![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Raportez ca azi mi-am facut de cap; printre altele am dat `fro juma` de milion pe reviste de fumei si duamne si o sa ma refugiez in pat cu pachetu` de maculatura... deja am gasit idei misto de mincaruri : Bolero parca le zice.... "platoaşe"! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Probabil "redactorita" papa des de pe "plato". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mama diana da ai investit ceva in reviste, eu daca le iau asa deodata mi s ar parea prea mult eu cumpar cate una asa am impresia ca nu cheltui mult pe ele (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eh, o data in viata implinerste omu` 34 de ani, asa ca nu voi repeta isprava prea curind... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
atunci se iarta, LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIII !!! si cat mai multe aniversari pe elady (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
aaa |
![]()
|
Musafir ![]() |
PROMOVAREA RESURSELOR ILEGALE ESTE STRICT INTERZISA.
BAN PERMANENT This post has been edited by fortelady: Jun 11 2007, 10:18 PM
Reason for edit: promovare resurse ilegale
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Ce ziceti de "nou-venitele" Harper's Bazaar si Esquire in romaneste? Eu le-am luat pe amandoua ca de... sunt la primul numar si pot sa zic ca sunt ok, desi recunosc ca n-am citit originalele.
In plus, prima va fi trimestriala in Ro, mi se pare ca vor fi prezentate tendintele pentru fiecare anotimp. In afara de astea mi-am luat obisnuitele infuzii de cadouri, luna asta de departe merita oferta cu oja Peggy Sage de la The One (9,9 lei). |
|
|
![]()
|
|
Nu prea merita, se "sterge" singura dupa doo zile. HB m-a dezamagit. Proastaaa... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ramin fan Tango- pentru Simona Catrina care in numarul din septembrie m-a facut sa ma doara burta de ris. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
De vreo 3 luni si eu cumpar Tango. E chiar ok.
Mi-am dat seama ca mi-am inmultit numarul revistelor pe care le cumpar/luna. Erau doar 2:Pisica si Photomagazin.Acum am mai adaugat si Tango, si mai nou, de luna asta Casa lux. Pisica o cumpar, cred, ca sa ma uit mai mult la poze, si pt ca este ieftina. Am ajuns la concluzia ca stiu foarte multe chestii despre pisici si ca nu mai am rabdare sa citesc Pisica, mai ales ca sunt multe abureli. Photomagazin, imi place..o citesc din scoarta in scoarta....desi imi ia ceva timp. Tango, la fel...iar Casa lux...am cumparat-o ieri, dar nu am avut timp sa o deschid inca. Este in tipla inca! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ramin fan Tango- pentru Simona Catrina care in numarul din septembrie m-a facut sa ma doara burta de ris. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Subscriu. Fenomenala femeie, are stil si o verva inconfundabila. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Mereu dupa ce citesc articolele ei imi vine sa-i caut adresa de mail sa imi exprim gratitudinea pentru ceea ce scrie. Dupa aia ma gandesc ca as fi totusi penibila si ma bucur in sinea mea de articole. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu si Di, stiu ca si Dr_wise o apreciaza f mult pe Simona Catrina. Am luat si eu un nr din Tango, dar n-am apucat sa-l termin, de-atunci n-am mai luat.
Mie-mi place Jurnalul Florianei Jucan din Q Magazine. Cumpar revista si cred ca-i singura rubrica pe care o citesc. Apropo, ati citit cumva cartea ei (Ambasadorul)? Eu am cautat-o pe la Diverta, dar nu cred c-a fost reeditata. Jolie, anul trecut, cand ne-am apucat noi de redecorari am strans un teanc de reviste in domeniu, printre care si Casa Lux. Cand a venit arhitecta (prietena unei prietene, ca sa nu credeti c-am bani pentru aia cu nasu' pe sus) si le-a vazut a spus sa le arunc. Eu m-am mirat ca mi se parea cea mai tare revista de profil, dar ea are cu totul alte pareri. Pe parcursul lucrarilor, mi-a mai lasat ea niste reviste italiene de f mult bun gust, dar nu prea am gasit eu pe la noi mobila in ton cu revistele alea. In fine, asta am spus-o ca fapt divers; n-am nimic cu revista respectiva. |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:27 PM |
|