![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#31
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Kalua grozav arata tortul (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Am senzatia ca vi le-am mai scris pe undeva 1 Ardei copti taiati felii, salata verde taiata foarte fin (ca varza), branza de capra, nuci pecans taiate bucatele dupa ce le-am rumenit putin in cuptor, putin usturoi, sare, piper multicolor, ulei de masline, otet balsamic, ceapa verde (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/ardcopt.jpg) 2. Rosii taiate rondele, bocconcini, mozzarela proaspta sau cas taiate felii, avocado felii, ceapa verde, busuioc proapsta. Pe farfurie punem in cerc rosii, apoi branza, avocado si de la cap pana se inchide cercul, tot asa pana se umple farfuria. Se presara cu busuiocul si ceapa verde tocate mrunt, sare, piper, ulei de masline, otet balsamic (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/smozal.jpg) 3. salata nicoise (luata de pe internet) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/n2.jpg) pozele imi apartin |
|
|
walpurgik |
![]()
Post
#32
|
Musafir ![]() |
Se poate vizita bucatareasa acolo la capatul curcubeului? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu de alta dar sunt la curent cum ca ar fi si ceva spiridusi cu ulcioare pline de aur si daruri nemaintalnite. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
Post
#33
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Se poate vizita bucatareasa acolo la capatul curcubeului? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Absolut! QUOTE(walpurgik) Nu de alta dar sunt la curent cum ca ar fi si ceva spiridusi cu ulcioare pline de aur si daruri nemaintalnite. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) neeah te-or mintit tu! spiridusi n-avem, numa' zane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
Post
#34
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mai chiar ca esti zana de ai facut asa ceva! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mi-ai lasat gura apa! Arata incredibil de bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Post
#35
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Zane, zane da bune si pricepute (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Salata de avocado o s-o fac si eu ca tare imi place cum arata.
Tortul Kaluei e tare fain doar ca mie imi cam lipseste rabdarea sa fac asa ceva mi se pare migalos. la tort doar dulce ma bag in rest pas. |
|
|
![]()
Post
#36
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Salata cu pepene rosu si arugula ( aka rucola/roquette)
pepene taiat cuburi, salata soiul arugula, masline, o ceapa tocata marunt, 2 frunzulite de menta si ricotta uscata rasa pe razatoarea mica taina: ceapa o tocati marunt de cu seara si-o tineti in zeama de lamaie. Ii ia din usturime. Se drege cu putin ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper. Pana sa incep sa amestec am gustat din frunzele de salata si mi s-au parut foarte puternice la gust, chiar neplacute si ma gandeam `no, tata mare le mananca pe-astea`apoi am combinat totul si rezultatul final e perfect! (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_8747.jpg) |
|
|
![]()
Post
#37
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Salata muffaletta
1 lingura usturoi tocat 50ml otet balsamic (eu n-am pus) 125ml ulei de masline 50ml zeama de masline (din conserva de ex) 1 lingura de zeama lamaie (eu am pus vreo 3) 1/2 lingurita fulgi de chili 1 lingurita piper proaspat macinat 1 morcov taiat cuburi 125g masline nerge, la fel si verzi (umplute cu ardei) 125g de anghinare marinata (daca nu fiarta doar) 125g ardei rosu copt 125g telina (tulpina) taiata cuburi 1/2 ceapa rosie tocata marunt 750g de orizo fiert (cam 400g nefiert)- paste in forma de orez 250g feta 8 to 10 foi cupe de salata 125g rosii taiate cuburi in food processor, combinati usturoiul, otetul, uleiul, sucul de masline si de lamaie, chili-ul si toate celelalte mai putin ceapa rosiiel si feta. Se pulseaza pt a obtine o consistenta nu prea omogena. Transferati intr-un bol si dati la rece minim 2 ore adaugati orzo la legumele marinate, amestecati, apoi feta si amestecati din nou. Se servesc pe cupe de salata impodobite cu un motz de rosii cuburi. (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_9190.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_9216.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_9236.jpg) |
|
|
![]()
Post
#38
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
De cateva zile am facut si eu tot felul de salate culese dintr-o carte intitulata: Super Salate de la Reader's Digest. Arata grozav si sunt sanatoase si satioase.
Acum o sa fur si in retetele voastre! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
strumfita |
![]()
Post
#39
|
Musafir ![]() |
si eu am cartea aia Pink, dar inca nu am facut nici o salata, sunt bune? gasesti toate igredientele?
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#40
|
Musafir ![]() |
Eu am de vreo 15 ani o carte de bucata groasa si mare de la Reader's Digest si ramane una dintre cele mai folosite de mine, deci nu ma indoiesc ca si-n cartea ta sunt bunataturi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:00 PM |
|