IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 363 364 365 366 367 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
alphutza
post Aug 28 2007, 06:23 PM
Post #3641

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Doc, si eu merg la sala. Eu is dependenta dinaia dura, de 4 ani bag mare.
In ultima vreme recunosc ca am devenit cam obsedata, uneori stau 2 ore, si parca una nu-mi mai ajunge.
Tu de cate ori mergi pe saptamana?
Oare ar trebui sa mancam mai mult astea cu sala?
Si inca o intrebare care ma streseaza de cand sunt. Cum mananci cand mergi la sala? Eu stiu regula aia ca 2 ore inainte si 2 ore dupa nu se mananca nimic. Ca cica s-ar depune mult mai tare. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si cu cat intreb mai multa lume despre asta, cu atat mai multe pareri contradictorii primesc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Si antrenoarele astea parca is mai pasta ca noi, habar n-au.
Go to the top of the page

+Quote Post
Laryss_A
post Aug 28 2007, 07:31 PM
Post #3642

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Alphuta , uite , pana iti raspunde doc iti spun eu in ce ma priveste , daca vrei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Nu prea sunt idei contradictorii in lgetaura cu orele in care trebuie evitata mancarea daca mergi la sala. Si eu stiu tot asa, 2 ore inainte si 2 dupa, nu e voie ( si Doamne ce greu e sa nu infuleci "dupa" ). Ai intrebat si daca oare nu e necesar sa manacam mai mult . Aceeasi intrebare o am si eu fiindca merg cat de zilnic pot la sala si mancand cum mancam si pana acum am ajuns de la 56 de kg la vreo 50-49kg ( la aproape 1,65 inaltime ). Nu par o scobitoare ( mai am oricum burtica, fund si toate cele ) dar e adevarat ca in ritmul asta ma intreb....cat o sa mai slabesc? Fiindca dorinta mea nu a fost atat de a slabi cat de a tonifia. Si nu vreau nici sa ajung piele si os dar nici sa renunt la sala pentru ca imi place foarte mult si ma simt tare bine ( lucrez cate o ora ).

+Quote Post
stoina
post Aug 28 2007, 10:27 PM
Post #3643

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Irinici,Kalua, unde sinteti bre?
Astazi, la prinz(aproape de 7 seara) muschi de vita cu vinete la gratar si salata de rosii+ ceapa, cafea cu lapte
C:2 nectarine si-o para buuuna foc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cite zile/sapt am voie mic dejun cu omleta, e adevarat ca doar 2 ?
VA pup cu drag!

Fetelor, am cumparat asta seara niste file de salau si vreau sa-l gatesc ptr prinz, pe maine. Are cineva o reteta trasnet, va rooog! (am obosit cautind in cele 11 sau 12 pag de 'felu 2'. Multumesc si puuup!

+Quote Post
kalua
post Aug 28 2007, 11:29 PM
Post #3644

Musafir

Eu-s aici, am avut azi o zi... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Munca la serviciu de nu-i adevarat, azi mi-au bagat si un meeting cica scurt, de max. o ora, au trecut mai mult de trei cand am iesit de-acolo si nici saliva nu mai aveam in gura dupa cat i-am batut la cap si mi-am sustinut punctele de vedere, la sfarsitul zilei l-am inhatat pe sef si pe inca un coleg (restul lumii era plecata) si am facut space clearing in incaperile noi, a fost un hai de zile mari.

E bine de luat cat mai rar mic dejun lipido-proteic.
Pun acum o reteta foarte usoara si gustoasa rau tare cu salau.

Bre stoina, bre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (fa Pichita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), exista functie de cautare pe forum, de ce sa ne batem capul daca sunt computere? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Aug 29 2007, 07:53 AM
Post #3645

Musafir

QUOTE(alphutza @ Aug 28 2007, 07:23 PM) *
Tu de cate ori mergi pe saptamana?
Oare ar trebui sa mancam mai mult astea cu sala?
Si inca o intrebare care ma streseaza de cand sunt. Cum mananci cand mergi la sala? Eu stiu regula aia ca 2 ore inainte si 2 ore dupa nu se mananca nimic. Ca cica s-ar depune mult mai tare. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

'Morning!
In weekend, cate doua ore/ zi si in timpul sapt cam 2 ore, marti si joi, de la 7 la 8....dar n-am mai fost la sala de cand a inceput vremea de plaja... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de obicei, mananc pe la 7:30 - 8 am, iar ora de sport incepe la 10 sau 11, deci e timp berechet pt digestie. Seara, inainte de ora 7, cam pe la 6:30, pana incepe ora, rontai un mar baban, sa-mi tina de foame, si mai mananc cand ajung acasa, pe la 8:30...da' mananc, nu ma incurc!!!
Declar ca aseara am mai rontai un mar ionatan XXL size si gata, m-am linistit! In dimineata asta aveam un abdomen, aproape de invidiat! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
mda...voi incerca sa-mi fac rezerve de fructe proaspete astazi, pt deseara...
Va pup si va doresc o zi minunata!!!

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 29 2007, 08:21 AM
Post #3646

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(stoina @ Aug 28 2007, 11:27 PM) *
Fetelor, am cumparat asta seara niste file de salau si vreau sa-l gatesc ptr prinz, pe maine. Are cineva o reteta trasnet, va rooog! (am obosit cautind in cele 11 sau 12 pag de 'felu 2'. Multumesc si puuup!

Stoina, incearca reteta mea: fierbi salaul si dupa ce il scurgi il pui pe un platou. prepari o maioneza cu multa lamaie si o pui peste salau. Gata!! eu mor dupa combinatia asta, iar cand vreau s-o fac mai consistenta, pun peste pe un platou de legume fierte.

+Quote Post
stoina
post Aug 29 2007, 09:16 AM
Post #3647

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Iubita Pichita, ia da 'peste' la search sa vezi ce urmeaza (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Multumesc fetele de retete, ceva asemanator fac si eu de obicei.Fierb la aburi pestele (la aparatu' de aburi care e bestial) apoi prepar un sos din brocolli(il toc si iese o pasta super buna) cu smintina si olecutza de usturoi.IMMM,bunatate!Kalua, in Romania nu exista lamiile alea magice netratate!:(

Astazi de dim am incercat si eu micu dejun cu fulgi si mere+scortisoara. Bestial! M-am simtit bebelusi si de-abia astept sa-l produc ptr fii-mea, sa o innebunesc si pe ea. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Puuuuuuuup!

+Quote Post
alphutza
post Aug 29 2007, 10:03 AM
Post #3648

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 92

Laryss_A, asa ma gandesc si eu, ca 2 ore dupa, 2 inainte nimic. Dar la mine e aiurea ca termin ora pe la 7, 8 si apoi trebuie sa-mi iau cina relativ tarziu.
Mno asta e!
Eu cred ca trebuie sa mananci mai bine decat daca nu mergi la sala, mai ales daca vrei tonifiere si nu slabire. Daca nu mananci muschii nu se dezvolta, doar te subtiezi.
Doc, si eu mai bag cate un mar inainte. Da bine si la energie, sar mai cu spor.

Meniul pe ieri:
MD : fulgi Fortin + iaurt zuzu 0% + 3, 4 felii wassa
Pranz: Piept de pui la gratar + o portie mititica de rulada (carne, cascaval, legume...la cuptor). Nu am mancat legume pentru ca am avut probleme cu burtica si stiu ca ele te trimit urgent la baie. Si fara legume nici nu m-am saturat prea bine.
La 2 ore dupa am infulecat 2 mere
Cina: super copioasa, ma simt vinovata - dar cum ziceam, daca nu pot papa legume, mult mai mult bag in mine. Dar gata, a fost numai o zi de regim. Revenim:
piept de pui la gratar + garnitura de brocoli (Deeeeeeeeeelicioooooooos!! ) peste care am pus un sos de smantana, kefir si lamaie.
Later, la meci, cam 200 ml vin sec + apa minerala si un pumn de seminte de floarea soarelui.

Cam copioasa cina, sper sa ma obisnuiesc sa mananc mai usurel!

Pupici for all!

+Quote Post
dr_wise
post Aug 29 2007, 02:14 PM
Post #3649

Musafir

Saluti!!!!
Avem voie cioco 65% cacao?! ca am gasit Lindt "Madagascar" la un pret bestial si-am luat DOUA! Si vanilata...kalua...where are you? E voie? promit ca n-o mananc soon, dar s-o am acolo, "de fripturici"...
Uite-o:
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM1189.jpg)
Meniul de astazi:
d - orez basmati cu lapte si scortisoara, ness cu lapte
p (adica acum...): 3 smochine uscate + 1 rosie(eu le mananc ca pe fructe), acum astept sa se faca gratarul din ceafa de porc, la care voi asorta si-o salata XXL de rosii, salata verde, ardei capia si ceapa
s - piersici la greu

+Quote Post
kalua
post Aug 29 2007, 07:07 PM
Post #3650

Musafir

Doftoroaie, ai trecut la faza a 2-a? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Smochinele alea uscate nu se amesteca cu grasimi (carnea) la faza 1.

Eu una nu-ti dau dezlegare la ciocolata asta, nu zice MM degeaba incepand cu 70% cacao... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

685 Pages V  « < 363 364 365 366 367 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 06:12 PM