IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 352 353 354 355 356 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
irinica
post Aug 18 2007, 12:04 PM
Post #3531

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Dragutelor, Roxi si Stoina (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) va pupacesc si..va arat eu voua cand va intalnesc!!

Kalua, merci din suflet pt. dezlegare la facut dulceata. Cum vin de la mare, procedez la facut dulceturi (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) !!!

O sa am mare grija sa nu ma ard, eu am o pliele dinaia..nasoal care mai mult se jupoaie decat se bronzeaza. Am sa ma ung cu toate chestiile si poate scap anul asta de stat cu iaurtul pe mine in camera!!!

O sa imi fie dor de voi si o sa-mi lipsiti mult. Am sa mananc numai ce stiu sigur ca este permis ca..sunt in perioada fara pofte si imi va fi usor.

Asa, ieri am mancat:
D: 3 piersici
P: salata de linte cu vinete pane. Vinetele astea sunt o nebunie!! Eu am cojit vinetele, le-am oparit in apa cu sare si le-am lasat la scurs si la racit. Apoi le-am dat prin ou sarat si condimentat si prin faina de naut ( si faina asta e grozava si ies snitelele foarte crocante cu ea).
C: salata de linte cu rosii

Astazi:
D: o cafea fara cofeina indulcita cu fructoza
P: vinete la cuptor ( mozzarella, vinete, parmezan, ulei de masline, rosii, ceapa)
C: probabil ...mai am 2 buc. vinete pane sau 3nectarine

VA PUP!!
SA VA GASESC SANATOASE SI FERICITE SI ... TALIOASE( cum spuneti voi!) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
danati
post Aug 18 2007, 08:10 PM
Post #3532

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

Meniul meu de azi :
MD : nectarine, apoi omleta cu branza si ceapa, rosii, cafea
P : masline, cascaval, icre de fasole, salata de cruditati (morcovi, varza si mere rase) un pic de limba cu maioneza si saramura de peste
G : nectarine (nu ma satur de ele)
C : ghiveci de legume (dovlecei, vinete, ceapa, ardei si rosii)
Nu mai am fulgi de ovaz si le simt lipsa dimineata, m-am obisnuit cu ei...
O seara buna va doresc si un weekend placut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 19 2007, 07:06 AM
Post #3533

Musafir

'Neata!
Meniul de ieri:
d - pepene verde
p - ciorba din oase de porc, fasolica, salata din rosii, ardei capia si ceapa
gustarea de dupa-amiaza: inghetata de cioco dietetica de la Elion...tare mai mergeau niste alune de padure trantite in inghetata asta! are dreptate Roxy!
19:30: prune acrisoare mar XXL
21:30: niste urda, ca ma apuca foamea

+Quote Post
lotte
post Aug 19 2007, 07:29 PM
Post #3534

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Dragelor, eu fusei in weekend pe munte, cu ai mei colegi, un ceh, un slovac si un suedez.Cehul si slovacul au alergat pe munte pana la Babele, suedezul a mers in patru labe, vazandu-l cum se chinuie, l-am intrebat daca ma uraste si el mi-a raspuns pe nerasuflate "Of course!" (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cred ca miercuri ma concediaza taica-su (seful meu, vine miercuri in RO) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Azi am vizitat castelul Peles.

Am mancat tare haotic
Ieri:
6.30 Cereale cu lapte
11.00 doua nectarine
12.30 un snitel de pui pe care l-am sters bine de mustar
15.00 o nectarina (eram pe la jumatea drumului uitandu-ma la 3 capre negre (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
17.00 vreo 4 linguri de ciorba de vacuta
23.00 nistre frigarui minuscule cu salata, si nu mai puteam comanda altceva, cand am vazut portia, caci mi se lungeau urechile, am baut 50ml de tarie si mi-a trecut foamea (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Azi:
foame mare dimineata, doua iaurturi cu cereale
11.00 omleta cu cascaval
15.00 carnati de oaie cu salata la Taverna Sarbeasca, va recomand acest restaurant in Busteni, mancare buna, si servire ok.
19.00 pepene rosu

Sa-mi tineti pumnii pentru miercuri (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
danati
post Aug 19 2007, 07:53 PM
Post #3535

Dependent

Si eu am mancat cam aiurea azi, cu toate ca am stat acasa. Sau poate tocmai de aia...
D : nectarine si cateva boabe de struguri, apoi fulgi ( am facut rost aseara, intr-un tarziu ) cu iaurt si miere
P : ghiveci ( am pus peste el fierbinte, niste cubulete de cascaval afumat care s-au topit. Tare bun, dar o fi ok (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) )
C : restul de ghiveci cu piept de pui facut pane cu faina de soia
Chestia aiurea este ca am mai strecurat printre mese cate ceva...niste boabe de struguri, cafea, o bucaticuta de prajitura necoforma...ma cam chinuie pofta asta de dulce si nu-i rezist intotdeauna (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
Sa aveti o saptamana minunata !

+Quote Post
kalua
post Aug 19 2007, 07:59 PM
Post #3536

Musafir

Hai tu, lotte, fii serioasa cu concedierea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ca doar ce motive ar avea?

danati, ciugulitul asta intre mese n-o sa te lase sa slabesti. Cu lucruri neconforme nici nu mai spun. Si vezi ca si strugurii aia sunt glucidici, deci nu merge sa-i ciugulesti inaintea sau dupa o masa lipido-proteinica.
Probabil in sinea ta nu vrei sa slabesti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
lotte
post Aug 19 2007, 08:19 PM
Post #3537

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Kalua, taica-su mi-a spus sa am grija de el, nu sa-l ucid (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cand am ajuns pe varf, ii cer un feedback si el imi spune ca are rau de inaltime si nu se poate uita in jos (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Pai de ce nu spusei omule de la poalele muntelui? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 19 2007, 08:25 PM
Post #3538

Musafir

Astazi:
d - orez basmati cu fructoza si scortisoara
p - salata din rosii, ardei capia, ceapa, telemea de oaie + urda
gustare: migdale prajite
s - ostropel de vitel cu sos de rosii, rosie, ardei capia, un pahar de vin rosu sec Nero d'Avola (ultima picatura)
As manca prune, dar nu mai sunt sanse in seara asta...raman pt maine.
Somn usor!

+Quote Post
danati
post Aug 19 2007, 08:45 PM
Post #3539

Dependent

danati, ciugulitul asta intre mese n-o sa te lase sa slabesti. Cu lucruri neconforme nici nu mai spun. Si vezi ca si strugurii aia sunt glucidici, deci nu merge sa-i ciugulesti inaintea sau dupa o masa lipido-proteinica.
Probabil in sinea ta nu vrei sa slabesti. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
[/quote]

Ba vreau.
Asta cu ciugulitul mi se intampla doar cand ma invart toata ziua prin casa ( sambata, duminica ) si imi fac de lucru...cu diverse prostii neconforme. Dar chiar vreau sa dau jos macar 7-8 kg. Adevarul e ca am avut sub 70 kg inainte de craciun, chiar si dupa, dar incet-incet, zicandu-mi "las' ca merge si un pic de ceva neconform..." am pus la loc. Nu chiar tot ce slabisem, dar oricum...
Stiu ca totul tine de vointa si pleaca de undeva din creieras...
Dar poate ca ai totusi dreptate, poate ca nu vreau destul de mult, poate nu sunt destul de motivata...
Anyway, de Montignac nu ma las. El m-a convins ca se poate si sper ca felul cum ma simteam dupa ce slabisem 9 kg sa ma motiveze pentru mai departe.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Noapte buna !

+Quote Post
kalua
post Aug 19 2007, 10:04 PM
Post #3540

Musafir

lotte, pai nu mai fa dintr-astea dupa cum te taie pe tine capul, adica sa-i duci unde crezi tu ca-i bine si frumos, intreaba oamenii prima data cam ce-ar vrea sa faca. Pe mine daca ma duci pe munte tot te-njur in sinea mea de nu-i adevarat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Poate vroia omu' prin cluburi si tu l-ai dus la aer curat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hai sa fim seriosi, asta nu-i motiv de concediere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

danati, pai fa-ti atunci un program compact pentru sambata/duminica si mananca foarte bine la mesele principale. Pana-ti intri iar in mana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 352 353 354 355 356 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 01:37 PM