IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 322 323 324 325 326 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Jul 27 2007, 12:08 PM
Post #3231

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Kalua, fetelor, ce spuneti de propunerea mea: la topicul de retete sa eliminam toate comentariile si discutiile noastre , astfel incit sa ramina acolo doar reteta , adica titlu pe care dai click si gata,ti-ai atins scopu. Pe topicu asta dezbatem retele, le pieptanam, iar acolo afisam reteta pur si simplu. Astfel vom avea o carte de bucate Montignac veritabila. E buna ideea?
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Jul 27 2007, 01:28 PM
Post #3232

Musafir

stoina, mie mi se pare buna ideea. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
eu mi-am propus pe azi:
D - un kiwi, apoi paine integrala prajita, cu branza de vaci si gem
P - conopida la cuptor cu branza si smantana
C - probabil salata pe care n-am mai facut-o aseara.

aseara am mancat piersici, cateva alune si inghetata conforma (roxanico (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) , ca daca nu pomeneai de inghetata, nu-mi aminteam ca mai am prin frigider)

+Quote Post
roxanica10
post Jul 27 2007, 01:42 PM
Post #3233

Musafir

Pescarush...eu m-am cumintit acum, minim o saptamana stau pe bara cu inghetata. Dar sa stiti dragutelor ca nu s-a vazut pe cantar; doar era conforma. M-as putea pronunta asupra dulciurilor in acest regim, spunand ca le putem manca, mai rarut (daca vrem sa slabim) si limitate cantitativ; daca in rest nu avem restrictii cantitative, aici se impun; o data ce trecem de-un prag, dup-aia dau dependenta (va spune o fosta mare mancatoare de dulciuri).

+Quote Post
stoina
post Jul 27 2007, 04:26 PM
Post #3234

Incurabil

From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Va salut voios in pas alergator: Plec la Sucevita.
Am gatit rasolu de vita, vinetele cu usturoi si budinca cu paste. Invariabil, am gustat din toate. Cred ca nu era bine sa maninc budinca dupa vinete si carne, nu? Imi iau papara la intoarcere. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ( budinca a iesit minunata, so (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) )
Weekend veselos sa aveti! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jul 27 2007, 04:29 PM
Post #3235

Musafir

Distractie placuta Stoinici! Cand te intorci sa te inscrii si sa pui si poze de grup...ca doar tu ai venit cu ideea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Aseara am mancat 4 nectarine si o pruna.
Azi:
D: un mar, dupa, iaurt cu fulgi de secara
P: speram sa fie fasole (chiar m-am luat de ei la cantina ca n-au facut fasole, ca de obicei; si ei au zis c-au vrut sa mai schimbe, ca prea faceau in fiecare vineri fasole), asa ca m-am multumit cu piept de pui, omleta si salata de rosii si castraveti (am cam inceput sa ma satur de acest fel)
C: prune, un mar
Weekend placut! Diseara ma duc la The Simpson la premiera.

+Quote Post
kalua
post Jul 27 2007, 05:33 PM
Post #3236

Musafir

stoina, pitreciri frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Budinca aia e carbohidratoasa, deci la faza 1 nu e de amestecat cu grasimi.

roxanica, tie la fel. Criticile filmului sunt wow, chiar de la unii care n-au urmarit niciodata serialul.

Chestia cu retetele nu mi se pare chiar buna, poate vine cineva cu o imbunatatire, ceva si acolo nu se vede. Mi-a clocit mintea altceva, trebuie sa vorbesc cu Maat daca e posibil si daca ar fi de acord cu asta.

+Quote Post
lotte
post Jul 27 2007, 08:07 PM
Post #3237

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

M-am uitat pe pozele din America, si am constatat ca eram mai slaba decat acum.Nu fac abateri, insa mananc totul cu o pofta de nedescris, o fi asta cauza? Nu mi am dat seama cat poftesc la masa, pana cand am vazut ca ai mei colegi au inceput sa-si aduca la pachet ce-mi aduc si eu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Trebuie sa ma apuc de sport caci nu se mai poate.Se vede ca nu mai merg pe jos km intregi, dar decat sa merg pe jos in Bucuresti, mai bine imi pastrez celulita.
Am observat ca nu mai am toleranta la ciocolata amaruie 75%.Cum mananc 2 patratele, se vede la cantar.
Roxi, ce inghetata mananci tu?

+Quote Post
kalua
post Jul 27 2007, 08:12 PM
Post #3238

Musafir

lotte, pai e clara treaba, e de la lipsa de miscare.

Hai sa va spun una buna: v-am povestit de prietena mea care s-a lasat de MM ca cica nu mai slabeste bla bla si ca mananca de toate, dar are grija la cantitate si la grasimi, cea de care v-am spus ca o fi slabit ea putin pe cantar, dar pare mai masiva. De luni se-ntoarce spasita la MM! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lotte
post Jul 27 2007, 08:19 PM
Post #3239

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

incerc de 20 min sa pun si eu o poza la Monti, dar nu se incarca!

+Quote Post
irinica
post Jul 27 2007, 08:44 PM
Post #3240

Obsedat

From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Am mancat ieri

D branza ( almete), pate ( conform ), rosii , castraveti
P: vinete cu mozzarella( reteta de la voi)
C: tot vinete ca erau tarrre bune ( nu stiu dac e ok ca am mancat la fel cala pranz?!)

astazi: D:( pe la 10) un salatoi : rosie , castravete, tofu, ardei gras...+ 4 felii de vatata prajite in ulei
P ( pe la 16) fructe : mere , prune, 1 piersica
S: cateva mere ( din astea mici, varatice ...de pe la noi)

Nu stiu daca eu sunt neindemanatica sau chiar e complicat cu pozele ?!
Nu vreau sa supar pe cineva dar...pe un alt forum ( www.cactusi .com ) e mult mai simplu si mai la indemana sa postezi si sa vezi poze.

Stiti ce nu m-am mai dumirit eu?? care este indiciul ca intr-un topic este un mesaj nou???

cu rugamintea de a nu va fi suparat, irinica!

+Quote Post

685 Pages V  « < 322 323 324 325 326 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 01:29 PM