IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 351 352 353 354 355 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
Nimphetamin
post Aug 17 2007, 04:04 PM
Post #3521

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(roxanica10 @ Aug 17 2007, 02:26 PM) *
Pupici Stoinici. Am uitat sa-ti spun ca ieri mi-am luat ceai de coada soricelului si de galbenele si-mi voi face zilele astea, pentru ca se apropie momentul. Sper sa ma ajute si pe mine.
Nimphe, pe unde te duci prin Slovacia? Am fost si eu in iarna sa stii si mi-a placut mult. Vezi poate ajungi si la Aqua City-ul din Poprad, ca-i tare fain.
Fetelor, eu iar am mancat ca o purcica si am chef de somn, dar sunt la serviciu si-i musai sa termin productia neterminata (na' ca v-am bagat in ale contabilitatii).
Va pupic!

Rox, tocmai am inteles ca in Slovacia cazarea e f scumpa, asa ca o sa stam in sudul Austriei, cred. inca nu ne-am decis (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

QUOTE(kalua @ Aug 17 2007, 05:00 PM) *
A zis el ca ti-o face, doftoroaie, dar nu stie ce dracusor are la casa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

eu am mancat o nectarina si-o pruna mare, apoi salam bulgaresc (ala vestitu' de la ei - bun, dom'le), camembert de oaie, rosii, ardei capia rosii.
Diseara glass noodles cu creveti babani (cu usturoi si lamaie).

In Ro se gasesc glass noodles d-astia?Sau de care folositi voi?
Go to the top of the page

+Quote Post
alphutza
post Aug 17 2007, 09:35 PM
Post #3522

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Nimphe, sa te distrezi super in Slovacia, stoina si tu la mare sa te faci gagica mishto si bronzata pe langa subtirica.
Nici eu nu ma las mai prejos, maine plec in Ungaria (sunt ceva concursuri aviatice sponsorizate de Red Bull - apropo, banuiesc ca nu am voie Red Bull light (o fi cu aspartam), dar taurina e rea ?). Fiind acolo merg si la un parc acvatic dragut. Si ma intorc doar marti, asa ca ne vedem pe miercuri.
Sper sa am de relatat doar fapte bune, desi e mai greu sa te ti de regim cand esti in deplasare.
Am cumparat ceva pastrama fara zaharuri si amidon, cascaval, telemea de oaie, fructe, smochine si caise uscate.
Vad eu cum fac cu combinatul.
Ma scuzati daca sunt cam stresata cu alimentele mele, dar doar de 2 saptamani am tinut Monti asa mai strict, cred ca inainte tineam un fel de faza II, caci mai infulecam ciocolata 70%, si mai amestecam cate un fresh de portocale cu grasimi. Ei ce sa faci, nestiinta costa (dar si asa am slabit vreo 4 kg, dupa care am stagnat)

Astazi : Raportul:

Dim: Pizza cu naut, o lingura salata boef (fara cartof, morcov si cu mazare congelata) + un snitel de pui conform + salata legume
Pranz: Iahnie de fasole cu carnaciori + salata legume
Seara: salata fructe (caise, prune, pere, kivi)

Am si intrebari (va mai stresez putin)
1. kalua, as vrea sa stiu parerea ta: strugurii e OK sa-i mancam? Eu as vrea sa-i mananc la cina de fructe - in salata.
2. Painea mea integrala contine 4% faina grau - e mare bai? In rest: boabe de secara macinata si faina de secara (56%), apa, seminte de in, fulgi de ovaz (2%), sare, drojdie, fibra de ovaz, susan.

Va pup pe toate si sa aveti un weekend fain. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 17 2007, 09:54 PM
Post #3523

Musafir

Painea ta, chiar si fara faina aia alba, nu-i conforma: contine faina de secara neintegrala. Deci uit-o. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Strugurii poti sa-i pui in salata de fructe numai ca transforma cina intr-una glucidica, deci nu e bine sa mananci asa ceva des.

Petrecere frumoasa! E vorba de concursul ala cu tot felul de panarame zburatoare care aterizeaza (fortat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) in apa?

+Quote Post
danati
post Aug 17 2007, 10:14 PM
Post #3524

Dependent

Member No.: 1,329

Seara buna !
Revin si eu pe aici cu meniul zilnic, sper sa scriu mai regulat de data asta...desi peste o saptamana o sa plec in concediu...dar macar pana atunci
Astazi : MD nectarine, apoi iaurt usurel de la Napolact ( imi place tare mult, in ultima vreme numai dintr-asta cumpar ) cu fulgi de ovaz si o lingurita de miere
( parca am citit aici ca e OK un pic de miere, si imi place combinatia asta )
P : a fost ziua unui coleg si am mancat cate ceva de prin toate platourile : masline, cascaval, ciupercute la tava, salate diverse, un cotoias de pui, ardei copt si doua sarmalute mici-mici, ca prea aratau bine. Si ca sa nu fiu cuminte pana la sfarsit, am mancat si o felie de tort diplomat care bineinteles, cred ca era neconform... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
C : salata de rosii cu....rosii ca decat asta aveam prin frigider, cu putin piept de pui si cascaval afumat.

Nimphetamin, glass noodles am gasit si eu intr-un supermarket ( Real ) dar ii am si acum prin camara, nu prea stiu ce sa fac cu ei. O sa mai caut pe la retete, poate gasesc o combinatie pentru ei pana la urma.

+Quote Post
alphutza
post Aug 17 2007, 11:16 PM
Post #3525

Tratabil
**

From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Kalua merit bataie crunta, faza cu faina m-a depasit. Trebuie sa mai studiez. Deci daca zice faina de secara nu e buna? E rafinata? Dar oare cum ar trebui sa zica secara integrala? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Scuze, scuze, daca e intrebare stupida (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , promit ca ma pun pe studiat mai atent zilele urmatoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Deocamdata am de mers in mini concediu, apoi un examen... uh nu vine o perioada usoara.

Va pup, si noapte buna

+Quote Post
kalua
post Aug 18 2007, 12:39 AM
Post #3526

Musafir

Faina integrala de... trebuie sa-i zica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cleo
post Aug 18 2007, 01:39 AM
Post #3527

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Trecui doar sa va salut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Tare mai sunteti faine. Ati creat o atmosfera de milioane iar suportul psihic pe care-l oferiti cu larghete imi intinde pe fata un zambet de 1 km de cate ori va citesc.

kalua io pe tine te indrageam de pe alt forum si desi stiam ca esti speciala de pe-atunci perseverenta ta si la ce a dus ea, merita aplaudata indelung (ba io stiu si sa fluier cu 2 degete). pusi

+Quote Post
kalua
post Aug 18 2007, 02:05 AM
Post #3528

Musafir

QUOTE(Cleo @ Aug 18 2007, 01:39 AM) *
ba io stiu si sa fluier cu 2 degete

Pai invata-ma si pe mine, ca eu nu poci. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 18 2007, 06:56 AM
Post #3529

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Neata fetelor,
Ma apuc sa dau raportul pe ieri, cam am ce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

MD: 3 finn crisp hi fibre cu br de vaci 0%
P: 2 pulpe de pui inabusite cu fasole verde
C: salata de vinete cu 1 rosie...desert: 1 negresa conforma (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Sa va zic care e treaba cu negresa asta...Colegele de la serviciu tot vorbeau de prajitura asta: negresa in sus, negresa in jos si uite mi-au facut pofta! ajunsesem sa caut retete de negresa, pana m-am trezit cu 4 si nu stiam pe care sa o aleg.
Intr-un final am ales una care avea si crema, ca mi-era teama ca o sa iasa un pandispan uscat si nu-mi pac prajiturile uscate defel (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Asa ca m-am pus pe gatit cum am ajuns acasa. Am facut negresa destul de repede, asa ca am mai facut si o salata de linte (cea cu linte fiarta cu ceapa si usturoi, bacon - eu am pus carnati - oua etc.) care a iesit mortala! Totusi cred ca ar merge la ea o salata de varza. Deci as manca salata cu salata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Negresa a iesit f buna si moale, cum imi place mie. Asa ca am mancat o felie.

Am sunat-o pe maica-mea sa ma laud cu isparava mea si s-a mirat cum de fac dulciuri si i-am zis ca pun faina de soia. Si era sa moara de ras, ca se gandea cum mananc eu fasole cu vanilie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cand a venit la mine i-am pregatit multe, inclusiv prajitura cu mere, cu faina de soia, dar nu si-a dat seama! Sotul meu are numai cuvinte de lauda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Slava domnului ca nu trebuie sa gatesc pt el separat!

Gata, va pup, sa aveti o zi faina!

+Quote Post
dr_wise
post Aug 18 2007, 07:01 AM
Post #3530

Musafir

Ciao, gagici!
Ghiciti ce fac eu amu?! Mananc pepene ca o disperata si ma bucur de aroma lui...iam-iam! Oare cum o fi aparut fructul asta pe lume, ca tare bun mai e!!!
Va astept la "ce ascult acum" cu ceva fain, asa, ca sa va binedispuneti de dimineata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 351 352 353 354 355 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 08:05 PM