IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

685 Pages V  « < 414 415 416 417 418 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi - Montignac?, Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post Oct 5 2007, 10:57 AM
Post #4151

Musafir

Felicitari stoina!!!!!!!
Valeuuuu, ma prinzi din urma! Ar fi cazul sa mananc gaura de la covrig si sa trec pe slabire "turbo"!

@roxy: mai, nu stiu cum gasesti tu pantaloni care sa-ti sublinieze pozitiv liniile corpului, ca eu sunt intr-o continua cautare de cand trecui la mar 44/ 12 si no way...nada de nada, numa' dubiosenii!
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Oct 5 2007, 11:14 AM
Post #4152

Musafir

Nu-si gaseste. Adica nu arata rau in ei, dar dac-o vezi in pantaloni si in fusta zici ca nu-i aceeasi persoana, ci ca-s doua sutori, una dintre ele mai voinicuta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Oct 5 2007, 11:17 AM
Post #4153

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu n-am mai purtat pantaloni de mai bine de 1 an (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am zeci de fuste, dar m-am saturat de ele!!!
Vreau pantaloniiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

+Quote Post
roxanica10
post Oct 5 2007, 11:23 AM
Post #4154

Musafir

Kalua draga...cum sa nu-mi iau mai mult de o pereche? Acum am 2 si ambele imi sunt largi. Eu cred c-am ajuns la marimea 40 (romaneasca, 38 europeana). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
De prin State vreau sa-mi iau o groaza...sa vad daca-mi ajung banii (vreau sa cheltuiesc max 1500 usd pentru mine). Groaza e compusa din: haina de piele mai scurta, geaca de iarna, pardesiu si pantofi de toamna de office, cizme elegante si de purtat, camasi multe, sacouri, chiloti si sutiene de la VS, placa de intins parul, cosmetice (crema EA, farduri, spray de corp de la VS, fond de ten - vreau sa-l incerc pe cel recomandat de Lotte - Double Wear de la Estee Lauder, c-am auzit ca-i mai bun decat Sensual Clone-ul nostru (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , ceva pentru cosuri), carti in engleza.

Kalua de-abia astept sa ne vedem la anu' sa vezi ca nu-s chiar super voinicuta in pantaloni. Stii ca in poze parem un pic mai mari decat in realitate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Stoinici...uraa....ma bucur pentru tine! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Oct 5 2007, 12:31 PM
Post #4155

Musafir

Domle, n-as cumpara carti in lb engleza de la americani (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ..dac-o fi engleza d-aia de-a lor, mai bine lipsa!
Dar tb sa recunosc ca sotul meu a venit de acolo cu un Webster superbun, numa' 24USD, dar e stufos, frumos editat si plin de termeni, o bijuterie!
Irinici, ce faci, produci, sau nu icre?! Esti deja la "aparate"?!!! Baga o poza cu tine in plin proces creator, asa, sa vedem o Irinica care-si pierdu virginitatea la icre!

+Quote Post
robertina
post Oct 5 2007, 01:03 PM
Post #4156

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,155

Sal'fetelor!
Tocmai m-am intors din oras,unde m-am cantarit si rez. e ca am slabit doar 2kg.De la 88 la 86.Nu mi-am dorit sa slabesc rapid f.mult si pot spune ca nu am suferit deloc.
A fost chiar lejer regimul meu,inspirata din ceea ce mancati voi si unde mai pui ca inainte de MM.eu nu mancam deloc cioco.iar de baut mai beam uneori,fara sa stiu ce si cand sa beau ca sa nu -mi afecteze greutatea.Acum stiu si nu mai comit erori dar cand vad rez. unora dintre voi ma gandesc,ca as fi putut sa le am si eu.
Nimphe,eu las jena la o parte,declar rezultatele si merg inainte.Doar nu-ti trece prin cap sa renunti,acum cand stii f.bine cu ce se mananca regimul asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Roxanica,eu scriu mai rar,dar citesc tot ce scrieti voi!Sunt mai autodidacta si pb. de aici rez.modeste obtinute.
Dimi:paine tarate cu lapte 0,1 si gem
P:peste in sos de ceapa
Diseara pb.omleta cu branza si ciuperci.Nu ma dau in vant dupa salate,dar una de varza va fi musai sa adaog.
Va pup si sa slabiti frumos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
stoina
post Oct 5 2007, 02:30 PM
Post #4157

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Fetelor, stiti ca eu tre sa plec la Sucevita, asa ca va pup cu drag pina dum seara.Aveti grija de voi si weekend de vis!

+Quote Post
dr_wise
post Oct 5 2007, 04:38 PM
Post #4158

Musafir

@stoina: sa ai parte de vreme frumoasa si gasca vesela la Sucevita!
@robertina: felicitari pt kg pierdute, dar e de preferat sa te cantaresti pe acelasi cantar de fiecare data, ca sa fii sigura de rezultatul obtinut.
Mai, dar ce de fete vorbarete avem astazi...unde sunteti fratilor?!!!
Meniul il afisez dupa masa de seara, ca sa fiu sigura ca nu scriu ceva si mananc altceva...sunt cam nehotarata in privinta cinei.
Revin!

+Quote Post
robertina
post Oct 5 2007, 06:58 PM
Post #4159

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,155

Dr.wisse,multumesc pt.felicitari,iar despre cantar,special merg in oras(centru)la o anume farmacie,unde ma cantaresc pe un cantar destept care pt.1leu imi scrie pe un bon ,toate cele,inclusiv estimarea grasimii corporale,care ultima data,acum o luna fix,era 33,1%,iar acum e 31,9%.
In talie -3 iar pe coapsa -1.Nu prea as trebui felicitata,dar tot e mai mult decat nimic si in plus ma si distrez cu voi.Ma bucur ca fac parte din gasca voastra si tin mult la voi,desi va cunosc doar virtual! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
dona_r
post Oct 5 2007, 09:07 PM
Post #4160

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,247

buna seara doamnelor
eu am mincat destul de mult astazi...
dimineata-paine cu tarite si brinza fara grasimi
ora 12-struguri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) stiu ca au IG-ul mare,dar sunt raritati in meniul meu
pe la 16-varza cu cirnati
si in final,dupa multe peripetii,am facut tocinei de dovlecel,si am mincat si din ei,desi era aproapa 22pm.am intirziat cu ei,pentru ca initial nu i=am scurs bine,si cind sa-i prajesc....a trebuit sa-i pun din nou la scurs.
data viitoare voi sti mai bine.
cum ii faceti voi la cuptor?puneti ulei in tava?sau folie de copt?

+Quote Post

685 Pages V  « < 414 415 416 417 418 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 05:15 PM