![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
maat, si eu sunt in pana de idei pe diseara. pana atunci mananc:
D - iaurt cu fulgi de ovaz, germeni de grau si capsuni (proaspat culesi, ieri) ora 11:30 - o piersica P - spanac cu 2 oua ochiuri, capsuni am sa revin cu cina. sa aveti un week-end placut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Pescarush, germenii de griu sint ok, ca si-ar lua si fata (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt ok.
Si acuma despre cafeaua de orz, de ce nu-i conforma: este produsa din orz incoltit. Cand orzul incolteste, amidonul pe care-l contine se transforma in maltoza. Boabele de orz se prajesc, maltoza caramelizeaza, asta-i da gustul specific. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 33 Joined: 11-June 07 From: timisoara Member No.: 1,778 ![]() |
Unicorn, ma omori. Lubenita (regionalism, vine din limba bulgara), harbuz (regionalism, vine din turca)= pepene verde cu miez rosu sau portocaliu. eu nu am spus nici ca este nici ca nu este regionalism, eu am spus ca la noi in banat asa se spune adica lubenita la pepenele verde , cred ca nu m-ai inteles. Vineri-d: vinete+paine integr.+rosii p: supa de legume+ conopida la cuptor c: fructe azi cred ca am sa incep cu d:paine integr.+iaurt 0% gr. p:supa de legume+ peste natur c:salata de legume va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
unicorn, vinetele sunt cu ulei sau maioneza? atunci este faza 2, daca le-ai mancat cu paine integrala.
eu am mancat in seara asta ghiveci de legume, dupa care am baut un smoothie, facut cu capsuni, iaurt si inghetata conforma. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata frumoaselor!
Imi servesc micul dejun glucidic in fata calculatorului si ma simt excelent! Rontai de zor la mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz...iam-iam...si-mi citesc horoscopul...Doamne, ce bine-i sambata dimineata! Domle, nu pot sa-mi inteleg termitele; am facut o prajitura cu visine superbuna si inca zace in frigider aproape neatinsa..oare ce inseamna asta? oare eu eram cea mai mare consumatoare de prajituri de casa aici?!!!! mai sa fie....ca la ciocolata nu-mi fac probleme, o rontaie baietii mei cu viteza luminii! Ia spuneti, ce pregatiti pt masa de pranz? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Dragelor, neata! Eu astept painita taritoasa sa iasa de la cuptor, iar astazi de la prinz am o petrecere cimpeneasca. asa ca am parte de gratare.
Kalua, saru-mina ptr iluminare . Sa aveti o simbata minunata! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Dragele mele,
m-am intors de la Roma, si in graba va spun ce am mancat/baut ne-Monti: cafele (cu zahar) in fiecare zi ca sa pot rezista (am dormit putin) o singura data paste care nu mi-au placut deloc si nu am mai incercat a doua oara de doua ori inghetata o data tiramisu de casa, eu nu sunt fan prajituri, insa a fost o bunatate, pur si simplu se topea in gura am baut vin mult in fiecare seara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sa vedem ce spune cantarul maine(m am ingrasat, asta e clar). A fost o vacanta foarte frumoasa, sper sa pun cateva poze cat mai curand. Va pup. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara dragutelor!
Bine ai revenit Lotte (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Astazi am reusit performanta sa dorm 3 ore si jumatate la pranz. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Acum trebuie sa ma pun pe gatit. Fac o varza la cuptor cu pulpe de pui. So, ieri am avut o zi cam stresanta. Am reusit sa intarzii la coafor o ora jumate, dar noroc c-a fost intelegatoare coafeza mea. M-am vopsit si tuns un pic. O sa pun poza pe grup in curand. Nu sunt mari deosebirile fata de data trecuta, cert e ca sunt f incantata de suvite. Nu vreau sa ma despart prea curand de ele. Revenind la topic, ieri am mancat: D: o nectarina, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba de fasole, fasole batuta cu piept de pui la gratar si salata de varza C: ceva ananas din conserva (din aia fara zahar) si 3 nectarine Azi: D: iaurt cu fulgi si gem dietetic G: 2 nectarine P: piept de pui la gratar cu o mega salata (rosii, castraveti, ardei gras); later edit: 2 cuburi de cioco Heidi (ufff...era sa le uit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) C: nectarine (ca nu mai ma satur de ele). Cum fuse la plaja doftoreaso?Te-ai bronzat si pentru noi. Dar petrecerea campeneasca draga Stoina? Eu am facut azi ceva shopping, o sa scriu la topicul potrivit cu ce m-am ales. Maat, ma bucur ca scrii si tu aici. Kalua, tocineii tai din dovlecei au venit chiar la fix...dar cand am vazut ce condimente se pun, mi-am dat seama ca nu le am. Off, trebuie sa ma aprovizionez si eu ca lumea. Celor care stati in Bucuresti, pe unde gasiti condimente de toate felurile? Vreau sa ma duc intr-un loc si sa mi le iau pe toate (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Imi zicea sora-mea c-a gasit un astfel de magazin in bazar in Istanbul. Unicorn, hai ca n-ai asa mult de dat jos. Eu zic ca-i ideal sa revii la greutatea de din-nainte de nastere, ca pe masura ce avansam in varsta ni se mai schimba metabolismul si sa avem acolo o marja de 2-3 kg, pe care daca le luam, sa nu arate rau pe noi. Si eu vreau un bebe. Stateam aseara de vorba cu coafeza si-mi spunea ca stie tipe care n-au luat decat 6 kg in timpul sarcinii, dar si-au supravegheat alimentatia. Eu sunt decisa sa mananc tot Monti si atunci si sper ca mai mult de 10 sa nu iau. Dar vom vedea. Oricum tot pe aici o sa ma gasiti...si o sa va tin la curent. Pupici! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxanico, vezi ca zicea forte ceva de-un magazin arabesc prin Bucuresti, da-i eventual un pm si intreab-o unde-i. Dar tocineii aia se pot face si fara condimentele alea, pui numai sare. Faina de naut in reteta respectiva nu e gaselnita de-a mea, chiar asa scrie la original. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am fost la un pranz devreme la ai mei, am mancat cas de Romania cu rosii si ceapa verde, apoi o rulada din muschiulet de porc umpluta cu spanac, mortadella si o branza (cred ca gorgonzola) cu ratatouille si salata verde cu rosii si castraveti in ea. Desert: tort conform de ciocolata cu frisca. Sunt inca plina si nu cred ca mai mananc azi ceva. Dupa aceea am tras si eu shopping, scriu si eu la topicul cu pricina. Sunt foarte, foarte incantata de niste sandale pe care le-am luat. Lotte, bine-ai revenit! Sa ne povestesti pe la turism cum ti-a fost pe-acolo, si eu vreau neaparat sa ma mai duc. Si-mi mai doresc sa stam si la Cavalieri Hilton, poate mi se va indeplini candva visul asta. Acu' ma pun sa ma uit la un film si poate m-oi invrednici sa calc vreo doua rufe. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:26 PM |
|