IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 357 358 359 360 361 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
alphutza
post Aug 23 2007, 09:05 AM
Post #3581

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Mi-am gasit si eu fulgi de ovaz de la Fortin. Vad ca dr_wise si irinica ii mancau. Deci zaharurile acelea trecute pe punga se refera la compozitia bobului de secara, nu?
I-am gustat si chiar nu par sa aiba zahar si sunt super buni. Eu detectez destul de usor daca ceva are zahar, deci ma bazez pe instinct.
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 23 2007, 09:06 AM
Post #3582

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(alphutza @ Aug 23 2007, 10:05 AM) *
Mi-am gasit si eu fulgi de ovaz de la Fortin. Vad ca dr_wise si irinica ii mancau. Deci zaharurile acelea trecute pe punga se refera la compozitia bobului de secara, nu?
I-am gustat si chiar nu par sa aiba zahar si sunt super buni. Eu detectez destul de usor daca ceva are zahar, deci ma bazez pe instinct.

eu mananc d la sanovita, sunt mai sigura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 23 2007, 10:57 AM
Post #3583

Musafir

QUOTE(alphutza @ Aug 23 2007, 10:05 AM) *

N-au dragutzo zahar in compozitie, se refera exclusiv la continutul natural al fulgilor de ovaz. Ei, comedie! Mananca-i sanatoasa si fara mustrari, dar numai dimineata!
Chiar in dim asta mi-am facut niste mere rase cu scotisoara si o tona de fulgi de ovaz! Iam iam!!!

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 23 2007, 11:10 AM
Post #3584

Membru de Onoare

Nu stiu, eu nu sunt deloc amatoare de mic dejunuri glucidice (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Stiu ca e cel mai recomandat, dar cel putin vara prefer tot legume cu lactate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
alphutza
post Aug 23 2007, 11:22 AM
Post #3585

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

QUOTE(dr_wise @ Aug 23 2007, 08:57 AM) *
N-au dragutzo zahar in compozitie, se refera exclusiv la continutul natural al fulgilor de ovaz. Ei, comedie! Mananca-i sanatoasa si fara mustrari, dar numai dimineata!
Chiar in dim asta mi-am facut niste mere rase cu scotisoara si o tona de fulgi de ovaz! Iam iam!!!

Doc, merele rase ziceati ca se pregatesc de seara? Si scortisoara praf, dinala la plic?
Poate este reteta postata pe undeva, daca nu cum prepar amestecatura asta, ca tare bine suna?
Mere razalite pe care pun scortisoara si pun peste fulgii?
Se mai amesteca cu iaurt sau nu?

Eu sunt cam panarama la bucatarie, recunosc, dar cand nu o sa mai stau in camin, ci la apartament cu iubitelul meu pun pariu ca ma fac mare bucatareasa.
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
lotte
post Aug 23 2007, 12:30 PM
Post #3586

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Dr. wise (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pai sa stii ca al meu coleg (cel cu musacaua) imi spunea, lasa, ca il ducem(pe el, adica pe suedez) si la mare, sa-l smotocim un pic printre valuri, sa nu mai stie de el, tu i-ai aratat muntele, eu ii arat marea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Chiar sunt curioasa daca ii va placea la Vama Veche.
Mai fetelor, eu nu am mai fost la Marea Neagra din 1998, va vine sa credeti?

Va pup!

+Quote Post
roxanica10
post Aug 23 2007, 12:38 PM
Post #3587

Musafir

Draga Lotte sa te distrezi si sa te bronzezi frumos la mare!
Hai lasa...ca nu s-o speria pustiul de niste valuri.

Pupici tuturor!

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 23 2007, 12:44 PM
Post #3588

Membru de Onoare

QUOTE(lotte @ Aug 23 2007, 01:30 PM) *
Dr. wise (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pai sa stii ca al meu coleg (cel cu musacaua) imi spunea, lasa, ca il ducem(pe el, adica pe suedez) si la mare, sa-l smotocim un pic printre valuri, sa nu mai stie de el, tu i-ai aratat muntele, eu ii arat marea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Chiar sunt curioasa daca ii va placea la Vama Veche.
Mai fetelor, eu nu am mai fost la Marea Neagra din 1998, va vine sa credeti?

Va pup!

Depinde ce fel de tip e...s-ar putea sa nu-i placa Vama, care nu mai e ca odionioara. eu am fost fan Vama Veche, dar acum mi-e si sila sa merg, cu atatia drogati, betivi si batausi. E plin de pusti scapati de-acasa care nu pierd nicio ocazie sa se dea in spectacol.
Nu-s o sclifosita, dar nu as putea s amai stau in mediul ala nici sa ma omori.
In skimb, prefer Sf. Gheorghe - in Delta, care e un colt de rai!! E f frumos si merita toata calatoria obositoare cu vaporul.

+Quote Post
dr_wise
post Aug 23 2007, 02:26 PM
Post #3589

Musafir

Meniul de today:
d - mere rase cu scortisoara cu fulgi ovaz(se rad doua mere pe razatoarea mica, se presara cu 4 - 5 linguri de fulgi ovaz + un varf de cutit de scortisoara macinata, se amesteca totul bine si se consuma dupa 5 minute totul; le prepar dimineata si le consum proaspete la aceeasi masa), ness chel decofeinizat
p - piept pui gratar + salata rosii + castraveti
s - pepene verde sau carne de porc innabusita + salata (am si vin rosu, da-l pastrez pt weekend, desi dupa o portie zdravana de plaja nu-mi mai arde de vin rosu)

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 23 2007, 03:16 PM
Post #3590

Membru de Onoare

La mine cred ca meniul este urmatorul:
MD: salata de rosii si ardei cu 2 pateuri inedit picante
P: salata de rosii si ardei cu feta si muchi
C: ciuperci gratinate (reteta Roxanei) cu o salata de rosii

+Quote Post

685 Pages V  « < 357 358 359 360 361 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th August 2025 - 07:18 AM