![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Salutare harnicoaselor!
Astazi am papat: D:fulgi cu lapte 0,1%, cafea cu lapte P: linte rosie cu muschiulet de porc+salata de fasole boabe cu ceapa C: nectarine si later am gustat niste tocinei.Am fost harnicoasa si eu si-am gatit: tocinei din dovlecei(n-am fost prea incintata de ei) muschi de vita cu ardei la tigaie, ciuperci proaspete cu usturoi, iar copilu meu a poftit somon la aburi.Am papa bun pe maine! Intrebare: fasolea la conserva e permisa? Dar otetul balsamic cu compozitia: otet de vin, must, colorant, antioxidant. Va doresc o saptamina luminoasa si plina de reusite!Pup! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Otetul nu-i conform, e vorba de caramel, asa zisa culoare de zahar. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Fasolea din conserva are IG-ul cam cu 5 unitati mai mare decat cea fiarta acasa. Deci e conforma, dar nu se combina cu grasimi la faza 1. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 135 Joined: 18-September 07 Member No.: 2,247 ![]() |
eu am facut aseara painea cu faina integrala si tarite.mirosul acela de paine m-a dat jos si nu am rezistat .am rontait un colt-ca dr.weise.ce buna mi s-a parut...
astazi am mincat doua feliute din aceasta paine cu brinza de vaci degresata si lapte degresat. la amiaza am rulouri din piept de pui,umplute cu ciuperci si cascaval(am preluat un sfat de pe aici si le-am invelit in folie de aluminiu-si nu s-au uscat)cu ciuperci. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) pentru cina inca nu m-am gindit-cred ca va fi salata de ton cu legume. o zi buna tuturor! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai Kalua si eu pun otet balsamic la salata fara probleme. Nu m-am gandit ca n-ar fi conform. Deci de acum voi folosi otet normal.
Stoinici, eu folosesc fasole verde congelata; cred c-are IG-ul mai mic. Meniul meu de ieri: D: iaurt cu gem si fulgi de grau P: 3 chiftelute de vita, ciorba de pui, ff putin pui cu smantana, 2 cuburi cioco Heidi C: 5 nectarine, alune de padure si migdale Azi cantaream 62.4 (greutate record) asa ca (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) va pup. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Am banuit eu ca-i biia cu otetu balsamic, doar il coloreaza cu zahar caramelizat.Uf!
Astazi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Paine filozofala cu mozarella si rosii.Bun de bun! Doctoreaso, la paine se pune si bicarbonat pe linga praful de copt si se pare ca tu nu pui iaurt! Verifica reteta ptr ca mie imi ies niste bulci crescute frumos! Daca am vreme, pe seara pun o pozuca . Sa va mearga din plin azi, cu voie buna! Rox, felicitari din inima! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista si otet balsamic fara zahar, dar se gaseste mai greu. Zaharul caramelizat se ascunde si sub denumirea de E150 (E150, E150a, E150b sau E150c).
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am banuit eu ca-i biia cu otetu balsamic, doar il coloreaza cu zahar caramelizat.Uf! Astazi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Paine filozofala cu mozarella si rosii.Bun de bun! Doctoreaso, la paine se pune si bicarbonat pe linga praful de copt si se pare ca tu nu pui iaurt! Verifica reteta ptr ca mie imi ies niste bulci crescute frumos! Daca am vreme, pe seara pun o pozuca . Sa va mearga din plin azi, cu voie buna! Rox, felicitari din inima! De care bicarbonat, de sodiu, de amoniu?!!!! N-am pus, e drept! Doar 2 plicuri praf de copt. Am tinut minte bine, azi sarbatoriti anii de casnicie?! Daca da, sa traiti, sa-ntineriti frumos impreuna!!!! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine ca zici, doftoreaso! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Stoinici, sa traiti, sa infloriti..., sa va dea Domnul sanatate ca de celelalte aveti grija voi! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) doftorici, cum sa pui bicarbonat de amoniu in mancare? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intreb soro, sa nu mor fraiera!!! Si bicarbonat de amoniu stiu ca punea mama la o reteta de biscuiti, pe vremea lui raposatu', doar ca baga coaja de lamaie puternic, sa acopere mirosul ala scarbos de amoniu.
Stoinci, cu ce faci cinste azi, daca tot se lasa cu petrecere? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai, agita-ne imaginatia si suculetele gastrice! Eu as manca o pastrama de oaie (deja am mancat o portie), as bea un must (a propos, avem voie sa bem must?!!!) si desert as rontai o inghetata buuuuuuna de cioco, cu alune. Am mancat aseara o inghetata buna rau, cumparata de la Carrefour. Facuta de Tonitto Italia (Genova), fara zahar, cu fructoza in proportie de 13%. Dar, vorba lui roxy, daca n-are alune de padure, nu-i perfecta! Astazi am mancat: d - iaurt cu fulgi ovaz, cafea black p - pastrama de oaie (buna, dar fara must, fuse precum nunta fara lautari), salata din varza rosie s - un mar verde (am cumparat de la Carrefour niste mere verzi bestial de gustoase, din Italia aduse - vorba lui fiu-meu, i-am dat ieri o para cand am venit din piata si a inceput sa rada, zice "asta de care e, belgiana, turceasca, frantuzeasca, italiana, argentiniana??? nu frate, e din Bucovina noastra, romaneasca si fara E-uri 1000%, e drept, rara avis de la o vreme, dar inca exista"), o salata din toate cele(rosii, ardei gras, ceapa rosie, castraveti), plus branzeturi. Sa aveti o sapt frumoasa! PS: m-am hotarat, vineri imi vizitez sotul pe taram bucurestean. Cine doreste, cine pofteste, sunt apta de intalniri sambata seara si duminica! Ihaaaa! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
stoina, multi ani inainte, fericiti!
doctoreaso, bea un pahar de vin romanesc si pentru mine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) as veni eu daca n-as fi asa depaaarte. si eu cred ca merg la o petrecere de gagici sambata seara. eu pap azi: D - un kiwi, pauza, cereale cu lapte ora 11 - un mar P - salata cu resturi de la curcan C - salata de vinete, rosii, ardei capia |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:32 PM |
|