wasa cu 1 rosie,si branza o% cu ceapa verde amestecata; dupa 1 ora m-am apucat sa experimentez reteta de clatite cu faina integrala de grau, au iesit 2 clatite grasute pe care le-am mancat cu gem conform (clatitele facute of course cu albusuri, si apa minerala)
P - carnati proaspeti conformi cu salata de cruditati (telina,varza,morcov,mar) si maioneza facuta de mine; mancare de praz cu masline
C- salata verde, amestecata cu 1 rosie,ceapa verde,br.telemea si putin piept de pui fiert.Acum ma simt chiar ghiftuita!
Pozitiv este faptul ca m-am obisnuit sa iau cina devreme, maximum 18,30.

si ...voiam sa va intreb, de ce nu vad pe nici una sa serveasca mic dejun glucidic din clatite din faina integrala? Sunt si usor de facut, dimineata sau de cu seara ...si taare bune! Kalua, am pus si un pic de esenta de rom in compozitie, e problema?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
blu_dea
post Feb 1 2007, 08:34 PM
Post #1084





Musafir






QUOTE(ala80 @ Feb 1 2007, 05:29 PM) *
Blu, doar fructele sub forma de compot/gem pot fi mancate imediat dupa masa. Cele crude nu au ce cauta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

ala,uite ce ne-a tradus si scris doi despre acest lucru:
O prietena, care practica si ea metoda Montignac, m-a sfatuit sa nu manind fructele ca desert dupa masa. Eu nu am luat niciodata aceasta precautie fara ca totusi sa remarc consecinte negative in eficacitatea metodei. Ce-i cu asta de fapt?
R: Anumite persoane au tendinta de a suferi balonari mincind fructe proaspete la sfirsitul mesei, Le este deci recomandat de a le minca pe stomacul gol cu 15 minute inainte de micul dejun sau alta masa. Fructele fierte, care au pierdut posibilitatea de a fermenta, pot in schimb sa fie consumate la sfirsitul mesei. Este de asemenea cazul fructelor rosii si alte" fructe de padure " (fragi, capsuni, afine...) al caror risc de a fermenta este inexistent, avind in vedere continutul lor foarte redus in zahar. Pentru cei care nu au probleme de aceasta natura, fructele al caror IG este compatibil cu metoda Montignac pot fi mincate proaspete sau fierte in orice moment al zilei.

..si cum porocalele au IG35,am zis ca e ok.Balonari nu am din cauza fructelor si imi erau foarte la indemana.Iz still ok sau am inteles eu aiurea-n tramvai? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Ah!Fetelor,am uitat sa va spun ca astazi am mers vreo 40 de min pe jos,dupa 2 sapt de "vegetat" in casa.Ce bineeee a fost!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Feb 1 2007, 08:47 PM
Post #1085





Musafir






blu, ia vezi tu cum se comporta portocalele alea mancate cu lipide/proteine. Cu cat sunt mai dulci, cu atat ar putea sa fie GI-ul mai mare.
Eu am impresia ca la mine de-aia nu se duce kilul ala in plus, am mancat aproape in fiecare zi o portocala. De maine adio portocale si ochii pe cantar/corp sa vad daca chiar asta o fi cauza.

Pentru Leberkäse ala cumpar o pasta deja facuta si-i adaug praf de copt si condimente.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Feb 1 2007, 10:19 PM
Post #1086





Musafir






Si eu am obiceiul sa mananc doua fructe pe zi, unul dim inainte de micul dejun, si unul seara inainte de cina sau dupa aprox. 2-2 1/2 hrs, in jur de ora 22 - 23.
Azi chiar am mancat un singur mar inainte de cina...mai corect, inaintea baii si dupa baie cina.
Oricum, ma mandresc cu faptul ca am scapat de dulciuri si, mai nou, imi impun sa micsorez nr. fructelor pe cat posibil, dar si fara nu se poate! Asa ca max doua/ zi cred ca-i o ratie echilibrata.
In alta ordine de idei, nu m-am mai dus in seara asta la sport, c-am fost very busy la office, asa ca m-am teleportat direct acasa si am mancat:
- un copan in avanpremiera, pana cand i-am pregatit lui fiu-meu omleta, dupa care am trantit o salata "banana" cu de toate(salata verde, marar, rosi, ardei capia, castravete, branza oaie razuita, ulei masline, otet mere) la o conserva de sardine in sos tomat.
Mai nou, am facut o pasiune pt conservele de peste, mananc aproape in fiecare zi peste. Oare o fi de bine, sau sa o las mai moale cu conservele?

@ doi: crezi ca n-as vrea niste clatite calde dim, dar cine sa le faca?! Eu de abia ma prind care-i cutia cu cafea, care-i ibricul dimineata, de multe ori ma trezesc ca pun cafeaua in ceaiul lui fiu-meu, in loc s-o trantesc in apa din ibric...si nici dupa cafea nu sunt prea treaza, ca-i decofeinizata...de abia cand scot capul afara, ma limpezesc de-a binelea si-mi dau seama ce se intampla cu mine!!!

PS: tot nu m-am cantarit, ba as putea emite ideea ca am scapat de dependenta fata de cantar, adicatelea nu ma mai cocotz pe el de cate ori vizitez baia...il las sa se odihneasca, vorba cuiva de pe forum...poate imi duce doru' si-mi arata cu prima ocazie 5 kg minus...Doamne ajuta!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Feb 1 2007, 10:36 PM
Post #1087





Musafir






Eu as zice sa stai mai departe de conservele de peste in sosuri, alea in ulei sau suc propriu sunt sfinte. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Nimeni nu zice sa nu mancam fructe, numai se pare ca mie nu-mi prea priesc portocalele. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si-s asa de bune, dulci si aratoase, italienesti, fara conservanti... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
doi
post Feb 1 2007, 11:34 PM
Post #1088





Musafir






Dr_wise, ma gandeam eu ca trebuie sa-ti placa si clatitele...pai ai putea sa le faci de cu seara, doar nu au grasimi de loc ca sa nu intre bine pe gatlej a doua zi.Si daca le si umpli cu gem, mai scutesti si timpul cat il intinzi dimineata pe cartonasele alea de finn crisps.Oricum merita luata in consideratie si alternativa clatite pentru mic dejun glucidic, zic eu...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
crisstinuta
post Feb 2 2007, 08:34 AM
Post #1089





Musafir






@doi,sunt foarte bune clatitele,eu le mai umplu cu mere rase calite si scortisoara.Un motiv pentru care nu le fac e lenea ,(fac paine o data pe saptamana si o tin in frigider) iar al doilea motiv este ca in perioada asta prefer sa fac chifle cu 50% tarate in speranta ca nu sunt asa " ingrasacioase".
A! si clatite se mai pot face din fulgii aceia de ovaz de la Fortin dupa ce-i inmoi in lapte 0% si-i pui in blender.Trebuie sa faci clatita un pic mai grosuta sa nu se rupa dar parca sunt mai bune.

Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea fara cofeina cu lapte 0% , o chifla (faina integrala+tarate)
P (ora13): - chiftelute (carne ,ou,cimbru,usturoi,boia) +salata telina rasa si multa
S (ora18): - fructe(mar,portocala,grapefruit)



Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Feb 2 2007, 08:38 AM
Post #1090





Musafir






QUOTE(kalua @ Feb 1 2007, 10:36 PM) *
Eu as zice sa stai mai departe de conservele de peste in sosuri, alea in ulei sau suc propriu sunt sfinte. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Nimeni nu zice sa nu mancam fructe, numai se pare ca mie nu-mi prea priesc portocalele. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si-s asa de bune, dulci si aratoase, italienesti, fara conservanti... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)


Sa nu zici ca sunt portocale rosi de Sicilia, ca MOR!!! Am si eu o dambla, sa mananc portocale d-astea fresh, ca-n Ro doar sucuri gasesti...L-am rugat pe agentul navei de acolo sa-mi trimita un colet, a promis ca da, dar italienii astia sunt precum "balaurul palavragiu" din desene aninmate...parole, parole, parole...si pofta mea nesatisfacuta!!!
Da' ma energizez si o tai in vara cu catel si purcel in vizita acolo, sa trag si o dushca de lemoncello, si un chianti, sa vad ce-i de capul lui.

QUOTE(crisstinuta @ Feb 2 2007, 08:34 AM) *
@doi,sunt foarte bune clatitele,eu le mai umplu cu mere rase calite si scortisoara.Un motiv pentru care nu le fac e lenea ,(fac paine o data pe saptamana si o tin in frigider) iar al doilea motiv este ca in perioada asta prefer sa fac chifle cu 50% tarate in speranta ca nu sunt asa " ingrasacioase".
A! si clatite se mai pot face din fulgii aceia de ovaz de la Fortin dupa ce-i inmoi in lapte 0% si-i pui in blender.Trebuie sa faci clatita un pic mai grosuta sa nu se rupa dar parca sunt mai bune.

Meniul meu de ieri:
D (ora 9): - cafea fara cofeina cu lapte 0% , o chifla (faina integrala+tarate)
P (ora13): - chiftelute (carne ,ou,cimbru,usturoi,boia) +salata telina rasa si multa
S (ora18): - fructe(mar,portocala,grapefruit)


'Neata!
Buna idee, sa sti ca trag niste clatite d-astea in weekend, da' in nici un caz dim, n-am chef, nici pornire, nici nu-mi place sa coc ceva in the morning...nu suport mirosurile de ars, prajit si alte alea dim...dar o sa le fac de five o'clock...cu mere rase si scortisoara, buna de buna ideea!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

685 Pages V  « < 107 108 109 110 111 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 10:53 PM