![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
dragele mele, m-ati deprimat cumplit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cum sa nu mi se potriveasca Monti??? nu vreau alta dieta, in care sa ma kinui sa-mi numar caloriile si portiile, nu mai suport sa fac asta!!!
nici nush ce sa mai scriu, sunt prea trista |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
dragele mele, m-ati deprimat cumplit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) cum sa nu mi se potriveasca Monti??? nu vreau alta dieta, in care sa ma kinui sa-mi numar caloriile si portiile, nu mai suport sa fac asta!!! nici nush ce sa mai scriu, sunt prea trista Hai mai Nimfe ca te-am imbarbatat, Zoe. Nu, Doctoreaso(pot spune-asa? ca tare-mi place)lintea nu se inmoaie , fierbe usor si repejor.Vezi reteta la topicu cu felu 2 (carne de miel cu linte parca e , eu dupa aia am construit azi, dar cu un muschi gen montana, de porc)Pofta buna! |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragele mele montigniace,v-am citit zilnic,desi nu am mai postat de ceva vreme.As vrea sa revin si eu printre voi,daca ma mai primiti... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (aduc scutire pt absente (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
Vreau sa va spun ca in tot acest timp am tinut Monti,dar pe ici,pe colo am mai avut cate o abatere...Am mai mancat si de faza 2 si...ce credeti?Nu m-am ingrasat absolut deloc!M-am urcat pe cantar cu frica dupa 2 sapt(in prima sapt.nici n-am avut curaj)si...surpriza!Toate bune si frumoase....Cum sa nu-l iubesti pe Monti? (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) Cu sanatatea sunt cam in pom,in afara problemelor cu stomacul(care foooarte putin s-au ameliorat),imi trece una,imi apare alta.Parca sunt magnet de boli. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Abia am scapat de o cistita,m-a luat durerea de ureche....si alte nebunii care-mi fac viata un coshmar.Of!Tre sa imi iau inima in dinti sa imi operez si o batatura de la picior(am scris la sanatate about it) Duminica a fost ziua mea-intentionez sa pun niste poze pe grup,sper sa va placa.Apropo de poze,da'frumoasa te mai faci padrina...din ce in ce mai slaba si mai sexoasa...Mi-au placut tare mult ultimele poze! Va pupic si abia astept sa revin in familia Monti de pe elady! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 33 Joined: 11-June 07 From: timisoara Member No.: 1,778 ![]() |
nu mi-a mers netul 3 zile si am zis ca inebunesc pt. ca nu am putut sa mai citesc ce papati si sa scriu si eu cum am inceput dieta MM
luni- mic dej.iaurt 0% gr.+ 1felie de paine integrala pranz. salata de cruditati+gratar seara. supa de legume legata cu ou marti -mic dej.ceai +1 felie paine integrala uscata in microunde pranz. salata de cruditati+ 1 pulpa pui cina. supa de legume + 1 felie paine integr. prajita azi cred ca am sa incep cu -iaurt 0% gr.+1fel. paine integr. pranz- supa de rosii + dovlecel ( sper ca este voie) cina- pateu din soia+1 felie paine integr. daca gresesc cu ceva va rog sa i-mi spuneti dar eu sunt fericita ca functioneaza dieta am dat jos 1kg si 700gr. oricum sper sa nu pierd mai mult de 4 kg pe luna ca e cam mult. am inteles ca gem este voie dar nu stiu de care ca cele care nu sunt cu zahar sunt cu indulcitori glucoza care este permisa si zaharina care am inteles ca nu e permisa unde gasesc orez integral nedecorticat ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciao a tutti!
Gata! Am mancat in dimineata asta renumita paine din tarate si faina integrala de grau...mmm (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ....buuuuna, dar tb sa ma obisnuiesc cu ea. Prima nota ar fi 8,50...sa zicem...cred ca mi-ar placea mai crocanta...ce mai, tb sa imbunatatesc reteta, sau sa tai painea felii si sa le pun la uscat. Am mancat-o cu salata de vinete(nu stiu care din ele - painea sau salata - erau cam sarate si mi-au deranjat "wa"-ul o militzara), felii de rosii, iar la sfarsit m-am delectat cu urda. Am cumparat aseara o bucata de urda si mananc intr-o veselie...non-stop! Doamne, ce buna e! Aseara am consumat urda cu rosii, iar pe la 22:00 am rontait ultimul mar + ultima piersica. Of! Si in frigider trona o cioco Milka XXL(300g)cu biscuite si crema nougat, cumparata de la Free Shop...m-am invartit in jurul ei, am prizat-o, am sperat sa cada macar niste firimituri din ea...dar am rezistat eroic. Pana la urma m-am infipt in doua visine din prajitura cu visine facuta ieri seara. Btw, faceti prajitura cu visine, este dumnezeiasca(asta-i din amintirile mele...)!!!! Si nouate - noutacioasa...mi-a raspuns un californian de origine italiana/ Giuseppe Carro(ei, are nume de italian sadea!) pe forum si m-a rugat sa-l contactez pe adresa de e-mail...scrie ca lucreaza in invatamant...tam-tam! Hai c-am pus-o de italiana intensiv! Blu, fii atenta ca voi fi cea mai sexoasa si italienoasa(?!) nasha who has ever existed! Mai tare decat toate rudele viitorului fin italian! @unicorn: ma bag si eu ca musca-n lapte...nu sunt dr docent in MM, dar din cate-mi amintesc, nu-i prea ortodox sa mananci paine seara...eu o mananc exclusiv dimineata. Nici macar paste nu consum seara! Ref gem dietetic, cel mai ieftin si bun comparativ calitate/pret este gemul de la "Arovit"(romanesc); exista in trei variante: caise, visine, fructe de padure. Restul sfaturilor sper sa ti le dea kalua - ea este "guru"-l nostru, sa-i dea Dzeu sanatate si tot ce-si doreste, ca-i asa de bine cu ea! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) Sa aveti o zi minunata! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Blu, la multi ani, sa fii sanatoasa si iubita!
Astazi de dim papat paine cu tarite +svaiter+2 rosii E minunat afara, cinta niste pasarele aici, la 2 pasi de birou' meu....Sa aveti o zi -minune! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Salut gagici! La multi ani, blu! Sa fii sanatoasa si fericita.
Imi pare rau ca nu am timp sa stau prea mult la voi, dar ma bucur sa va intalnesc din nou. Mai trec in goana si citesc pe diagonala, ma mai inspir din meniurile voastre si o iau iute din loc. E o vara nebuna pentru mine, cel putin pana acum. Ma tin in continuare de monti cu nadejde si n-am de gand sa ma las, nici o grija, desi stagnez din nou (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Azi: MD - paine si lapte; 1 cafea P - tocanita de vitel + salata. Desert: mascarpone cu zmeura si foarte putina fructoza C - cred ca un fel de pizza cu sunca, telemea, ceapa, verdeturi si ardei (fara aluat), plus o salata de rosii cu frunzulite de telina tocate, pentru culoare |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
unicorn, asa-i cum spune dr_wise, paine numai dimineata.
De glucoza trebuie sa te feresti ca de drac, are IG-ul 100! La noi ploua si-i frig. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
...Iar la noi sunt 30 gr C si-mi vine sa zburd precum o capritza!!!!
La vita e bella!!!! Hai ca ma scranti rau de tot! Ei da' vine weekend-u' si-mi las pielea pe nisip, precum serpii cand naparlesc....care veniti la mare, s-o punem de un party MM?! |
|
|
![]()
|
|
nu mi-a mers netul 3 zile si am zis ca inebunesc pt. ca nu am putut sa mai citesc ce papati si sa scriu si eu cum am inceput dieta MM luni- mic dej.iaurt 0% gr.+ 1felie de paine integrala pranz. salata de cruditati+gratar seara. supa de legume legata cu ou marti -mic dej.ceai +1 felie paine integrala uscata in microunde pranz. salata de cruditati+ 1 pulpa pui cina. supa de legume + 1 felie paine integr. prajita azi cred ca am sa incep cu -iaurt 0% gr.+1fel. paine integr. pranz- supa de rosii + dovlecel ( sper ca este voie) cina- pateu din soia+1 felie paine integr. daca gresesc cu ceva va rog sa i-mi spuneti dar eu sunt fericita ca functioneaza dieta am dat jos 1kg si 700gr. oricum sper sa nu pierd mai mult de 4 kg pe luna ca e cam mult. am inteles ca gem este voie dar nu stiu de care ca cele care nu sunt cu zahar sunt cu indulcitori glucoza care este permisa si zaharina care am inteles ca nu e permisa unde gasesc orez integral nedecorticat ? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Unicorn, cred ca faci o confuzie intre glucoza si fructoza.Fructoza e cea permisa.Cauta gemuri cu fructoza, se gasesc acum everywhere, slava Domnului.Succes! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 04:08 PM |
|