![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
ala, ananasul ala nu se-mpaca deloc cu arahidele la faza 1.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ai revenit kalua! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Sa stii ca ti-am simtit lipsa...in schimb, azi dimineata, cand am vazut mesajul tau, imi venea sa scriu "sase, a aparut kalua, vedeti ce ingurgitati de azi inainte (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) !!!!"...da' m-am abtinut, oricum ni s-au aprins beculetele instant... Eu cred ca blu are probleme pe fond nervos, in definitiv stomacul e foarte sensibil la stres, emotii, suparari, orice eveniment negativ il afecteaza, asa ca blu, controleaza-ti starea asta de agitatie excesiva, fiindca bine nu-ti e cu ea! Si pana la urma, mai ai cateva ore si gata, au trecut toate...bafta multa maine si vezi ce faci, daca nu poti si nu poti sa te controlezi, ia un extraveral sau un distonocalm inainte, sunt bune si pt emotii excesive, dar relaxeaza si musculatura stomacului, nu-mi amintesc de care tip e (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Meniulo meu de astazi: d - iaurt cu fulgi de ovaz, black coffee p - piept de pui gratar cu salata de rosii s - o salata babana, cubulete de branza, salata de vinete coapte PS: daca fac in weekend spuma de cioco, pot strecura si niste alune de padure, sau migdale? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
poti, doctoreaso. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
ok, renunt la arahide. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sa zica si musca-n lapte (eu) ceva
@blue bafta ...hai cate insotesc atatea ganduri bune ca n-o sa ai nici o problema si fetele au dreptate cu starea de nervozitate, eu as zice sa mergi sa vezi un medic daca e o stare continua pt ca din stress intens poti aluneca in multe alte minuni fara sa observi dr_wise hilara ca-ntotdeauna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa zica si musca-n lapte (eu) ceva @blue bafta ...hai cate insotesc atatea ganduri bune ca n-o sa ai nici o problema si fetele au dreptate cu starea de nervozitate, eu as zice sa mergi sa vezi un medic daca e o stare continua pt ca din stress intens poti aluneca in multe alte minuni fara sa observi dr_wise hilara ca-ntotdeauna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dragutzo (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) , dar chiar te rog sa apari mai des...si esti invitata in laptele meu, sa ne balacim impreuna, ca doar e vara si se incalzeste natural de la soare...si pana la urma face foooooarte bine la ten o balaceala d-asta "ca musca-n lapte"!!!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blu sa puna mana sa se duca la doctor dupa licenta. Balonarile alea nu prea cred eu ca-s de la stress. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu am mancat asa: d: cafea p: doua mere, dupa vreo ora resturi de-aseara de telemea cu ardei kapia la cuptor s: supa mai groasa cu doua feluri de fasole, linte, boabe de soia in care am pus si niste parmezan la servit Aici sunt campuri cu capsuni plantate si te poti duce si-ti culege tu pe care le vrei tu. De platit se plateste numai cat iei cu tine, mancatul la locul faptei e gratis. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fiica-mea ma tot bate la cap sa mergem sa culegem capsuni si eu habar n-am daca-s deja coapte si bune. S-ar putea sa trag maine sau poimaine o fuga pana la un plantaj dintr-asta si atunci voi manca si eu numai capsuni pe rupte seara. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Blu sa puna mana sa se duca la doctor dupa licenta. Balonarile alea nu prea cred eu ca-s de la stress. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Aici sunt campuri cu capsuni plantate si te poti duce si-ti culege tu pe care le vrei tu. De platit se plateste numai cat iei cu tine, mancatul la locul faptei e gratis. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fiica-mea ma tot bate la cap sa mergem sa culegem capsuni si eu habar n-am daca-s deja coapte si bune. S-ar putea sa trag maine sau poimaine o fuga pana la un plantaj dintr-asta si atunci voi manca si eu numai capsuni pe rupte seara. asa zic si eu pt blu cu doctorul ...dar o vad (citesc) si eu o idee peste normal cand vine vorba de nivelul de stress si aici sunt campuri de capsuni si langa au si zmeura, am fost in fiecare an la zmeura si mereu am prins capsunile spre sfarsit si-am mancat si de-alea pe rupte. Chiar uitasem de ele, totusi cred ca aici peste vreo 2-3 saptamani sa fie bune de cules. Si fetita mea e mare amatoare (mai ales de zmeura) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista si aici si de zmeura si de afine. Eu mananc iar (rar, ce-i drept) capsuni, dar de anul trecut numai. De afine si zmeura nu m-ating. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu de-abia astept sa vina zmeura de la tara. Un prieten de-alor mei ne aduce in fiecare an o ladita. Si toata o consumam de regula, ca atare sau cu zahar. De ce nu-ti place zmeura Kalua? Dar capsunele? La noi au disparut capsunele...poate or mai fi prin piata, dar eu cum ajung numai dupa ora 9 acasa, n-am cum sa dau pe acolo.
Interesanta povestea cu campul cu capsuni...la noi nu-i asa ceva. Meniul meu de ieri: D: iaurt cu fulgi si gem dietetic (am pus decat o lingurita de gem, doar ca sa-i dea un pic de gust) P: ciorba de vacuta cu smantana(zeama), piept de pui la gratar cu salata de castraveti si rosii C: migdale, 2 portocale, un mar...si dupa 30 min un snitel (muream de pofta si am zis sa nu-mi apara herpes, desi foame nu-mi mai era). Astazi e prima zi a menstruatiei...asa se explica ale mele pofte de ieri. Dupa ce o sa se termine aceasta perioada, sper sa va dau si eu vesti bune in legatura cu kilogramele. De fapt, e singura perioada din luna in care dau jos...asa se intampla de 3 luni incoace. Sa vedem daca va fi 1 kg sau 2. Mi-am cumparat aseara un cm si am urmatoarele dimensiuni: bust 88, talie 69 si sold 100. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 12:59 AM |
|