IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce citesti acum ?
Diana.
post Jun 24 2007, 12:18 PM
Post #171

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Asa vizitatori ... mai rar!
Inca o data, bine ai venit la noi, Luana!
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jun 24 2007, 12:29 PM
Post #172

Musafir

wow!!!!! cineva acolo sus chiar ma iubeste!!!!
hanny, nush daca e dumnezeu sau nu, da' eu am scotocit tot netul dupa tine ca .. ai disparut! .
ai dreptate cu liternetu;.De fapt cineva de la liternet mi-a zis de jurnalul ozanei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) (l-am gasit de asemenea si in format electronic)
pe unde mai scrii? te citeam pe agonia cu mare placere, dar ai disparut

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 24 2007, 01:15 PM
Post #173

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Hanny, bine ai venit! Trebuie sa fac si eu rost neaparat de carte. A fost de ajuns un fragment si m-ai prins (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
fortelady
post Jun 25 2007, 11:22 AM
Post #174

Musafir

QUOTE(kalua @ Jun 17 2007, 11:13 PM) *
Poate ajunge matusa-mea in tara la vara, o voi ruga sa-mi aduca cartea asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

incerc acum comanda online, sa vedem cum stau cu livrarile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
in ro teoretic nu ar trebui sa fie probleme. nu stiu cum ajung in tara.
eu am comandat de pe librariabucuresti com

+Quote Post
kalua
post Jun 25 2007, 12:00 PM
Post #175

Musafir

hanny (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) si nu mai stiu ce sa spun de fericire ca esti printre noi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
hanny
post Jun 25 2007, 12:38 PM
Post #176

Contaminat
*

Group: Dependent
From: Israel
Member No.: 1,848

QUOTE(fortelady @ Jun 25 2007, 12:22 PM) *
incerc acum comanda online, sa vedem cum stau cu livrarile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
in ro teoretic nu ar trebui sa fie probleme. nu stiu cum ajung in tara.
eu am comandat de pe librariabucuresti com

Bine v-am gasit doamnelor.Imi face placere primirea calduroasa,cinstit.
ma simt grozav de mindra de mine insami si total fleoscaita da asta-i de caldura, am fost insfirsit si mi-am tuns capetele de la par sa nu sperii lumea la nunta aia-s oameni civilizati mi s-a spus si daca se supara risc sa-mi arda citeva palme pe figura ceea ce nu m-ar avantaja-n rochie de seara ca n-am unde baga armele de foc,scirba de rochie fiind din saten ; si cum n-am gasit parcare am mers pe jos de mi-au iesit scintei pe fund e o caldura-n tara sfinta de moare camila,ma rog, ea nu moare eu mor.Daca nu beau o cafea tare in urmatoarele 2 minute imi coboara tensiunea sub 0 si cad cu cracii-n sus.Vorbim ceva mai tirziu deci cind ajung la 100/50 si-s ceva mai normala ( hm, asta-i o figura de stil cu normalul:)))))))

QUOTE(fortelady @ Jun 24 2007, 01:29 PM) *
wow!!!!! cineva acolo sus chiar ma iubeste!!!!
hanny, nush daca e dumnezeu sau nu, da' eu am scotocit tot netul dupa tine ca .. ai disparut! .
ai dreptate cu liternetu;.De fapt cineva de la liternet mi-a zis de jurnalul ozanei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) (l-am gasit de asemenea si in format electronic)
pe unde mai scrii? te citeam pe agonia cu mare placere, dar ai disparut

**
Fortelady scriu in sinea mea tacuta , am un contract pentru doua carti, una-i urmarea ozanei si-i temirnata si-o alta despre care inca n-am voie sa vorbesc.In prezent scriu numai la voi si sper ca editorul n-o sa aibe ideea geniala sa intre aici:) Pe agonia-s baieti buni si-as fi continuat la ei da mi s-a cerut sa stau potolita.Stau cit pot de potolita. cred ca ozana s-a epuizat prin librarii c-au cautat-o niste prieteni si n-au gasit-o.Si eu am primit numa 6 exemplare.Tu unde traiesti? in ce tara adica? la toamna tre sa merg in ro la lansarea ozanei 2 si poate-ti aduc din ale mele, m-am saturat de ozane relaxia cu o carte e cam ca un one night staff si odata ce-ai consumat-o nu-ti mai vine sa faci sex cu aceleasi idei.Daca nu-i voie limbajul asta spune-mi te rog.

+Quote Post
Diana.
post Jun 25 2007, 01:31 PM
Post #177

Fondator eLady.ro

E voie, hanny, e voie pentru ca nu e nimic deplasat sau obscen. Daca vrei sa publici cite ceva din ce ai voie la noi pe site, in sectiunea http://www.elady.ro/articole/Povesti/, o fac cu cea mai mare bucurie. Si-s tare mindra ca ai ales sa scrii la noi pe forum (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ...
Pentru ca asta e ideea siteului si a forumului , sa adune oameni de calitate si sa invatam cit putem unele de la altele, ca , pina la urma, murim si tot nu le stim pe toate, dar macar putem incerca sa stim cit mai multe!
(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
singer
post Jun 25 2007, 03:09 PM
Post #178

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,855

mie mi-a placut mult "Jurnalul Annei Frank".l-a citit careva?

+Quote Post
Diana.
post Jun 25 2007, 03:50 PM
Post #179

Fondator eLady.ro

Nu, din pacate nu l-am gasit, de pare ca nu a fost re-editat de mult, s-a mai discutat despre cartea aceasta...

+Quote Post
Isabela
post Jun 26 2007, 05:29 PM
Post #180

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,862

Citesc "Declaratie de iubire " de Gabriel Liiceanu.

+Quote Post

88 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 09:56 PM