![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Seara buna dragutzelor! Acum am ajuns si eu acasica, de la serviciu. Am avut azi o zi super faina...de la 5 am fost intr-o continua agitatie: mai intai cu viza si apoi la serviciu, cand pe la orele 17 am aflat ca deadline-ul la o raportare este astazi si nu maine, cum stateam noi linistite. Si pun'te pe treaba si mai si....si uite asa m-a prins 11 la serviciu. Maine o sa fie cam la fel.
Draga Kalua, socrela (chiar asa-i spun si pe mess asa o am prescurtata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) sta in Philadelphia, dar vreau s-o vizitam si pe prietena mea din liceu, care locuieste in Portland. Soacra-mea a promis ca mergem si la Miami, dar vom vedea. In mod sigur ne ducem acolo sa vedem cat mai multe si poate sa facem un pic de shopping. Meniul meu de ieri: D: un rest de grapefruit, iaurt cu fulgi P: ciorba de rosii, ciocanele de pui cu f putin sos si salata de rosii cu castraveti C: nectarine, migdale Azi: D: gem dietetic cu fulgi si iaurt 0.1% P: ciorba de vacuta cu smantana, pui cu masline, pulpa de pui la cuptor, salata de varza (la felul 2 am mancat pui cu pui; am vrut sa incerc si eu puiul cu masline, si vreau sa va spun ca n-a fost rau deloc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) C: un mar Va pupic! Felicitari Nimphe! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
incerc si eu sa postez, desi pe computerul de acasa nu se vede nimic din grafica forumului. nu vad nici o poza, nu vad emoticonurile, nu am un buton de "send", am bajbait doar cu mouse-ul pe-aici si am dat peste "quote" stiu ca trebuia sa pun asta la "ajutor" , dar poate intra maat si pe-aici, daca nu, poate imi spune kalua ce se intampla. cu calculatorul de la servici nu am problema asta.
ramasesem la meniul de ieri: aseara am mancat grilled calamari si shrimps cu o salata de bruschetta deasupra (rosiile si ceapa, condimentate, care se pun pe bruschetta) si o salata de seafood. au fost yummyyyy. dr_wise, m-am gandit la tine, intotdeauna portul din Toronto mi-a amintit de Constanta. ( nu seamana, dar eu ma gandesc la Constanta de cate ori ajung in port in Toronto). meniul pe azi: D - iaurt cu muesli, germeni de grau si capsuni P - conopida in inel de carne, salata, putina ciocolata 72% cacao C - crackers (conformi) cu branza Brie si cateva cirese. dupa cum vedeti, azi mi-am permis faza 2. brnaza aia cu crackers si cirese a fost dementiala. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buon giorno tuturor dnelor si drelor sexy!
Nimphe....sa mor de ras...chiar am vrut sa-ti spun de vreo cateva zile...mai, cantarul ala nu arata cumva tuturor care urca pe el aceeasi greutate?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ia vezi! Urca-l si pe sotul tau pe cantar si vezi cat arata.... In alta ordine de idei...fratilor!!!!! azi dimineata m-am urcat pe cantar si arata aproape 70kg...1mm-2mm peste...am mai urcat dupa o ora si tot atat arata....kalua, sa stii c-am incurcat-o! trebe sa ma pun pe compus scrisoarea de dragoste in lb fr!!!!! Astazi mi-am luat o zi de concediu, am de gand sa ma destrabalez "grupa mare", ma plimb, trag un shopping indracit, merg sa-mi caut un parfum la free shop, il invit pe fiu-meu la un rest pe malul marii, ce mai! E zi de infaptuiri periculoase!!!! Va pup si va doresc o zi minunata! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Buon giorno tuturor dnelor si drelor sexy! Nimphe....sa mor de ras...chiar am vrut sa-ti spun de vreo cateva zile...mai, cantarul ala nu arata cumva tuturor care urca pe el aceeasi greutate?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ia vezi! Urca-l si pe sotul tau pe cantar si vezi cat arata.... In alta ordine de idei...fratilor!!!!! azi dimineata m-am urcat pe cantar si arata aproape 70kg...1mm-2mm peste...am mai urcat dupa o ora si tot atat arata....kalua, sa stii c-am incurcat-o! trebe sa ma pun pe compus scrisoarea de dragoste in lb fr!!!!! Astazi mi-am luat o zi de concediu, am de gand sa ma destrabalez "grupa mare", ma plimb, trag un shopping indracit, merg sa-mi caut un parfum la free shop, il invit pe fiu-meu la un rest pe malul marii, ce mai! E zi de infaptuiri periculoase!!!! Va pup si va doresc o zi minunata! razi tu, dar eu nu rad cand ma urc pe el (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu, cantarul arata diferit la alte persoane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum, nu mai conteaza greutatea, ci cum stau hainele pe mine. rox, multam pt felicitari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) m-am obisuit sa manac fructe seara si e chiar ok (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
dragalaselor, mi-am spoit cu roz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) vechiul nick din motive subiective. va dati voi seama cine sunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (musca-n lapte)
dr-wise la multi ani cu multe bucurii, iar pt azi infaptuiri neinchipuite iti doresc (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) s-aveti un week-end fain |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) to you, (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) to you!! dr_wise
sa fii fericita si sa ramai tot asa vesela si optimista (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) si o montignaca sexy (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) sa pun si eu meniul meu pe azi: D - finn crisp cu gem, un ceai P - salata de naut (am pus in ea, pe langa naut, ceapa verde, cozi de telina, ardei rosu, rosii cherry, telemea de capra, ulei de masline, otet si patrunjel verde), capsuni C - iar finn crisp cu salata de vinete, castraveti si rosii nu e prea variat meniul, dar nici nu prea am chef sa gatesc, daca sunt singura. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
la multi ani doftoreaso si un cantar cat mai prietenos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Urarea e valabila pentru voi toate si pt mine. Eu zilele astea am fost cam stresata din cauza caniculei si a faptului ca n-am avut internet acasa. Am consumat cateva fructe uscate neMonti, dar, in rest, am incercat sa fiu cuminte cuminte. Pt maine mi-am pus pe meniu peste si fructe. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
dr_wise, La multi ani, iti doresc multa bafta si iubire in continuare, te asteptam la Bucuresti!
Kalua draga, la multi ani din toata inima fetei tale, sa fie sanatoasa! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Morning, sexy ladies!
Hai c-am trecut si pragul psihologic de 40..mama lor de ani, ca nu-i simt deloc, dar numarul asta ma face s-o iau pe aratura cand aud de el!!!! Vorba unei prietene, sa traiesti la cei 29 ani proaspat impliniti! Are dreptate, de acum incolo, trebuie sa gandesc ca am 29, ca eu asa ma simt! Ieri am mancat cam aiurea fiindca am fost pe drumuri, dar in principiu destul de conform... d - piersica, 2 finn crisp cu b.proaspata si gem caise, lapte, cafea cu lapte 13:00: alune..l-am dus pe fiu-meu pe malul marii la pizza si n-a vrut sa manance la "On plonge", unde as fi putut servi si eu un somn gratar, ceva conform, a vrut sa mergem la o pizzarie exclusivista...asa ca am mancat alune, cu suculetele gastrice salivand dupa o shaworma mare...aoleu, ce bine aratau!!! 14:30: telemea oaie cu rosie...somn de infrumusetare 18:00: 3 piersici 21:00: pui la rotisor cu muuuuulta salata, niste seminte de dovleac Astazi, in schimb, voi servi sampania alaturi de prieteni si familie...o tai dupa un tort misto de frisca, iau si doua torturi de inghetata, unul cu fructoza si unul cu calorii ca la balamuc, niste produse de patiserie aratoase si gata! I-am otravit pe toti! Plus o cafea, sa se fixeze mai bine grasimile...pe ei, nu pe mine! Revin cu poze, tort si sampanie conforma! Va pup pe toate cu drag! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
dr-wise, la multi ani si toate urarile de bine! te felicit pt starea ta psihica, esti nemaipomenita si tot asa sa o tii pana la 100 de ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kalua, si tie sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) meniul meu de ieri: MD: am facut o salata gigantica, din rosii, castraveti, ceapa verde, ardei, masline, ou fiert, br de burduf si gratar de pui P: am terminat salata gigantica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) G ora 17: 2 piersici si cateva capshune C ora 19: 50 gr seminte de floarea soarelui nu am mai mancat nimic si-s tare mandra de mine in we asta sunt singura, al meu sot a plecat in delta (eu sunt din Tulcea) si tare rau imi pare ca n-am putut merge cu el, dar nu se poate, ca a plecat cu serviciul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) asa ca mi-am propus sa stau doar cu iaurturi si kefir...sa vad daca reusesc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) oricum, la cat este de cald, nu am pofta de mancare. este 11.30 si pana acum nu am mancat decat o piersica rece, sa ma racoresc. va pup si va doresc un we placut! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 10:32 PM |
|