![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nemtii au vreo 28 zile de concediu, eu-s acu' la 30. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Eu am inceput sa merg la cantina magaziei si, contrar parerilor pe care le auzisem inainte de-a vedea eu cu ochii mei ce si cum e-acolo, imi place chiar mai mult decat cantina veche. Nu mai spun ca-i si mai aproape! Azi am mancat acolo o bucata de carne de porc cu bucatele de rosii si de mozarella pe de-asupra, spanac fiert (netocat si fara vreun sos) si o farfurie cu varf cu salata asortata. Fac astia niste nebunii de salata, pana si cea de varza e ca cea din tara! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) In seara asta am programat sa fac chiftele de ton cu linte rosie si salata verde. edit: n-am mai facut, am jucat un joc si a castigat fiica-mea, mare bucurie mare. Mananc acum o felie de Wasa 27% cu pate conform, ardei copti, rosii si-un iaurt mic. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 ![]() |
Ce bine e acasuca la mama. Cu asa papa bun, nici o pofta nu mai am.
Am facut si painea de soia, impreuna, si mi-a iesit suuuuper. Doamne, kalua, multumesc pentru multitudinea de solutii cu care ai venit, esti un adevarat guru Monti, (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Astazi: MD: mere cu scortisoara si fulgi Fortin (aici tumbe si plecaciuni pentru dr_wise) G: un mar Pranz: salata de ton cu legume si un sos dintr-o lamaie si branza topita Alta G: o piersica (ajunsesem acasa si ma asteptau ai mei cu masa plina ochi de fructe - de-abea am fentat lebenita si strugurii - eu eram mare devoratoare de dinastea) Cina: fasole verde cu maioneza (si usturoi) a iesit o nebunie si 3 vinete pane, si gogosari Acum beau ceai, si ma gandesc ca maine dimineata musai sa iau un mic dejun de fructe, sa ma pot bucura si eu de tot ce e pe aici. Noapte buna. Pentru mine s-a incheiat sedinta de terapie. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
MD: mere cu scortisoara si fulgi Fortin (aici tumbe si plecaciuni pentru dr_wise) Nein! Daca e sa respectam "adevarul istoric", aici e meritul lui blu, manca-o-ar mama de simpatica! Ea a venit cu ideea, numa ca ei nu-i faceau bine merele dimineata pe stomacul gol, din cauza problemelor gastrice. Eu doar am adoptat reteta in cantitati en gross, fiindca mie-mi priesc de minune merele si sunt, in general, un mare consumator de mere. Astazi de dim am mancat painica facuta ieri...tare buna e cu praf de copt in loc de drojdie - sa traiasca leea si sa-i dea Dzeu tot ce-si doreste, ca are idei excelente! - cu vinete si rosii, dupa care un desert mic compus din paine cu unt Milli. Am baut ceai cald cu lamaie si un ness black. Sa va spun prin ce chinuri am trecut ieri: lui fiu-meu i se facuse pofta de clatite - n-am mai produs clatite cel putin de un an, asa, ca sa nu ma tenteze "ochiul dracului" - si a cumparat crema de ciocolata special pt asta. Pe la ora 18:30 m-am apucat de facut clatite in tigaie noua de teflon...bestial de frumoase si placut mirositoare(am pus esenta de rom si zahar vanilat in compozitie)...of, faceam clatite, le ungeam cu crema de cioco si sufeream precum un pacatos in focurile iadului. V-am mai spus, am un miros f bine dezvoltat, cred ca in Franta as si facut bani frumosi ca "nas" intr-o fabrica de parfumuri...in fine, adulmecam si aroma de crema de cioco ieri si sufeream cumplit. Dar sunt mandra de mine c-am reusit sa ma abtin...nu stiu cat m-o tine elanul asta, macar sa ajung la vreo 65kg si mai vedem... Sa aveti o zi minunata! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Meniul meu de azi:
MD: 2 cremwursti cu kefir P: secretul cuptorului C: nu stiu, plec la socri. Deci trag chiulul cu raportul meniurilor. Va pup, w/ e placut! |
|
|
ISSA |
![]()
|
Musafir ![]() |
P: secretul cuptorului Nimphetamin, spune-mi te rog ce este secretul cuptorului? D: carnaciori la gratar cu varza calita P: supa de fasole verde(sper ca e conform, am fiert rosii cu o ceapa cubulete, 2 boabe de usturoi, tarhon si condimente uscate), apoi le-am srecurat peste fasolea verde fiarta in prealabil, impreuna cu 2 linguri ulei de masline (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) C: cred ca o voi face de fructe. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 7 Joined: 6-September 07 From: Romania Member No.: 2,169 ![]() |
Salutare, bine v-am gasit! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
ON-topic dimineata: linte + tarate de grau pranz: oua + ulei de porumb + varza alba cruda seara: linte OFF-topic Cunosc tabelul indicilor glicemici foarte bine, insa, am observat ca Kalua cunoaste si incarcatura glicemica a alimentelor. Nu am gasit nicaieri pe net (am cautat cu Google) un astfel de tabel, asa ca, daca nu cer prea mult, as dori sa stiu si eu incarcatura glicemica a alimentelor. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 4-September 07 Member No.: 2,155 ![]() |
Meniul pt. azi:
dimi:2felii paine graham prajita cu branza tofu cu ciuperci si rosie lapte degresat apa cu lamaie Pranz:linte cu carnati o patr.cioco. cateva migdale apa cu lamaie Cina:prbl.salata de oua cu branza si rosii,apa cu lm. Dupa 2-3ore fructe. Meniul pt. azi: dimi:2felii paine graham prajita cu branza tofu cu ciuperci si rosie lapte degresat apa cu lamaie Pranz:linte cu carnati o patr.cioco. cateva migdale apa cu lamaie Cina:prbl.salata de oua cu branza si rosii,apa cu lm. Dupa 2-3ore fructe. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am tradus tabelul, CrisD. Pana o voi face ma poti intreba de alimentele care te intereseaza.
...si bine-ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aseara am mancat 2 nectarine, un mar si ceva migdale.
Azi: D: un mar, dupa ceva vreme iaurt Zuzu 0.1% cu fulgi de secara P: ciorba de fasole, fasole batuta cu piept de pui la gratar si mega-salata de varza Din cauza acestui meniu copios sunt acum ca un balon si abia mai pot sa ma misc. Probabil ca uit pana data viitoare cand voi vedea iar fasole batuta. Pur si simplu nu ma pot abtine. Va pup fetelor si un weekend cat mai placut! Eu sper sa reusesc in weekend sa fac ce n-am fost in stare in timpul saptamanii: putina ordine si sa gatesc. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
CrisD, am mutat intrebarea ta si raspunsul aici.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:04 AM |
|