![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu stiu de ce, am impresia ca retin apa...e adevarat ca iau Orgametril(med.hormonal), dar parca m-am si gogonatit de cand m-am lasat de sport si merg la plaja(sau o fi impresia mea?!)...ei, tb sa-mi iau dimensiunile asap si daca observ ceva in crestere, o tai din nou la sala, macar in timpul saptamanii. Dar parca abdomenul era mai suplu cand faceam abdomene cu Tzacanica...
Astazi am mancat: d - paine cu tarate si faina integrala(cred ca are un continut mai mare de fibre decat 24%) cu cascaval si almette, rosie, cafea cu lapte p - mititei cu mustar conform si frigaruie de porc, salata de rosii cu ceapa, cioco 75% cacao s - fructe(piersici si pepene verde) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De nu stiu cand vreau sava povestesc ceva si tot uit cand scriu pe-aici.
O prietena de-a mea s-a lasat de Montignac, a zis ca nu mai slabeste si pace (ei, nu prea ai cum cand tot la cateva zile faci cate-o exceptie maaaare de tot, dar ma rog). Si acuma mananca de toate, dar a zis ca are mai mare grija cu grasimile. Si ca de cand face asa a slabit un kil, o cred pe cuvant. Numai ca s-a umflat, burta i s-a facut mai mare decat sanii (din profil), toate hainele pocnesc pe ea. Mie mi-e nu stiu cum sa-i atrag atentia asupra chestiilor astora, in fond se vede in oglinda in fiecare zi si-i o sensibiloasa, sigur nu mi-ar lua remarcile ca pe ceva constructiv. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Doftoreaso, e normal ca un corp lucrat sa arate altfel decat unul care nu face nica, se labartesc si muschii aia. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si asta o zic eu, care n-a mai fost la sala de vreo luna de zile (sau mai mult?). (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Seara buna, fetelor!
Am petrecut frumos aseara, am fost cumintica foc, adica papat numa ce trb, adica: salata de vinete, fasole frecata cu usturoi, brinza cu marar, rosii, cas, si-o pulpa de rata. Am o singura indoiala in leg cu vinutzul, era 'de casa', rosu, dar nu cred ca era chiar sec. Oricum , am baut 2 degete. Astazi, d: omleta cu brinze + salata din rosii, castraveti, ceapa,andiva,rucola. Pe la ora 16, somon + creveti facuti in abur(mare minune aparatu asta) +inghetata diet cu zmeura proaspata. Seara: visine Inghetata diet contine: lapte praf degresat 11%,fructoza, indulcitor-sorbitol,grasime vegetala, emulgatori-mono si digliceride ale acizilor grasi, stabilizatori- guma de guar si guma de carruba, aroma de vanilie, colorant natural-betacaroten. Kalua, fetelor, cum suna afacerea asta? Am cautat cu fervoare tot tirgu inghetata asta si dupa Kaufland, Selgros si-alte laudate magazine, am gasit la ...Metro! Sper sa fie ok (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) O seara frumoasa, dragelor! [quote name='stoina' date='Jul 8 2007, 10:58 PM' post='105280' Kalua, apropos de prietena ta fosta Montignaca, cum se explica ca regimu asta da o forma frumoasa corpului? Chestia cu burtica mi-e clara, nu mai exista balonare, deci automat abdomenul e ok, dar in rest? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inghetata pare ok.
Nu stiu ce face felul asta de a manca de nu se pierde din masa musculara (cum se intampla la orice alta dieta) ci se slabeste chiar grasime. Si asta chiar fara sport, ce sa mai spun daca ne mai si miscam oleaca. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da fetelor, asa e. Cu Monti chiar se slabeste frumos si nefacand sport. Dovada sunt chiar eu. Am facut maxim o luna de aerobic. Cele 20 de kg s-au dus in 7 luni, dar nu se vad urme pe corpul meu. Am impresia ca nici vergeturi n-am facut in plus, cam tot atatea aveam inainte sa ma apuc de Monti, de la fostele cure de slabire. Si am carnea ferma pe mine, sanii nu mi s-au lasat. Sincer va spun, se modeleaza f frumos corpul cu acest regim.
Meniul meu de azi: D: iaurt cu gem dietetic si fulgi G: un grapefruit P: mancare de varza cu pui, 2 cuburi cioco 75% C: 3 nectarine si-un grapefruit. Nu stiu ce-a fost cu mine, dar astazi am avut un chef nebun de rontait. Noroc ca n-aveam nimic conform prin casa. De-abia am rezistat sa nu-i spun alui meu sa-mi cumpere migdale. Dar acum mi-am revenit. Mai poftesc din cand in cand la inghetata, ca tot va aud pe voi. Eu inca n-am descoperit-o in hypermarketuri. Trebuie sa ma informez neaparat, c-auzisem ca astia de la Delta fac una buna si s-ar putea sa fie si pentru noi. Eu am in ei cea mai mare incredere, pentru ca stiu mai multe amanunte despre ei. Doftoreaso, eu stiam ca pepenele-i ok decat la micul dejun integral din fructe. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Din cauza ca nu il priveaza de glucide si proteine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Adica ii ofera organismului in permanenta un substrat energetic stabil fara zgandare secretia de insulina (care e printre principalii hormoni care ne "ingrasa", avand efecte anabolice -- de stocare), si atunci organismul nu e obligat sa faca praf proteinele (din masa musculara par egzample) ca sa faca fata cheltuielilor. Daca cineva care urmeaza regimul asta face si sport (aerobic sau cardio) teoretic ar trebui sa aiba rezultate mai rapide deoarece in primele aproximativ 30 de minute organismul epuizeaza rezerva de glicogen (asta se poate obtine si prin exercitii gen weight lifting, care se bazeaza pe consumul anaerob al glucidelor) organismul incepe sa consume din rezervele lipidice. Teoretic pentru a 'arde' 1 kg de grasime trebuie cheltuite 9000 calorii, asta incluzand cheltuielile pentru metabolismul bazal (in functie de sex/varsta/greutate/dieta/activitate fizica, sa zicem ca e in jur de 1800-2500 zilnic pentru un individ obisnuit, e mai crescut la femeile gravide si la cei care depun o activitate fizica intensa).
Edit: Proteinele au rol plastic in primul rand (au chiar o pleiada de roluri in sensul asta) si abia secundar energetic, plus ca pentru metabolizarea lor se consuma energie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (Vis a vis de asta, exista o teorie cu dieta caloriilor "negative", adica sa papam alimente care necesita pentru a fi metabolizate mai multa energie decat confera ele in urma acesei prelucrari). Si eu prima oara cand am citit 9000 am fost (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) dar cand te gandesti la 1800 + 1000 zapacite pe la sala, nu e chiar asa dramatic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edit 2: cred ca se slabeste frumos pentru ca se slabeste intr-un ritm lent (fara sport) si pielea are timp sa se adapteze. Iar cu sportul oh well, toate sunt mai ferme oricum pentru ca imbunatateste circulatia all over the place. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Da fetelor, asa e. Cu Monti chiar se slabeste frumos si nefacand sport. Dovada sunt chiar eu. Am facut maxim o luna de aerobic. Cele 20 de kg s-au dus in 7 luni, dar nu se vad urme pe corpul meu. Am impresia ca nici vergeturi n-am facut in plus, cam tot atatea aveam inainte sa ma apuc de Monti, de la fostele cure de slabire. Si am carnea ferma pe mine, sanii nu mi s-au lasat. Sincer va spun, se modeleaza f frumos corpul cu acest regim. Meniul meu de azi: D: iaurt cu gem dietetic si fulgi G: un grapefruit P: mancare de varza cu pui, 2 cuburi cioco 75% C: 3 nectarine si-un grapefruit. Nu stiu ce-a fost cu mine, dar astazi am avut un chef nebun de rontait. Noroc ca n-aveam nimic conform prin casa. De-abia am rezistat sa nu-i spun alui meu sa-mi cumpere migdale. Dar acum mi-am revenit. Mai poftesc din cand in cand la inghetata, ca tot va aud pe voi. Eu inca n-am descoperit-o in hypermarketuri. Trebuie sa ma informez neaparat, c-auzisem ca astia de la Delta fac una buna si s-ar putea sa fie si pentru noi. Eu am in ei cea mai mare incredere, pentru ca stiu mai multe amanunte despre ei. Doftoreaso, eu stiam ca pepenele-i ok decat la micul dejun integral din fructe. Asa stiu si eu cu pepenele... Rox, inghetata asta e produsa la C-ta de SC Elion Import Export SRL, capac verde pe care scrie mare Diet, inghetata de vanilie cu indulcitor(produs fara zahar recomandat diabeticilor).Nu e grozava, dar eu am combinat-o cu fructe proaspete si e ok.Daca gasesti ceva nou, da sfoara-n tara, te rog! Noapte buna ! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi mult Stoina pentru detalii. O s-o caut. E bine ca exista exact in varianta care-mi place mie. Eu sunt innebunita dupa inghetata de vanilie.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine, bine...am mancat o singura data pepene verde sambata dupa-amiaza, exact atunci cand ma apuca pofta de ceva bun, dupa somnul de infrumusetare. Acum zace saracul in frigider si nu-l baga nimeni in seama. In schimb piersici si nectarine mananc de rup! Le ador...dupa merele cu scortisoara si fulgi ovaz, bineinteles.
Daca-ti place inghetata, roxy draga, pot spune ca am vazut anul trecut la Mega Image inghetata dietetica(vanilie sau cacao) facuta de Algida Turcia. Dar e adevarat, si Elion Cta produce asa ceva. Eu nu le-am testat, prefer sa ma abtin, sau sa dau iama o data si bine intruna perfect neconforma, dar bunaaaaaa! Stii, din pct meu de vedere, exista chestii neconforme care-si au frumusetea lor si merita savurate in varianta originala, dar cat se poate de rar...asa, sa fie bucuria maxima...si mustrarea maxima, astfel incat sa nu se repete episodul prea curand. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
meniul meu pe week-endul trecut:
Sambata: D - iaurt cu fulgi de ovaz si capsuni P - ciorba de mazare, ciuperci cu branza Camembert, la grill si salata, sufleu de branza de vaci C - sufleud e branza de vaci Duminica: D - paine integrala cu salata de vinete (faza 2) si rosii, ceapa verde P - ciorba de mazare, mici cu mustar si salata, spuma de capsuni C - sufleud e branza de vaci Pe azi mi-am propus: D - iaurt cu fulgi de ovaz si zmeura, mure P - mici cu mustar si salata de castraveti C - ciorba de mazare (mai am pe azi), telemea cu rosii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:50 AM |
|