IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 125 126 127 128 129 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Feb 9 2007, 09:25 AM
Post #1261





Musafir






'Morning!

Azi am o lene de ma doare, sunt pana la gat in "groapa de potential", ma doare in gat, "omuletzul" meu e stresat de atata tuse si am de gand sa trag un chiul today, sa zac in casa si sa ma doftoricesc...in concluzie, azi voi gati de pranz...minune mare!
Am de gand sa fac un ghiveci cu varza, ardei gras rosu, rosii, fasole verde, ceapa, dovlecei, vinete, bame si mazare. Problema e daca pot pune mazare in ghiveci, fara mustrari de constiinta...pot? Din cate vad, mazarea conservata are IG 45, deci o pot manca cu sufletul impacat, nu? Ca-n cartea mai veche MM scria ca in faza I nexam mazare.
Intre timp merg sa pregatesc "pornirea", adica ma apuc de tocat varza, dar daca intre timp are cineva ceva de spus despre mazare, e invitata mea!
Meniul zilei:
d - kiwi, iaurt cu o felie de finn crisp cu gem, black coffee
p - ghiveci
s - cred ca o salata de vinete cu rosie, sau salata de cruditati cu branza de oaie razuita si busuioc...we'll see...
Nu ma uitati cu acceptul pt mazare la ghiveci, pt faza I, PREGO!
Va pup cu sonor!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lotte
post Feb 9 2007, 09:27 AM
Post #1262


Incurabil
*****

Group: Obsedat
Posts: 817
Joined: 7-May 06
From: Ro Mania
Member No.: 324



Am fost la trei centre plafar in Bucuresti si doamnele mi-au spus ca nu aduc faina de naut pentru ca are termen de garantie mic si nu se cumpara.
Mai incerc in alta parte azi.

Criss, tu faci sport?pari foarte atletica.
Raspunsul il primesc luni sau marti, deja mi-am luat gandul de la jobul acela, astept sa fiu chemata la alte interviuri.

Eu am in minte numai clatite si placinta cu branza. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
In rest, am mancat conform, mai putin decat de obicei, si cantarul arata 48kg.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
crisstinuta
post Feb 9 2007, 10:07 AM
Post #1263





Musafir






@dr_wise ,daca faci ghiveciul fara ulei poti pune mazare din conserva.Si mai bine il mananci dimineata.Totusi IG45 e cam mult.Daca ai avea mazare proaspata sau congelata , asta are IG35 ,atunci poti sa pui si grasimi si probabil mancarea va fi mai gustoasa.Si sanatate !
@lotte ,asa-i conformatia mea mai barbateasca cu umeri lati si mijloc nu prea pronuntat( asta e un dezavantaj deoarece pe mijloc depun prima oara).Toata lumea zice ca am facut sport.Adevarul ca singura data cand am facut aerobic a fost inainte de nunta ( am vrut sa ingras porcul in ajun )
Apropo mi-a placut privelistea de la geamul tau.Si vezi ca-ti tin pumnii in continuare.
Vezi cu faina de naut am vazut parca pe site-ul naturaplant.ro la comenzi online vezi unde e magazinul de prezentare din Bucuresti.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
doi
post Feb 9 2007, 10:13 AM
Post #1264





Musafir






Faina de naut nu are neaparat la magazinele care afiseaza pe site. Eu am luat teapa cu vreo 2 din ele. Singurul shop in care imi pun speranta e cel mentionat de Ala, dar inca n-am ajuns acolo, in rest si eu am intrebat la toate plafaruruile care mi-au iesit in cale, si ....nimic..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ala80
post Feb 9 2007, 10:15 AM
Post #1265


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



Faina de naut am gasit si la Obor. Chiar la intrarea in piata e un plafar. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
dr_wise
post Feb 9 2007, 11:27 AM
Post #1266





Musafir






Merci, crisstinuta!
Mazarea e de la congelator, la fel si dovleceii si fasolea verde, doar vinetele felii sunt din comertul socialist...am facut ghiveciul cu ulei.
Intre timp, de plictiseala, am mancat doua mere si o para la 11:00 si ma simt ca o anaconda care a inghitit un vitel...alta mancare pana pe la vreo 3 pm nu-mi trebuie!
Domle', e plictiseala mare in bucatarie, langa cratita, ca in dormitor as avea ce face, ma asteapta un ghid de conv in italiana pe pat si doua dictionare, o placere! si muzica in surdina, iam, iam!
Da' o inteleg pe Blu, deja mai am putin si ma urc pe pereti, tare rau e sa stai intepenit in casa, cand afara sunt 14gr C si soare sclipicios...cred ca in curand o tai afara sa iau o gura de aer proaspat.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
lotte
post Feb 9 2007, 11:39 AM
Post #1267


Incurabil
*****

Group: Obsedat
Posts: 817
Joined: 7-May 06
From: Ro Mania
Member No.: 324



Am fost si in spate la Cocor si nu am gasit faina de naut.
Am o oferta de munca pe care cred ca o refuz, pentru ca nu imi place 100% (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Sa vedem poate o sa fie dragoste la a doua vedere, daca nu, caut in continuare.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Szimcsi
post Feb 9 2007, 12:53 PM
Post #1268


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 8,980
Joined: 12-January 06
From: Six feet from the edge
Member No.: 146



Eu merit (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Am mancat 3 bomboane de ciocolata neconforme. Dar nu m-am putut abtine, de obicei nu am probleme,d ar astea erau ceva demential. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eh, lasa ca o dreg eu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
blu_dea
post Feb 9 2007, 01:19 PM
Post #1269





Musafir






QUOTE(kalua @ Feb 8 2007, 11:46 PM) *
Eu de faina 170 n-am auzit in viata mea. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Exista 1700, aia integrala macinata nu foarte fin.
Faina alba, normala, are 405. Ii lipsesc mai toate mineralele si contine foarte mult amidon.
Cu cat numarul este mai mare cu atat este mai putin prelucrata faina.

Ma gandesc ca la 170-ul ala lipseste un 0 la sfarsit, dar de ce spune si "sau mai mult" daca faina alba are abia 405? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)


Kalua,eu am gasit asta la intrebari si raspunsuri,italiana.Zicea asa"doar fainile de tip 150 sau mai mult,sunt aceptate.Tipul 150/155 corespunde fainii complete si nu celei integrale.Faina de sub 100 e deja faina alba normala.(...)Adevarata paine integrala e facuta cu faina tip T200 sau mai mult."
Jur ca ma depasheshte:D

Postez si eu meniul meu de ieri:
(2L apa plata,50' de mers pe jos)
D: chifla din faina integrala
P: mancarica de vitzel,salata verde(cu ulei de masline),masline,1 ardei
S- initial am zis ca nu mai mananc nimik,ca am ajuns tarziu dar n-am rezistat (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( pe la 11:00 mi-am luat cina:salata de vinete,rosii,zacusca,1 ardei,telemea

ABATERE:pe la 2:30 am mancat dulceatza conforma (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Feb 9 2007, 01:37 PM
Post #1270





Musafir






Or fi avand italienii altfel de numerotare a tipurilor de faina, habar n-am.

In orice caz la FAQs pe germana spune ca painea facut cu "sponge" e mai buna din punct de vedere al indexului glicemic decat cea cu drojdie.
Despre sponge si cum se obtine am scris la topicul gastronomic de paine.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

685 Pages V  « < 125 126 127 128 129 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 02:26 PM