![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Imi pare rau ca a trebuit sa ajungi la noi intr-un asa moment... Bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Voi doi aveti copii? Sunteti casatoriti?
E complicata situatia. Dar daca el nu e dispus sa isi asume responsabilitatea, asta spune multe despre caracterul lui. Tu trebuie sa hotarasti daca vrei sa iti petreci restul vietii cu un om care gandeste si actioneaza asa. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
asta voiam sa iti zic si eu. in afara de copilul cu femeia aia, mai are alti copii? nu mi se pare corect ce a facut si a spus, si asta poate impacta serios inclusiv viitorul vostru impreuna (intr-o zi, poate vei fi in aceeasi situatie ca acea femeie, sa fii insarcinata iar el sa zica "stii, fa avort, nu-i treaba mea").
oricum, acum ar trebui vazut cum va decurge viata voastra in continuare. din punctul meu de vedere - privind din afara situatia - mi s-ar parea normal sa recunoasca copilul (care nu are nici o vina), sa contribuie la educatia/viata lui, vizite periodice etc- adica, exact cum ar face daca ar fi divortat de mama lui, fara sa o implice pe ea in relatia voastra. dar asta e doar punctul meu de vedere, fara sa stiu detaliile povestii si fara sa ma pun in locul vreunuia dintre "eroii" ei |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 13-August 07 From: Romania Member No.: 2,035 ![]() |
Existau anumite planuri pt casatorie,dar din punctul meu de vedere nu se mai pune problema de asa ceva. Alti copii nu are. Poate ca vrea sa se implice in cresterea lui sau poate deja s-a implicat! Nu am de unde sti ce se intampla in spatele meu,incredere nu mai exista...Si daca e asa, pot baga mana in foc ca a avut grija sa "o educe" pe mama copilului in asa fel ca eu sa nu aflu!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
PAi in cazul asta cred ca e clara treaba. Daca increderea s-a dus pe apa sambetii ce sperante mai tragi? Sa te trezesti si sa constati ca a fost totul un vis urat?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Eu cred ca daca nu mai poti avea incredere in el..viata ta va fi un chin. Un om echilibrat, ar recunoaste copilul, s-ar implica in viata lui, sunt sigura ca oricat te-ar durea, ai aprecia daca ar face asta. Bebelusul acela nu are nici o vina, iar el este o persoana iresponsabila, dupa parerea mea!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 13-August 07 From: Romania Member No.: 2,035 ![]() |
Angeldust ,chiar nu stiu ce mai astept...o minune!!! Si firesc ,nu se va intampla! Jolie...asa e ,as aprecia ...dar m-ar durea enorm! stiu,sunt egoista...DAR SUNT NISTE INTRUSI IN VIATA MEA! Socul inca e mare,mai am nevoie de putin timp pt a ma mai linisti,si poate voi privi altfel acel copil.In ceea ce-l priveste pe EL,o intrebare am : voi l-ati ierta ? nu cred...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
DAR SUNT NISTE INTRUSI IN VIATA MEA! Da, sunt niste intrusi, dar cu voia lui sau ca o consecinta a faptelor lui...Asta e de-acum, nu mai ai ce sa faci, copilul exista si trebuie sa te obisnuiesti cu gandul asta daca decizi sa ramai cu prietenul tau pe viitor. Pentru ce sa-l ierti, ca si-a tr*s-o cu alta in cele 2 luni in care ati fost despartiti si ca ti-a ascuns lucrul asta ? Il vei ierta, cu timpul... Ceea ce ridica insa intr-adevar semne de intrebare este comportamentul lui josnic fata de femeia care-i purta copilul in pantece. Acum, stimabilul Don Juan ar trebui sa puna osul la treaba si sa contribuie, asa cum spunea si Forte, la cresterea si educatia copilului. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Eu nu accepta un om langa mine care nu isi recunoaste propiul copil! Asta stiu sigur..mai mult..nu stiu.Povestea cu sigurata are si aspecte pe care noi nu le cunoastem.Cred ca tu decizi ce e mai bine pt tine..
Nu uita ce acel copil nu are nici o vina...asa ca nu cred ca ar trebui sa il "privesti" in vre-un fel, pe copil. Cred ca pe tatal lui ar trebui sa il "privesti"...si sa il privesti bine, sa vezi ce e adevarat si ce nu..ce e real, si ce nu..in relatia voastra, si in situatia existenta! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tu defapt ce vrei de la noi? O confirmare ca sa ce? Sa il parasesti sau sa il ierti? Daca iti spunem noi "da, eu l-as ierta" sau " nu , nu l-as ierta in veci" o sa se schimbe cu ceva situatia ta? Nu cred. Orice decizie ai lua trebuie sa fie strict decizia ta si sa ti-o asumi, ca noua ne e usor sa vorbim si sa dam sfaturi dar cu siguranta nu o sa vina nici una dintre noi sa iti traiasca viata in locul tau.
Sunt convinsa ca in sinea tu tu ai luat deja hotararea cea mai buna pentru tine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:46 AM |
|