IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 314 315 316 317 318 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
sylvia_31
post Jul 20 2007, 09:59 AM
Post #3151

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Salutare, dragi montignace !
Am absentat motivat, am fost plecata cateva zile la Sinaia. Aveam o idee preconceputa eu cu Sinaia, cum ca e statiune de bosorogi si n-ai cum sa te distrezi acolo, dar in ultimii ani mi-am schimbat total conceptia. Oare imbatranesc eu ? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Am descoperit o statiune intinerita, impodobita cu vilutze cochete, curate, ingrijite. Am stat la vila Marina, 3 * , v-o recomand cu caldura, a fost super fain. Sunt mandra ca mi-s romanca, ca avem si noi oameni deosebiti care stiu sa puna pe picioare o afacere solida, cu mult bun gust si multa daruire in ceea ce fac.
Roxanica, te-am vazut in rochia verde, iti sta foarte bine. Distractie placuta maine !

Ieri am mancat:
MD: cascaval afumat cu paine cu taratze;
G: 2 felii pepene verde, ca nu mai puteam de sete;
P: 2 oua prajite cu rosii si castraveti, o felie de muschi tiganesc, o mana de pastai fierte
C: o portie generoasa de salata de naut, cu ceapa, suc de lamaie si ulei de masline
Tarziu, in noapte, inghetata conforma (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) facuta in casa din frisca din smantana dulce, alune zdrobite, o lingura cu varf de fructoza, esenta de vanilie, cacao, am presarat si cateva lingurite de gem conform in compozitie. Bunutza, dar putin cam grasa la gust.
Go to the top of the page

+Quote Post
roxanica10
post Jul 20 2007, 11:08 AM
Post #3152

Musafir

Fetelor, trebuie sa va dau o veste buna: s-a mai topit 1 kg. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) Deci pana acum -21. Am ajuns la concluzia ca eu slabesc o data pe luna 1-2 kg, indiferent daca-s in acea perioada a lunii ori ba. N-as mai avea mult (4kg) si dup-aia trec la faza 2.
Aseara am mai mancat pe langa niste nectarine, prune si ceva midgale crude.
Multumesc Syliva pentru compliment. Cred c-ai luat-o si pe pitica cu tine la Sinaia, nu? Ati avut si voi unde sa va balaciti?
Cred ca v-am spus ca prin octombrie plec la soacra-mea in vizita pentru 3 saptamani. Sper sa gasesc si eu pe acolo mancare conforma, ca altfel nu mai ma joc. Imi zicea Lotte ca la americani totul are gust artificial, dar ma gandesc c-o sa-mi gatesc eu conform. Important e sa mananc pranzul consistent, ca la mic dejun si cina nu-mi fac probleme.
Pupici si spor la slabit!

+Quote Post
unicorn
post Jul 20 2007, 12:08 PM
Post #3153

Contaminat
*

Group: Membru
From: timisoara
Member No.: 1,778

buna fetelor, cum sunteti pe caldura asta, ca noi aici ne topim (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) avem 41gr la umbra (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) la soare nu stiu???????

d:lapte+fulgi
p:pui+supa+salata
c:fructe
pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
stoina
post Jul 20 2007, 01:29 PM
Post #3154

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Rox, esti o brava! Uite-asa astept si eu sa ma laud, cu -20.
Astazi: D: painea filozofului cu cascaval afumat si rosii, cafea conforma. Ptr prinz am gatit ardeii umpluti ai Kaluei, n-am nici o indoiala ca vo fi du-re-re (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pe seara voi papa ceva fructe cu iaurt. Am facut marea descoperire: cumpar zmeura congelata si amestec cu iaurt . MMMM, grozavie!!!
E o problema faptul ca din cauza caldurii adorm tirziu in noapte si trb sa pap fructe multisoare. E o problema? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
TARE va iubesc, mai (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

Ceva frumos ptr dragele mele surori Montignace:

"Chiar si atunci cand nu sunteti fericiti, fiti oricum fericiti.
Puteti face asta. Depinde de voi. Nu depinde de altcineva. Continuati sa vedeti bucuria in fata voastra. Asa o chemati la voi. Sa nu ganditi: "Bucurie, unde esti? Unde esti atunci cand am nevoie de tine?" Ganditi: "Hei, salut, Bucurie, iata-te! Ai fost aici tot timpul". Zambiti acum.
Sa nu renegati bucuria. Ea este dreptul vostru prin nastere. Orice ar fi, luati bucuria ca pe ceva ce vi se cuvine. Luati-o cu voi. Infasurati-o in jurul inimii.'(Scrisori din cer - Editura For You.)

+Quote Post
roxanica10
post Jul 20 2007, 01:31 PM
Post #3155

Musafir

Stoinici, poate ma insel, dar parca era bine sa mancam iaurtul dimineata. Eu seara ma indop cu fructe si n-am nici o problema...a...ba da..una mica...trebuie sa ma duc dup-aia mai des la toilet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A...si era sa uit sa-i urez lui Nimphetamin toate cele bune si sa aiba parte de-o nunta ca-n povesti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Te asteptam cu povestiri si poze dupa.

+Quote Post
stoina
post Jul 20 2007, 05:22 PM
Post #3156

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Dragelor, scumpa Kalua, noi chiar nu putem procura alimente Montignac de nicaieri? Nu exista un site care sa vinda produsele lui?

+Quote Post
kalua
post Jul 20 2007, 05:25 PM
Post #3157

Musafir

Ce produse vrei, tu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Doar gasesti la magazine normale majoritatea.

+Quote Post
jolie
post Jul 20 2007, 05:27 PM
Post #3158

Incurabil

Member No.: 1,478

d:Cafea cu lapte
P:icre+paine integrala+almette
c:salata bulgareasca

+Quote Post
kalua
post Jul 20 2007, 05:38 PM
Post #3159

Musafir

QUOTE(jolie @ Jul 20 2007, 05:27 PM) *
P:icre+paine integrala+almette

E recomandat de consumat paine numai la micul dejun.
Combinatia asta e pentru faza a 2-a.

+Quote Post
kalua
post Jul 20 2007, 06:20 PM
Post #3160

Musafir

stoina, uita-te aici. In josul paginii, la fiecare limba, sunt niste adrese de magazine care vand produse conforme.

+Quote Post

685 Pages V  « < 314 315 316 317 318 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2025 - 06:48 PM