IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 312 313 314 315 316 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Jul 16 2007, 02:56 PM
Post #3131

Musafir

Roxy, fuse furat mirele, de nu era de gasit?!!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Eu am papat:
d - finn crisp cu b proaspata si gem de caise, lapte, black coffee
p - ficatei cu ardei copti(mamaaaaaa, ce-mi plac ardeii copti!!!!!!!!!!!)
s - cred c-o salata de cruditati + branzeturi, merg de minune pe caldura asta
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jul 17 2007, 10:03 AM
Post #3132

Musafir

Neata!
Ieri am mancat:
D: pepene galben (pentru ca mi-au adus ai mei, de la tara; mai am unul in frigider, mititel si unul rosu si dup-aia ma linistesc cu pepenii o perioada). Sa stiti ca pe cantar n-am observat fluctuatii
P: tocinei, piept de pui la gratar, omleta si salata de rosii cu castraveti
C: 5 nectarine si cateva migdale crude.
Pupici!

+Quote Post
unicorn
post Jul 17 2007, 08:11 PM
Post #3133

Contaminat
*

Group: Membru
From: timisoara
Member No.: 1,778

ce e " finn crisp" am tot vazut pe aici ca papati asa ceva ???????
am mai reusit sa dau un kg jos si sper ca acum sa cam stagnez ca e cam mult 5 kg in doua sapt. sau nu ???

d:paine integr.+pateu soia
p:supa rosii+salata +pui
s:fructe
pupilici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 17 2007, 08:36 PM
Post #3134

Musafir

Finn crisp sunt niste tocmagi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , niste biscuiti conformi. Vezi de care mananca fetele pentru ca exista si neconformi.
5 kg in doua saptamani e imens, unicorn!

+Quote Post
dr_wise
post Jul 17 2007, 10:16 PM
Post #3135

Musafir

Ba sa stii unicorn ca nu-i mult, depinde de cat de gogonica esti...la kg multe si pierderile sunt mari pt inceput, dupa care se mai potoleste scaderea in greutate.
Finn crisp gasesti in orice market mai mare gen Billa, Metro, Carrefour, Kaufland, la raionul de panificatie, este paine prajita finlandeza, cu concentratii diferite de fibre. E de preferat s-o cumperi pe cea cu 21% fibre, procentul acesta e mentionat pe ambalaj(ambalaj de culoare rosie).
Astazi am mancat:
d - iaurt cu gem caise si fulgi ovaz, cafea
p - cotlet de porc la cuptor cu salata de rosii si castraveti
s - salata XXL din rosii, castraveti, ardei gras verde, ceapa, cu doua feluri de branza, una sarata + una nesarata
acum/ 23:15: trei nectarine
Iar maine dimineata atac pepenele verde cumparat de sotul meu astazi...de abia astept!
Noapte buna!

+Quote Post
Leea
post Jul 18 2007, 09:51 AM
Post #3136

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Doamne, ce harnicie m-a luat asa, de dimineata. Aveam un piept de pui prin frigider, gata rotisat de duminica si nu stiam ce sa fac cu el, asa ca am creat o budinca cu conopida si ardei copti, totul la cuptor, sa-i satur pe toti din casa.
Ar trebui sa fac si o painita filosoficeasca, dar vad ca nu mai am tragere de inima pentru carbs dimineata si-o tin tot pe iaurt cu afine de-o saptamana. Asa ca painea mai poate astepta...

Deci:
MD: iaurt 0,1% cu afine + inevitabila cafea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (ca poate ma prinde rusinea pana la urma!)
P - budinca de pui + salata asortata
C - 2 caise; mai apoi o salata de telemea sau de ton

Ieri am mai incercat ceva: pate de ton cu Philadelphia in loc de Almette si cu ceapa verde. Nu va povestesc!...

+Quote Post
dr_wise
post Jul 18 2007, 12:19 PM
Post #3137

Musafir

Pateul de ton e conform?!

+Quote Post
Leea
post Jul 18 2007, 01:14 PM
Post #3138

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

De ce n-ar fi? N-am pus nimic aiurea in el: ton, Philadelphia, ceapa verde, condimente. Sau te gandeai la pate de peste cumparat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jul 18 2007, 03:32 PM
Post #3139

Musafir

Da, la acela gata preparat ma gandeam....scuze, sunt cu mintea varza! de caldura si de treaba! dar ma incarc de energie in curand!
Pana acum meniul meu pare a fi:
d - doua felii de pepene rosu, apoi mere rase cu scortisoara si fulgi cereale, cafea...ce zici kalua, merge combinatia asta, sau am calcat stramb?
p - piept de pui gratar cu salata de varza alba cruda
s - cred ca voi face inca o salata + branzeturi(telemea de oaie, cas, urda, etc)...altceva nu sunt in stare sa mananc pe caldurile astea, iar cina exclusiva din fructe nu-mi tine de foame!
Deseara apar cu "cotele apelor Dunarii", adica evaluarea mea lunara...pare buna, pe ansamblu, respectiv toate cotele sunt in continua scadere.

+Quote Post
kalua
post Jul 18 2007, 03:58 PM
Post #3140

Musafir

Cel mai bine e sa mananci pepenele fara 'nica altceva pe langa.

+Quote Post

685 Pages V  « < 312 313 314 315 316 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 12:47 AM