IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 305 306 307 308 309 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Ala80
post Jul 10 2007, 09:47 AM
Post #3061

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Doctoresa, gulasul ala e plin de faina daca e de la cantina/restaurant. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jul 10 2007, 09:48 AM
Post #3062

Musafir

Nu cred, ca-l simteam immediately! Fuse bun de bun, si am mancat doar carnea si ceva ceapa innabusita din sos, in rest sa fie sanatos! A ramas in farfurie.

+Quote Post
Leea
post Jul 10 2007, 09:53 AM
Post #3063

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Stoina, abia acum am ajuns si eu pe aici. Despre painisoarele acelea: eu de fapt fac o franzeluta din cantitatea respectiva, nu le fac sub forma de briose, fiindca nu mananc atata paine - o feliuta pe zi imi chiar ajunge. Dar e superusor de facut si imi place si ca nu are drojdie; nu ma impac cu dospiturile.

Azi:
MD - fulgi de ovaz + ceai de fructe; 1 cafea
P - ghiveci de legume + piept de pui pane (am gasit o metoda simpla de facut paneul: bat 2 oua usor cu 2 linguri faina de soia, condimente si cascaval ras, apoi pun in amestecul acesta fasiute subtiri de piept de pui si le prajesc; ies o minunatie!)
G - 2-3 caise sau o piersica
C - repet salata de telemea cu masline de ieri, ca tare buna a fost

Ieri seara inainte de cina am facut greseala sa mananc o felie de pepene verde si mi-a facut o foame de nu m-am putut opri din rontait pana tarziu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Asa ca pepenele il scot din meniu, hotarat! (ca sa nu mai spun ca era in afara meniului propus oricum, da' ziceam ca am nevoie de fructe din cand in cand...)

+Quote Post
stoina
post Jul 10 2007, 10:24 AM
Post #3064

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Multumesc Kalua, multumesc Rox ptr sustinere, (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

Astazi m-am tratat cu fulgii de ovaz cu lapte si gem (eu de secara n-am gasit (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) si sint in deruta cu meniul zilei.
Dar inspiratiunea ma va invalui si promit sa pap conform si intocmai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Astazi am si masaj , pe seara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Puuuup!

Leea, saru-mina!

+Quote Post
stoina
post Jul 10 2007, 08:24 PM
Post #3065

Incurabil

Fetelor, pe unde sinteti? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Prinz: gratar de vita cu vinete si salata de rosii si ceapa.

Am gatit sufleul de brinza si painea filozofului.Se poate combina cu grasimi?

+Quote Post
dr_wise
post Jul 10 2007, 08:49 PM
Post #3066

Musafir

@stoina: nexam paine seara!
Eu am mancat:
d - trei felii de paine pe muschi file, cascaval si b.topita(am spus "pe", fiindca feliile mele sunt infinitezimal de subtiri si de mici, tb puse pe ceva ca sa poata fi consumate), rosie, ardei gras si castravete, black coffee
p - piept de pui gratar cu spanac
s - omleta din doua oua, muschi file, cascaval si telemea de oaie, rosie, castravete, ardei gras
acum: 3 piersici
Mi-e dor de micul dejun glucidic!!!!

+Quote Post
Nimphetamin
post Jul 10 2007, 08:59 PM
Post #3067

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

dregele mele, am reusit!
ieri seara n-am mai mancat nik de la 17.00 si m-am culcat pe la 23, dupa ce am dansat vreo 2 ore cu al meu sot...deh, ne chinuim sa invatam sa dansam:))
azi am mancat:
MD: 1 rosie, un ardei si o bucata de br de burduf
P: un bol de zmeura
C: 1 nectarina

sper sa reusesc sa nu mai mananc nik nici azi, desi am toate sansele, pt ca e 10 seara si nu mai am cand.
inca nu ma simt f slabita, nu m-am mai urcat pe cantar si sper macar 64-63 kg (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
eu nu suport fulgii de secara, meniurile glucidice in general si ma amuza s-o aud pe doftoreasa urland dupa meniurl glucidic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

va pup

+Quote Post
stoina
post Jul 10 2007, 09:50 PM
Post #3068

Incurabil

Multumesc. doctoreaso ptr sfat!
Nu, n-am maincat paine, spuneam ce-am gatit! Astept sa ma infrupt maine dim, intrebarea era daca se poate combina cu grasimi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

In asta seara am gustat o patratica din sufleu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) buuun cu o rosie.
Sa aveti o nopate tihnita!

+Quote Post
kalua
post Jul 10 2007, 09:59 PM
Post #3069

Musafir

Da, se poate combina cu grasimi, are IG-ul pana-n 35. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
stoina
post Jul 10 2007, 10:19 PM
Post #3070

Incurabil

QUOTE(kalua @ Jul 10 2007, 10:59 PM) *
Da, se poate combina cu grasimi, are IG-ul pana-n 35. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Yupieeeeeeeee! Ma bucur mult si multumesc din nou de reteta, painea e pufoasa si al meu iubit zice ca-i muuult mai gustoasa ca cea cu tarite. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 305 306 307 308 309 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 03:42 PM