![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Kalua, nu am organizat eu excursia, ci slovacul, eu am fost doar ghid; l-am intrebat toata saptamana pe suedez daca e sigur ca vrea sa mearga si el, pentru ca e dificil, dragoste de munte cu sila nu se poate, si nici mie nu-mi place sa merg cu cineva care se plange din 5 in 5 minute, caci nu pot sa-mi tin ritmul.Si da, el vroia seara la discoteca, macar sa vada ce-i acolo, ca de dansat, nu mai poate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ii propusesem sa mearga cu telecabina si sa ne astepte la o bere, si nu a vrut.Cand a inceput sa urce, a regretat ca a refuzat, dar a mai fost si orgoliu masculin, ce, el nu poate sa urce pe munte cu noi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei, na, atunci a zis la misto ca te uraste (adica te ura el pe tine in momentul ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar de fapt se ura pe sine). Iti dai seama ca n-o sa-i zica nimic negativ despre tine lui tac'su. Barbatii astia sunt batuti cu leuca-n cap! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragele mele, eu am ramas fara net acasa, as aca n-am apucat sa dau raportul pe week-end. Am avut un we dedicat shoppingului!! Am mers pe unde am vaut chef cu al meu sot si ne-am luat ce ne-a poftit inima! Cam multe, dar meritam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cu toae astea, am avut timp si de gatit. Sambata: MD: salata de linte (de-aia cu ou fiert si bacon - eu am pus carnaciori) si 1 felie de Negresa G (11.00): dovlecei pane cu philadelphia light (am luat de pofta, dar nu-mi pace) si 1 rosie C (am ajuns acasa pe la 8 seara!!): salata de linte cu rosii si o bucata de peste la cuptor (cu rosii si usturoi pisat). Desert: 1 negresa si 2 linguri de inghetata. Mai tarziu: 1 pumn de seminte dovleac. Toate asezonate cu 2 pahare de vin alb demisec Jidvei. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Duminica: MD: salata de linte cu rosii G (19.00): dovlecei pane cu almette cu verdeata C: dovlecei pane cu philadelphia (m-am plictisit de ei si vroiam sa-i termin) Azi dimineata m-am cantarit...bilant...0 kg pierdute (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Kalua, laptele de soia cum se consuma: la masa glucidica sau lipidica? Va pup, spor in toate cele! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe, pai cu negresa (mai ales ca desert seara!), doua pahare de vin (tot seara), de unde vrei slabit?
Laptele de soia se poate consuma si la o masa glucidica (mi se pare ca este ceva legat de asta pe la raspunsurile MM de pe site, aici). |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, trec si eu pe aici in graba. La mine a inceput nebunia la serviciu si nu prea mai am timp sa stau pe forum.
Vineri: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: ciorba de fasole, iahnie de fasole, piept de pui la gratar, muraturi C: prune, nectarine, alune de padure Sambata: D: iaurt cu fulgi si gem dietetic P: salata de oua (retata Kalua), 2 pulpe superioare de pui salata de rosii cu ceapa; desert: inghetata conforma cu alune de padure C: prune si nectarine Duminica: D: iaurt cu fulgi si gem dietetic P: ciorba de pui, masline, pui la gratar cu mujdei (am fost la o ciorba de potroace) C: tochitura de pui cu ciuperci la jar (la restaurant) G: un mar Va pup si cand am timp va povestesc pe unde am fost ieri, ca tare mi-a placut. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphe, pai cu negresa (mai ales ca desert seara!), doua pahare de vin (tot seara), de unde vrei slabit? Laptele de soia se poate consuma si la o masa glucidica (mi se pare ca este ceva legat de asta pe la raspunsurile MM de pe site, aici). Am mancat o singura data si asta in w/e! In fine, nu mai zic nik (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine s-a cam lamurit meniul today:
d - orez basmati cu lapte, fructoza si scortisoara...nu stiu ce am, dar nu-mi mai trebuie cafea dimineata...mai bine! p - macrou la cuptor cu lamaie, salata de rosii s - am de gand sa fac un gratar din ceafa de porc, cu salata de varza alba...am o pofta de varza, mama mama!!!! va lipsi vinul, fiindca am terminat ieri sticla si n-am mai cumparat, ca sa nu ma tenteze...dar daca gasiti undeva Nero d'Avola de Sicilia, luati o sticla si degustati...e bestial! Dupa un pahar de vin d-asta, iti vine sa violezi primul sicilian care-ti iese in cale...sau roman cu mutra mai creola....dupa gust.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si sa canti "O sole mio"! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
danati, pai fa-ti atunci un program compact pentru sambata/duminica si mananca foarte bine la mesele principale. Pana-ti intri iar in mana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa-mi fac, dar deocamdata sunt intr-o perioada asa...de tranzitie...peste o saptamana plec in concediu si pana atunci am foarte, foarte mult de lucru ca sa las totul in ordine. Stres la maxim (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Oricum, azi am fost mai cuminte : D : nectarine, cafea, apoi fulgi cu iaurt si miere P : ciorba de vacuta, un cotoias de pui si salata de cruditati G : nectarina C : ciorbita de rosii cu carne de porc Am sa incerc saptamana asta sa mananc seara numai fructe, dar asta presupune sa mananc mai consistent la pranz si nu e totdeauna posibil. Voi vedea... Tare-as vrea sa mai dau jos macar un kg pana plec (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
Salutare, talioaselor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
meniul meu de azi: MD: lapte cu fulgi ovaz P: peste (fitofag) la cuptor cu rosii C: 1 lapte batut si am ciugulit un pic de peste la cuptor Maine e ultima zi a sefei mele, pleaca dupa 8 ani de muncit pt firma asta. O sa fie o mica petrecere, cu tort si alte alea. Sper sa trec cu bine peste toate astea (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Va pup, sa ne auzim numai cu vesti bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Completare la cina din seara trecuta: am mancat 2 nectarine inainte de masa, iar friptura a fost precum nunta fara lautari, in lipsa vinului rosu sec...dar am rezistat cu stoicism! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:41 PM |
|